Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Am unplut de muci un bax de şerveţele

Zoom Am unplut de muci un bax de şerveţele

Dragă jurnalule, aş vrea să spun că sunt un pachet de nervi, dar nu ştiu dacă să spun, deoarece este o expresie proastă, din cauză că n-am auzit să se vândă nervi la pachet, la magazin. Mai bine spun că sunt în spuming fincă e o expresie mai deşteaptă.

Am fost sigură-sigură-sigură, jurnalule, că USL nu o să poată să ne fur democraţia şi uite că nea fura-to. Am unplut de muci un bax de şerveţele, când am aflat, dar după asta am avut o sclipire şi mia-m revenit imediat din muci: dacă partidul meu şi al lui tata a pierdut alegerile, înseamnă că are noroc în dragoste, deoarece îl iubeşte poporul!!!! !!!!!!!

E mult mai bine aşa, din cauză că dragostea este mai inportantă decât banii şi alegerile. Uite, eu mam măritat cu Syda, care este neales şi sărac. Decât tatăl lui are bani mulţi, dar eu nu ma-m căsătorit cu tatăl lui, deoarece nu am putut, pentru că era însurat. Dacă partidul lui tata la-r cere de nevastă pe popor, sunt sigură că poporul sa-r mărita cu el, nu cu USL!!!!!

Mai sunt supărată şi deoarece nu prea mai mia-u dat cuvântul în Parlamentul European şi nu suport să num-i dea cuvântul, din cauză că mie îmi place foarte mult să vorbesc. Aşa că am hotărât să iau în fiecare seară, câte două ore, cuvântul în faţa lui Syda şi să spun ce nu am spus la Parlament. Miam făcut o tribună cu microfon, mă înbrac frumos şi vorbesc, iar Syda stă în canapea, mă ascultă cu atenţie şi se uită la televizor. Sunt foarte fericită să iau cuvântul în faţa lui soţul meu, dar simpt că mai am nevoie de alţi ascultători, aşa că cred că o să ne cunpărăm un acvariu cu mulţi peştişori care să mă ascult şi ei înpreună cu Syda!

Chiar aşa, jurnalule: pe peştişori trebuiesc să îi scoţi la pipi în faţa blocului, ca pe câine? Sau fac pipi acolo, în acvariu, după care înot ca înpuţiţii în pipi-ul lor??? ????

A nins!!!!!! De astă vară aştept momentul ăsta! O să amestec zăpadă cu esenţă de rom şi cu zahăr şi o să iasă o îngheţată superbă pe care o so ling înpreună cu Syda.

Publicat în Cațavencii, nr. 49, 12-18 decembrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint