Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ai carte, ai parte

Zoom Ai carte, ai parte

Două sute de cărți rare, inclusiv ediții princeps de Galileo Galilei și Isaac Newton, furate în 2017 dintr-un depozit din Londra, au fost găsite îngropate sub podeaua unei case din județul Neamț. Imediat după ce ne mîndrim cu românașii noștri care chiar iubesc cărțile, poate ar trebui să ne întrebăm ce căutau Galileo și Newton într-o zonă a țării în care oamenii în continuare nu cred în descoperirile lor.

Președintele brazilian Bolsonaro a declarat că e imposibil ca jungla amazoniană să ardă, pentru că jungla amazoniană e diferită de alte păduri, și anume e umedă. E clar că domnul președinte brazilian Bolsonaro n-a făcut niciodată grătar, în sensul că fix acolo unde stropești jarul aprins cu o sticlă de Borsec cu capacul găurit, acolo se întețește focul.

Un profet care susține că e reîncarnarea lui Iisus a fost arestat de forțele de securitate din Rusia. Înainte să-i fie bătută cîte o ceșcuță de ceai cu Noviciok în fiecare membru, domnului i s-a comunicat că există o singură reîncarnare a lui Iisus adevărată și numele său este Vladimir Putin.

Doi câștigători ai unui concurs de pescuit au fost descalificați și amendați după ce o analiză ADN a peștilor lor cîștigători a arătat că provin, de fapt, dintr-un alt lac. Dacă se întîmpla în România, analiza ADN ar fi relevat și că unul dintre pești e văr de gradul trei cu pescarii, deci nepotismul e în floare.

Benjamin Netanyahu și nevasta lui sînt acuzați că obișnuiau să-și ia rufe murdare cu ei în delegațiile oficiale ca să le spele pe gratis. Nu e clar dacă rufele alea aveau și bani în buzunare, pentru că atunci chestiunea se transformă în spălare de bani, dar iată un sens cu totul nou pentru expresia „să-ți speli rufele în public“.

Primăria din Arcachon, un mic orășel din Franța, a fost nevoită să doteze statuia lui Hercule din localitate cu un penis detașabil care se pune doar în zilele de sărbătoare, pentru că în restul timpului riscă să fie furat. Din nou trebuie să revenim cu gîndul la statul pios România, unde dacă un primar fîșneț ar fi descoperit că se pot face bani din asta, ar angaja fabrica de făcut penisuri a unui fin și ar schimba penisul lui Hercule ca pe borduri sau panseluțe.

Șeful de la Philip Morris avertizează că, în 10-15 ani, țigările ar putea fi eliminate complet de pe piață. Informația i-a făcut pe fumătorii înrăiți să înceapă deja să-și facă stocuri de cancer pulmonar pentru că ar fi păcat să dispară de pe piață ca hîrtia igienică în pandemie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint