Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Alex Velea (frățiwer): “Cel mai neobișnuit loc în care am făcut dragoste a fost chiar în curtea liceului”

Zoom Alex Velea (frățiwer): “Cel mai neobișnuit loc în care am făcut dragoste a fost chiar în curtea liceului”

Gen Ba p-a mă-tii

Ștefan Stan (un băiat): “Cînd am cunoscut-o pe Andreea Mantea, eu o vedeam ca pe un înger, ca pe o somitate, o frumusețe. Am făcut rost de numărul ei și am început să-i dau mesaje. Erau lucruri pe care eu le simțeam, dar erau și lucruri impuse. Ea își dorea perfecțiune, dar eu sînt un dezordonat. Între noi exista o chimie foarte-foarte mare. La un moment dat, ea a făcut greșelile ei. A vorbit urît despre mama.” (Eva.ro, 14 septembrie)

Așa se-ntîmplă cu somitățile. Azi ai chimie foarte-foarte mare cu ele, mîine te înjură de mamă pe la spate. De aia, cel mai bine e, cînd vezi un înger din ăsta pe stradă, să începi tu primul s-o vorbești urît pe mă-sa. Preventiv. Ce dacă o să pară că ești un boschetar nebun care insultă femei la întîmplare pe stradă? Măcar n-o să suferi!

 

Gen Fir întins

Cătălin Botezatu (dizainăr la propriu): “După operație am avut o durere groaznică în piept. Urlam la propriu și spuneam că mă doare. Au lucrat prin cavitatea bucală, unde aveam vreo opt cabluri. La un moment dat, aveam în mine vreo douăzeci și ceva de fire.” (Libertatea, 19 septembrie)

Singurul mod în care poți citi această declarație este: 1) Ia uite, Bote s-a operat la inimă, ce nasol; 2) Ce profund e Bote, poate să urle și la propriu, și la figurat; 3) Sfinte chilot, de unde au apărut brusc în poveste cabluri, fire și activitate în cavitatea bucala? Ce citesc aici? O mizerie despre Bote sau un manual de asamblat păpuși Muppets?

 

Gen Cel mai scund din curtea școlii

Alex Velea (frățiwer): “Cel mai neobișnuit loc în care am făcut dragoste a fost chiar în curtea liceului, «Elena Cuza» se numește, eram în clasa a XI-a sau a XII-a, nu mai țin minte exact.” (Libertatea, 19 septembrie)

Probabil cea mai șocantă informație de-aici nu e că Alex Velea a făcut sex în curtea liceului, ci că și în Puerto Rico, de unde e Alex Velea, există un liceu numit “Elena Cuza”.

 

Gen Mă doare-n Pix-Factor

Horia Brenciu (Sinatra în mizerie), către un concurent: ”Ești mult prea supărat pentru X-Factor. Ai început ca un pudel și ai terminat ca un chihuahua! Ai făcut ca un chihuahua în călduri!” (X-Factor, 18 septembrie)

Horia Brenciu chiar pare un tip care știe foarte multe despre rase ridicole de cîini. Probabil pentru că le face să urle de fiecare dată cînd se apropie de un microfon.

 

Gen Operația dă senzația

Nicoleta Luciu (fostă bustieră TV): “Mi-am făcut Botox pentru că e o plăcere, pentru că vreau să arăt bine și de ziua mea, dar, în general, avînd în vedere că am făcut copii destul de tîrziu, vreau să mă prindă tînără. Cînd vor avea 20 de ani să nu zică: a venit mamaie să mă ia de la școală sau să mergem cu mamaie la discotecă. Nu! Vreau să îi aud cum vin la mine și îmi zic: «Știi ce zic prietenii mei despre tine? Ești bine».” (Kanal D, 12 septembrie)

Cui nu-i plac operațiile estetice? Adică să-ți injectezi chestii în față pînă ajungi să semeni c-o clătită e perfect normal. Plus că ai satisfacția că vin copiii și-ți zic: “Știi ce zic prietenii mei despre tine? Că nu-nțeleg de ce buzele tale mai au și picioare”.

2 comentarii

  1. #1

    Velea nu mai are tatuaje! L-a prins ploaia si s-au sters. Erau din jeg…

  2. #2

    Asta nu e stire, ca ii umbla unu-altu lu Bote prin cavitatea bucala. Daca ii umblau prin gura, mai ziceam.
    Elena Cuza e liceu de fete si, evident, de pitici portoricani tatuati.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale