Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Adevărul despre liberali

Zoom Adevărul despre liberali

Liberalii s-au întâlnit să-și facă strategia pentru toamnă. Mă rog, despre ce strategie să mai fie vorba dacă unul dintre marii lideri care vorbesc despre planurile PNL este Raluca Turcan? Să facem pe proștii, totuși, și să vă zic care a fost concluzia liberalilor: salariul minim e prea mare, crește în nesimțire, iar asistații ar trebui trimiși la muncă.

Ai impresia câteodată că liberalii, când se întâlnesc, fac o spirală transcendentală împotriva asistaților și a celor care câștigă foarte puțin, un soi de festival al denigrării, al calomniei împotriva celor de la baza societății.

Ludovic Orban vrea o lege prin care asistații să fie debranșați de la banii statului dacă refuză un loc de muncă sau dacă nu merg la cursuri de formare profesională. Atât de excitat a fost Orban de pornirea sa, încât a uitat că există o astel de lege de prin 2000. Sau nu a știut niciodată, ceea ce îl face și mai ridicol.

Raluca Turcan – o doamnă a cărei întreținere costă cât factura la curent la Buckingham Palace – este și ea extrem de îngrijorată de salariul minim care nu mai atât de minim pentru gustul ei.

Nu are sens să mai spun că un alt mare proiect al PNL pentru toamna aceasta este o lege împotriva traseismului politic. Legea împotriva traseismului politic, în caz că nu știți, este acea lege cu care toate partidele sunt de acord, joacă hora unirii pe la televizor, după care legea se pierde pe undeva pe cele mai întunecate holuri ale Parlamentului. Și chiar sunt multe astfel de holuri.

Oricum, nu cred nimic din ce am auzit și din ce am citit de la această șezătoare a PNL-ului. Vreau să-l aud pe Bușoi, vreau să-mi explice Bușoi ce s-a întâmplat acolo, eu în Bușoi am încredere. E tânăr, e școlit, e Bușoi.

 
Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    Raluca Turcan nu-i aia cu „Kill Bill“?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint