Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Adevăraţii canpioni ies decât pe locul doi

Zoom Adevăraţii canpioni ies decât pe locul doi

Dragă jurnalule, cred că sunt moartă deoarece nu mai am draci şi eu, dacă nu am draci, înseamnă că am mu­rit. Îmi vine să plâng rău de tot, deoarece nu sunt de acord să fiu moartă, din cauză că eu nu pot să trăiesc apsolut deloc fără mine. Cui m-am lăsat, Elena Băsescu, de ce am plecaaat şi m-am lăsaaaat? Pe cine o să mai văd eu în oglindă când o să mai mă uit în ea? Cui o să mai îi cunpăr hăinuţe şi fundul lui cine o să mai îl antrenez eu la salăă­ăăăă?????

Sunt foarte îmdurerată şi îmdoliată dar o să încerc să trec printre durere şi să mă conport normal, jurnalule, chiar dacă sunt moartă! Nu aş vrea să îşi dea seama oamenii care nu le plac de mine şi să se bucure de necazele mele, aşa că, când o să mă întânlesc cu ei, o să mă prefac că sunt vie.

Apropo, jurnalule, tu îmi eşti prieten sau dujman? Să şti că nu mă supăr dacă îmi eşti dujmănel, pentru că am opservat că te porţi frumos cu mine şi mă iubeşti, iar eu nu mă supăr decât pe dujmăneii care nu mă iubesc. Cu ăia care mă iubesc nu am nimic, dinpotrivă, îi iubesc şi eu.

Am văzut azi doi câini care se jucau înpreună. Cred că erau soţ şi soţie. Jurnalule, oare câinii se căsătoresc la biserică sau decât numai la primărie? Şi, dacă da, îi căsătoreşte un popă-câine sau un popă-om????

Elena Udrea este marea canpioană a alegerilor, din cauză că a ieşit pe locul doi. De aceea eu, de aici încolo, toată viaţa mea… ăă… toată moartea mea, pardon, că am murit… o să mă lupt să ies numai pe locul doi. Nu mai vreau să ies niciodată pe locul unu, deoarece cei care ies pe locul unu sunt nişte repetenţi care nu au succesuri. Astăzi am fost prima la semafor şi mam enervat că eram repetentă şi am luato înapoi pe contrasens, din cauză că nu mai am suportat să mă fac de râs în faţa lui tot traficul…

Jurnalule, nu vrei să mori şi tu, ca să nu mă plictisesc singură?

Publicat în Cațavencii, nr. 50, 19-25 decembrie 2012

1 comentariu

  1. #1

    De exceptie auto-boceala. Aproape ca am uitat ca azi e prima zi de munca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint