Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Amendemenții

Zoom Amendemenții

Sorin Grindeanu a zis că PSD are o mie de amendamente la buget. În idee, cam tot ce ar fi făcut el când a guvernat dacă l-ar fi lăsat Dragnea.

Ministrul Sorin Cîmpeanu anunță iar că profesorii au prioritate la vaccinare. Practic, peste două luni, vor fi prioritari pentru că doar ei au mai rămas.

Florin Cîțu a fost cât se poate de tranșant: „Nici o Mineriadă nu se va întâmpla în acest mandat“. Ar fi și culmea să dăm miliarde de euro pe arme și să ne bată minerii din nou.

Șoșoaca a fost în Valea Jiului, apoi la semi-incendiul de la „Marius Nasta“. Pentru o sumă rezonabilă, Șoșoaca își poate face apariția și la scandalurile de la ședințele de bloc.

Premierul spune că România ar putea intra în Spațiul Schengen anul acesta. Însă va fi singura țară care va purta mască.

Una dintre cele mai mișto măsuri din ultimii ani a fost luată de Florin Cîțu: a tăiat 89% din fondurile de construcții de biserici. Exact acum, când toți spun că o să explodeze consumul, BOR va avea bani doar de RATB.

Theodor Stolojan: „Trebuie să ne gândim serios ce vrem să facem cu sistemul de impozite şi taxe din România, care e total depărtat de ce înseamnă în Uniunea Europeană“. I-au trebuit 30 de ani de haos lui Stolojan ca să înțeleagă mizeria taxării unice.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale