Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Adevăratele motive ale suspinelor Nicoletei Luciu

Zoom Adevăratele motive ale suspinelor Nicoletei Luciu

După ce a apărut în presă filmarea cu soţul ei, Zsolt Csergo, pupînd şi pocnind o altă duduie, Nicoleta Luciu e foarte tristă. „De ce este aşa de tristă?“, se întreabă toţi jurnaliştii care caută pe Google cum se pun cratimele în text, lansîndu-se în speculaţii pseudopsihologice despre ce se poate întâmpla în creierul deloc uimitor al Nicoletei. Cum noi citim direct în sfeclă, putem specula cu mult mai multă certitudine.

 ► Pe Nicoleta nu o deranjează că Zsolt a sărutat-o pe Kinga. Pe ea, de fapt, o deranjează că a pălmuit-o. Că a învăţat din familie că uneori aşa mai săruţi o femeie fără să însemne nimic, dar cînd îi arzi uneia o palmă, e clar că o iubeşti.

 ► Se teme că va fi forţată, ca să fie chit, să îl înşele şi ea pe el cu Kingu. Cu King Kongu.

 ► E nervoasă că presa a interpretat greşit faptul că a scăpat de verighetă. De fapt, revăzuse trilogia Lord of the Rings şi mereu, cînd face asta, simte filmul. Şi a observat o gaură în ciment care semăna perfect cu un vulcan din Mordor.

 ► Îi este ruşine că, din cauza familiei ei, Peter Imre a avut prilejul să apară la televizor şi să întristeze mii de telespectatori cu faţa lui.

 ► Îi este frică să nu cumva să se apuce de mîncat de la depresie şi să-şi întrerupă cura de slăbire, pentru că plănuise ca pînă de Crăciun să i se subţieze în aşa hal capul încît să i se lovească lobii urechilor, flopăind, în spate, unul de altul cînd aleargă.

 ► O sperie gîndul că Zsolt ar putea găsi o femeie care să facă mult mai mulţi tripleţi decît ea.

 ► Se gîndeşte cu groază că, dacă se va reapuca de actorie, iar va trebui să se injecteze cu tranchilizant de cai în muşchii faciali, ca să nu se simtă prost Augustin Viziru cu propriile talente actoriceşti.
 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint