Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Agamiță Atârnache

Zoom Agamiță Atârnache

Raluca Turcan, Raluca Prună, Raluca Cioloș… ăă, Dacian Cioloș și mulți alți oameni ai dreptei românești au atârnat și ei la mitingul de protest împotriva modificărilor propuse în Justiție. Nu, chiar nu e un amestec al politicului într-o demonstrație civică. Luați-i pe rând: Raluca Turcan nu poate ține un discurs, nu știe, spune prostii; Raluca Prună spune numai prostii extremiste, consideră drepturile omului un moft; Dacian Cioloș încă se gândește dacă să-și facă un partid și, probabil, nu-și va face niciodată dacă oamenii nu vor merge să-l ia de-acasă cu flori și să-l poarte pe brațe până la Palatul Victoria. Așa, în mulțime, strigând și ei ce strigă ceilalți, chiar sunt folositori. Sunt vremuri grele în care orice corp, orice carcasă umană contează în lupta cu delirul economic pesedist.

Penelistul Florin Oancea a fost ales primar al municipiului Deva. Tipul ăsta a fost exmatriculat din facultate în 2006 pentru că și-a trimis șoferul la examen în locul său. Ce imbecil, în loc să stea acasă și să aștepte diploma! Venea ea la un moment dat. Doar dacă trec anii și nu vine diploma, abia atunci poți să trimiți șoferul după ea, nu-i așa, domnule Teodorovici?

Era luni, trecut de prânz, pe înserat, când în București însuși traficul era blocat în trafic și, ce să vezi, Iohannis a zis asta: ”O reformă administrativ-teritorială nu mai poate fi amânată!”. Gata, opriți tot, stop, lăsați tot ce faceți, ne apucăm de reformă administrativ-teritorială.
Citeşte mai multe despre:

3 comentarii

 1. #1

  La cat s-a furat in tara asta… N-a mai iesit nici dracu in strada pentru furturi, dar iese dreapta in strada impotriva stangii. Ma rog, nici dreapta nu e dreapta, nici stanga nu e stanga.
  Vorbeam cu un cunoscut acum cateva zile si-mi zicea ce ingrijorat e ca se schimba contributia de la angajator la angajat, el e bugetar: „Ba sa vezi ce ne fac astia cu contributiile…”. „Ba, iti aduci aminte de 2010 cand te-a terfelit boc? erai ingrijorat asa?” La care omu imi zice, da ba da nu mai avea tara bani atunci.
  Concluzia, la romani, poti sa le iei si pielea de pe ei, cat timp ii convingi ca e corect. Daca le dai ceva, si altcineva il convinge ca e incorect, omu iese in strada revoltat. Poti sa-l omori de foame, poti sa-i violezi nevasta, poti sa-i omori copiii, ii iei averea, orice pentru tara, daca e necesar, chiar daca altii o duc bine si fura.
  Dar, daca il spui ca e prost si e fraierit daca primeste 1 leu de la stat si nu mai mult, face ravagii. Sa nu-i spui ca e prost, chiar daca e. E orgoliu asta tampit, lipsa de maturitare, lipsa de pragmatism.

 2. #3

  Ne-au plecat meseriasii, specialistii, doctorii, politicienii cu vocatie au murit, am rāmas cu ciurucurile…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint