Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Amenințări mai puțin cunoscute la adresa lui Liviu Dragnea

Zoom Amenințări mai puțin cunoscute la adresa lui Liviu Dragnea

1) Statul Islamic Paralel. Statul Islamic a fost învins, dar a rămas în urma lui Statul Islamic Paralel, care face tot posibilul ca să-l împiedice pe Liviu Dragnea să-și aplice infidelul program de guvernare.

2) Ambulanța care răpește copii ca să-i înfieze. Pentru că-n România ambulanțele nu au dreptul legal să adopte copii, ciudatele mașini de Salvare au recurs la o metodă extremă: răpesc micuți de pe stradă, pe care-i cresc în spiritul medicinei de urgență, ca să facă din ei niște ambulanțe.

3) ONG-urile care luptă pentru drepturile animalelor. Vor să-i ia hamsterul de sub nas, deși a crescut hamsterul ăla de când era doar un puf negricios, de adolescent.

4) Șoferul lui George Soros. Soros și-a dat seama că Liviu Dragnea nu e un adversar de nivelul lui, așa că și-a pus șoferul să-l saboteze și să-l persecute.

5) Gramatica limbii române. Poate că nu are nimic personal cu el, dar Gramatica limbii române îi persecută permament miniștrii, fiind gata s-o dea jos chiar pe șefa Guvernului. În replică, Dragnea a propus să se legalizeze, prin ordonanță de urgență, mai multe greșeli de limbă. De asemenea, singura formă corectă prin care se redă în scris râsul ar urma să fie He-he.

6) Moda bărbilor. Atunci când și-a lăsat mustață, Liviu Dragnea credea că anii ’70 vor dura o veșnicie, ca și moda filmelor porno nemțești. Nu se aștepta să apară o modă perversă ca asta a bărbilor, care să-i dea peste cap tot sistemul de valori.

7) Județul Tulcea. Aici, Liviu Dragnea a ajuns la capătul răbdării. Mereu, când vede tulceni pe stradă, strigă după ei: ”Oameni buni, ați luat indicativul județean care trebuia să ne aparțină nouă. Ce mai vreți de la noi?”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • Scoaterea de sub acuzație a cifrei paișpe

  13 noiembrie 2018

  De ce stă cifra paișpe sub streașina radicalului ca într-o stație de autobuz? În primul rînd ca să nu o ude ploaia și apoi fiindcă îl așteaptă pe Albert Einstein […]

 • UE pentru adulți

  13 noiembrie 2018

  Doi asteroizi lovesc, la interval de o zi, România: rezoluția Parlamentului European și raportul MCV. Sînt desprinși din nebuloasa alegerilor europarlamentare de anul viitor și accelerați de cîmpul electoral al […]

 • Show complet cu motociclist

  13 noiembrie 2018

  Călin Popescu Tăriceanu cere timp pentru a-și construi apărarea în fața acuzațiilor neclare ale DNA. E dreptul lui și nu prea e. De când a reajuns la putere, pe umerii […]

 • Taica Lazăr

  6 noiembrie 2018

  Narcisismul procurorului general al societății civile dădu în clocot și făcu bulbuci săptămîna trecută, cînd taica Lazăr, plin de candoare și răsfăț, ne-a demonstrat că n-a făcut-o pe mortul în […]

 • Adevărul pe vremea valizei

  6 noiembrie 2018

  Adevărul nu încape tot într-o valiză. Nu se ascunde doar în curțile din Teleorman. Mai poate fi găsit și în Curtea de Apel de la Alba Iulia, și la Înalta […]

romania100