Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Adrian Copilul Minune: “Ea, dacă mă asculta pe mine, ajungea departe din punct de vedere al drumului cu mătase de diamante.”

Zoom Adrian Copilul Minune: “Ea, dacă mă asculta pe mine, ajungea departe din punct de vedere al drumului cu mătase de diamante.”

Gen Ori pe scund, ori sub scund

Adrian Copilul (Minune), despre jumătatea sa: “Cati e fiica verişoarei bunicii mele. Am făcut de toate ca s-o cuceresc: am sărit cu bicicleta pe dune de nisip, i-am cîntat serenade… Am fost mare june la viaţa mea. A trebuit să o răpesc.” (Libertatea, 18 mai)

E complet de neînțeles ce femeie normală la cap ar refuza să fugă în lume cu un om foarte scund care sare cu bicicleta. Totuși, în apărarea doamnei Minune trebuie spus că poate n-a înțeles ce se întîmplă și, după numărul pe bicicletă, aștepta să apară ursul jongleur și clovnii care scuipă foc.

Tot Adrian Copilul Minune: “Ea, dacă mă asculta pe mine, ajungea departe din punct de vedere al drumului cu mătase de diamante.” (Libertatea, 19 mai)

Dacă reușește cineva să-și dea seama despre ce naiba vorbește Adrian Copilul Minune, să ne dea și nouă un semn.

 

Gen M-am dus să-i schimb butelia

Gazi Demirel (artist turc): “Aveam doar 16 ani, iar ea – 28. M-am dus cu gîndul să o ajut să-și schimbe butelia, dar ea avea în cap altceva. S-a dezbrăcat în faţa mea şi a zis că dacă nu mă culc cu ea iese în stradă fără haine şi strigă că am vrut să o violez. M-am culcat cu ea, fără voia mea, de frică să nu mi se întîmple ceva rău. Am fost violat de vecina mea.” (Libertatea, 16 mai)

Din fericire, filmele porno au devenit mult mai populare între timp și, atunci cînd o femeie te roagă să vii pe la ea ca să-i schimbi butelia, deja știi că trebuie să-ți pui chiloți noi.

 

Gen Bufna și vevera

Gabriela Cristea (femeie care apare la televizor): “Vreau să dezbat ceva cu voi. Azi am un subiect mai delicat: igiena intimă a fiecăruia. Vreau să vă întreb cît ne afectează într-o relaţie ideea de lipsă de igienă. De exemplu, în cazul femeilor care uită să meargă la cosmeticiană. Adică să scăpăm de veveriţă… Domnule, să mergem să scoatem blana de pe noi, ce să mai!” (Libertatea, 14 mai)

Desigur, există și o groază de femei care omoară veverița, dar uită să dea cu deodorant la hîrciog și atunci iese deranj mare, pentru că nici un bărbat nu mai vrea să le ducă jderul la bîrlog.

 

Gen Fericirea e un lucru mic

Ilinca Vandici (o altă femeie care apare la televizor): “Fericirea omenească nu vine nici de la desfătările trupului, nici de la bani, ci de la o viaţă curată şi plină de chibzuinţă!” (Facebook, 19 mai)

Deci e vorba de bani aici, da? Ca să fie clar. Bani, bani, bani!

 

Gen Băi, ești nebun

Loredana Chivu (asistenta lui Capatos): “Psiholoaga mi-a zis că sînt interesată de magie, moarte şi sex. Cînd spun moarte mă refer la lucrurile paranormale. Pot exercita un anumit magnetism care poate deveni periculos. Pot avea efect de drog! Mă pot alege cu bărbaţi obsedaţi după mine.” (Spy News, 18 mai)

E vorba de psiholoaga Mama Omida, adevărata fiică psiholoagă a lu’ Tata Freud.

 

Gen Tata Natură

Roxana Ionescu (Mama Natură): “Mi-am dorit să găsesc un bărbat care să fie varianta mea masculină și l-am găsit.” (Libertatea, 16 mai)

Ce-i drept, nu găsești bărbați cu țîțele cît casa pe toate drumurile, dar și cînd găsești unul, nu-i mai dai drumul niciodată.

1 comentariu

 1. #1

  Gresit. Varianta masculina a mamei Natura este prietenul meu din copilarie care avea un coi cat toate zilele.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

 • România din ce în ce mai puțin educată

  4 august 2020

  Klaus Iohannis este profesor. Nu și-a mai exercitat meseria din 1997, e drept, acela fiind anul în care a părăsit definitiv catedra pentru un post în administrație. Mai întâi inspector […]

 • Martirii carantinei

  28 iulie 2020

  Printr-o ironie a sorții, săptămîna trecută Marea Neagră și-a luat și ea rația de libertate, fiindcă din două sute de mii de samavolnici care s-au scăldat în lipsa de respect […]

 • Cel mai scump dulap din istorie

  28 iulie 2020

  „Am obținut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro“, a zis președintele Iohannis, și s-au găsit destui să se repeadă să-i pupe mîinile ca unui binefăcător. Banii ăștia, […]