Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ale tale, ale tale, acuzații criminale

Zoom Ale tale, ale tale, acuzații criminale

Joe Biden a spus despre Vladimir Putin că e un criminal, iar Putin i-a răspuns că nu e un criminal, tu ești un criminal. Urmează faza în care Putin va spune că tatăl lui e mai puternic și poate să-l bată pe tatăl lui Biden, după care Biden îl va provoca pe Putin să vadă care poate urina mai departe de pe un bloc foarte înalt. Așteptăm.

Apropo de asta, Joe Biden s-a împiedicat de trei ori în timp ce încerca să urce scara avionului. Unii spun că a fost o tentativă de asasinare din partea lui Putin, alții spun că, în timpul escaladei, președintele american a uitat dacă urca sau cobora, așa că a vrut să se așeze puțin să-și tragă sufletul.

Tot la capitolul președinți americani, un muzeu al figurilor de ceară din Texas a renunțat la statuia lui Donald Trump pentru că lumea care o vedea o pocnea. Gluma e că nu există nici un muzeu al figurilor de ceară în Texas, ăla era chiar Donald Trump.

Reprezentanții industriei petroliere din Canada spun că desenul animat Familia Bigfoot de pe Netflix îi minte pe copii că industria petrolieră e rea și distruge planeta. Sînt susținuți din spate de industria tutunului și de industria azbestului care critică violent modul în care Familia Bigfoot ostracizează fumatul în desenul animat și refuză să facă cancer din cauza izolației acoperișului.

Boris Johnson a propus o lege prin care protestatarii care fac deranj în timp ce demonstrează să poată fi condamnați la închisoare pînă la 10 ani. Adevărul e că protestatarii care fac deranj sînt cei mai deranjanți. Protestatarii care vorbesc în șoaptă, poartă botoșei ca să nu facă prea mult zgomot și vandalizează doar la ei acasă sînt cei mai tari.

Un bărbat din Polonia a picat examenul pentru permisul de conducere de 192 de ori. Ar fi interesant de aflat dacă ăsta e un manifest despre cît de corectă e Poliția din Polonia care nu vrea să primească șpagă sau despre cît de determinat e fotbalistul Florinel Coman să aibă și el un permis valabil care să nu fie luat din Ucraina.

Un profesor de origine română de la o universitate din Canada și-a certat un student din Myanmar pentru că acesta n-a reușit să-și predea lucrarea la timp din cauza loviturii de stat. Ce tancuri pe stradă? Pe vremea noastră n-aveam tancuri pe stradă și tot se făcea școală! Execuții comandate de junta militară și cenzurarea Internetului? Hai, pe bune? Pe vremea noastră se mînca salam cu soia și tot se făcea școală!

Ozlem Tureci, cercetătoarea care a dezvoltat vaccinul mRNA BioNTech Pfizer, spune că pe viitor tehnologia ar putea fi folosită pentru a încuraja sistemul imunitar să lupte împotriva cancerului. Desigur, cine nu crede poate oricînd să meargă la Adina Alberts sau la Flavia Groșan.

Spania va experimenta cu săptămîna de lucru de patru zile. Partea proastă e că toate patru vor fi zile de luni.

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Norocul rîmă-n soarele cu pete

  13 aprilie 2021

  Norocul rîmă-n soarele cu pete precum un porc umflat cu diamante, cum l-aș ademeni-n vîrtej și pante spre cocinile sfinte să se-mbete, frică îmi e să nu ne creadă plante […]

 • Boala băncii nebune

  13 aprilie 2021

  România a împrumutat săptămîna trecută 3,5 miliarde de euro de pe ceea ce Guvernul numește „piețele externe“. Aceste piețe puteau să fie și interne, fiindcă ele reprezintă, de fapt, băncile-mamă […]

 • Prizonierii lui 5%

  13 aprilie 2021

  936.864 de români au votat, în decembrie 2020, cu alianța USR-PLUS pentru Senat și 906.965 de cetățeni români au votat cu alianța USR-PLUS pentru Camera Deputaților. Nici măcar 5% din […]

 • Rugăciunea preafrumoasei blondine către jandarmul călare pe situație

  6 aprilie 2021

  Motto: ,,Nu pot, nu pot, fată mare, Că mi-e murgul slab de șale“ Stimată și iubită, în veci, Jandarmerie, te rog să-mi pui cătușele și mie. Și fiindcă disperarea mă […]

 • Miracolul prostiei românești

  6 aprilie 2021

  Pentru o clipă s-ar fi putut crede că Iohannis revine din lunga stare vegetală, că transformarea dulapului în om, pe care alchimiștii au negat-o veacuri la rînd, se petrece chiar […]