Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Adiță Plesnoiu

Zoom Adiță Plesnoiu

Adiță Chesnoiu are toate șansele să fie panarama vedetă a Guvernului Ciucă. Îi presimt o ascensiune fulminantă. Are puterea de a raționa a doamnei Turcan, dublată însă de o nesimțire pe care doar la tinerii pensionari din Servicii o găsești. Acuzat că a lucrat în Servicii, la fostul „Doi și-un sfert“, Chesnoiu s-a apărat spunând ceva de genul: eram prea tânăr ca să-l pup în fund pe Ceaușescu.

„Este o aberație. Nu am lucrat nici un minut, nici o secundă la această unitate «Doi și-un sfert», pentru că aveam 16 ani când a fost desființată (…). Am lucrat într-o structură a Ministerului de Interne, se numește Direcția Generală de Informații și Protecție Internă“, s-a apărat Chesnoiu, spunând, de fapt, că nu a lucrat la  „Doi și-un sfert“ din simplul motiv că se numea altfel atunci când a fost el angajat. Auzindu-l, trăiești o mare dezamăgire: chiar atât de jos au ajuns Serviciile în țara asta?

M-am gândit la varianta că pe mulți îi pensionează tineri pentru că sunt prea proști, prea incapabili. Pur și simplu, nu îi mai suportă acolo și-i pensionează, să se spele civilii cu ei pe cap.

Fostul ofițer de servicii secrete Chesnoiu a găsit și legătura dintre meseria lui de ofițer urechist și postul de ministru al Agriculturii: „Asigurarea hranei populației face parte tot din sectorul securității și siguranței naționale, iar istoria familiei mele, cu un tată care 40 de ani a servit câmpurile patriei în calitate de inginer agronom, director de stațiune agricolă și inginer-șef în stațiunea de cercetări agricole la Caracal, cred că îmi dă dreptul măcar să simt românește și să simt această meserie onorabilă pe care fermierii români o fac“.

Nu știu cum să zic, dar pare că omul nu scapă nebătut. Nu că n-ar fi vremea după atâtea urdori umane care au trecut prin guvernele astea.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale