Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Am pantaloni evazați, dar mi-e fricuță de DNA

Zoom Am pantaloni evazați, dar mi-e fricuță de DNA

Dragă jurnalule, o prietenă a fost la un interviu de angajare și au întrebato ce știe să facă și pe unde mai a lucrat înainte. Mi se pare nenormal, șiau bătut joc de ea ca om, nu așa se face un interviu. La un interviu adevărat se întreb oamenii cât e tacâmul la nuntă, cu cine mai se iubesc, cum a fost în vacanță și ce planuri de viitoruri au. Este un neinterviu ce ia-u luat lui prietena mea, ia-m spus să îi dea în judecată. HUĂĂ!!!

Am citit întrun ziar că a făcuto cineva praf pe o vedetă și după aia am văzut vedeta la televizor și nu era praf, era om. Mă așteptam so aducă prezentatorul întro cutiuță sau un borcănel, dar, când colo, a intrat vedeta sub formă de om și a început să mai și vorbesc. Mincinoase mai sunt ziarele astea!!! Oricum, pe mine, dacă ma-r face cineva praf, ma-r face un praf foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte prețios. Nu mă hotărăsc între praf de aur și praf de stele.

A vrut doctorul să îmi dea anticoncepționale și ia-m făcut o criză de spuming, deoarece ma-m simțit superjicnită. Eu am concepții perfecte, să le dea anticoncepționale la toți proștii care au concepții greșite despre lume și viață, nu mie, da????? Uite, și lui Syda ar putea săi dea din când în când, deoarece și el spune câteodată numai tânpenii. O să cunpăr eu câteva pastile și o să i le strecor în ceai, ca să aibă de-acum încolo decât concepții superbe!

Mia-m cunpărat niște pantaloni evazați, dar mie fricuță să unblu cu ei pe stradă, din cauză că nu vreau să mă salte DNAul, pentru evaziune fiscală. O să unblu cu ei doar prin casă deoarece la noi acasă suntem stăpâni și putem să facem apsolut orice, chiar și evaziune la pantaloni.

Noapte bună, jurnalule, vezi că țiam pus o oliță lâmgă tine, dacă ți se face poftă de pipi la noapte, să nu mai trebuiești să te duci până la baie. Te iubesc, cu tot cu pipi-ul din tine, să știi. Sper că și tu mă iubești la fel.

1 comentariu

  1. #1

    Jaf la CFR Calatori ?
    „Valentin Dorobanţu a fost impus director general al CFR Călători de către fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, care, ulterior, l-a pus manager privat la această companie.
    Ca director general la CFR Călători, Valentin Dorobanţu avea un salariu lunar de circa 6.000 de lei, iar acum, ca manager privat, încasează în jur 10.000 de euro. Totodată, Valentin Dorobanțu a desfiinţat anul acesta peste 150 de rute rentabile deservite de CFR Călători, pentru ca ulterior aceste trasee să fie cedate către operatorii privaţi”
    La toate acestea mai adugati, sute de milioane de euro bagati in achizitii prin negociere cu si fara publicare, adica fara licitatii publice , plus suplimentari substantiale in euro, ale acestora, dupa bunul sau plac ,plus,si gaura neagra a CFR Calatori , Reparatii Locomotive Brasov cu datorii de 45 000 000 lei,noi .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint