Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Amenințări mai puțin cunoscute la adresa lui Liviu Dragnea

Zoom Amenințări mai puțin cunoscute la adresa lui Liviu Dragnea

1) Statul Islamic Paralel. Statul Islamic a fost învins, dar a rămas în urma lui Statul Islamic Paralel, care face tot posibilul ca să-l împiedice pe Liviu Dragnea să-și aplice infidelul program de guvernare.

2) Ambulanța care răpește copii ca să-i înfieze. Pentru că-n România ambulanțele nu au dreptul legal să adopte copii, ciudatele mașini de Salvare au recurs la o metodă extremă: răpesc micuți de pe stradă, pe care-i cresc în spiritul medicinei de urgență, ca să facă din ei niște ambulanțe.

3) ONG-urile care luptă pentru drepturile animalelor. Vor să-i ia hamsterul de sub nas, deși a crescut hamsterul ăla de când era doar un puf negricios, de adolescent.

4) Șoferul lui George Soros. Soros și-a dat seama că Liviu Dragnea nu e un adversar de nivelul lui, așa că și-a pus șoferul să-l saboteze și să-l persecute.

5) Gramatica limbii române. Poate că nu are nimic personal cu el, dar Gramatica limbii române îi persecută permament miniștrii, fiind gata s-o dea jos chiar pe șefa Guvernului. În replică, Dragnea a propus să se legalizeze, prin ordonanță de urgență, mai multe greșeli de limbă. De asemenea, singura formă corectă prin care se redă în scris râsul ar urma să fie He-he.

6) Moda bărbilor. Atunci când și-a lăsat mustață, Liviu Dragnea credea că anii ’70 vor dura o veșnicie, ca și moda filmelor porno nemțești. Nu se aștepta să apară o modă perversă ca asta a bărbilor, care să-i dea peste cap tot sistemul de valori.

7) Județul Tulcea. Aici, Liviu Dragnea a ajuns la capătul răbdării. Mereu, când vede tulceni pe stradă, strigă după ei: ”Oameni buni, ați luat indicativul județean care trebuia să ne aparțină nouă. Ce mai vreți de la noi?”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Piesă neterminată pentru o Europă mecanică

  15 ianuarie 2019

  La Ateneul Român, floarea politichiei bruxeleze s-a ridicat condescendentă la suprafața borșului de tărîțe dîmbovițean intrat oficial în fermentația iluzoriei președinții rotative a UE. În realitate, singurul român care chiar […]

 • Tusk și vocea României

  15 ianuarie 2019

  Discursul lui Donald Tusk de la Ateneu n-a fost doar un episod de marketing personal, ci și o concluzie amară pentru clasa noastră politică, mică de statură, mută și surdă, […]

 • Oastea femeilor pesediste

  15 ianuarie 2019

  Lavinia Șandru n-a stat mult cu limba pe bară. Are de muncă la TVR. Dar acum patru ani de zile, pe-atunci doamna Vâlcov, Lavinia a pus, în ipostaza sa de […]

 • Dragnea ca felul întîi, felul doi și desert

  8 ianuarie 2019

  Necrofagii care au devenit dependenți de cadavrul politic al lui Liviu Dragnea au nevoie urgentă de nutriționiști care să le diversifice meniul, cu atît mai mult cu cît, anunțîndu-și cadidatura […]

 • Anul violenței

  8 ianuarie 2019

  La fiecare pas pe care-l face, Klaus Iohannis pare să întindă sfoara nebuniei. Amînă, respinge, refuză. Două ministere n-au miniștri, opt ambasade n-au ambasadori, zeci de procurori stau pe bară […]

romania100