Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Amenințări mai puțin cunoscute la adresa lui Liviu Dragnea

Zoom Amenințări mai puțin cunoscute la adresa lui Liviu Dragnea

1) Statul Islamic Paralel. Statul Islamic a fost învins, dar a rămas în urma lui Statul Islamic Paralel, care face tot posibilul ca să-l împiedice pe Liviu Dragnea să-și aplice infidelul program de guvernare.

2) Ambulanța care răpește copii ca să-i înfieze. Pentru că-n România ambulanțele nu au dreptul legal să adopte copii, ciudatele mașini de Salvare au recurs la o metodă extremă: răpesc micuți de pe stradă, pe care-i cresc în spiritul medicinei de urgență, ca să facă din ei niște ambulanțe.

3) ONG-urile care luptă pentru drepturile animalelor. Vor să-i ia hamsterul de sub nas, deși a crescut hamsterul ăla de când era doar un puf negricios, de adolescent.

4) Șoferul lui George Soros. Soros și-a dat seama că Liviu Dragnea nu e un adversar de nivelul lui, așa că și-a pus șoferul să-l saboteze și să-l persecute.

5) Gramatica limbii române. Poate că nu are nimic personal cu el, dar Gramatica limbii române îi persecută permament miniștrii, fiind gata s-o dea jos chiar pe șefa Guvernului. În replică, Dragnea a propus să se legalizeze, prin ordonanță de urgență, mai multe greșeli de limbă. De asemenea, singura formă corectă prin care se redă în scris râsul ar urma să fie He-he.

6) Moda bărbilor. Atunci când și-a lăsat mustață, Liviu Dragnea credea că anii ’70 vor dura o veșnicie, ca și moda filmelor porno nemțești. Nu se aștepta să apară o modă perversă ca asta a bărbilor, care să-i dea peste cap tot sistemul de valori.

7) Județul Tulcea. Aici, Liviu Dragnea a ajuns la capătul răbdării. Mereu, când vede tulceni pe stradă, strigă după ei: ”Oameni buni, ați luat indicativul județean care trebuia să ne aparțină nouă. Ce mai vreți de la noi?”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
 • Un președinte de clasa a treia

  23 aprilie 2019

  Două premii ca două palme transoceanice s-au abătut zilele trecute asupra obrajilor lui Iulius Filip, aflat în agonie într-un spital din Statele Unite. Aidoma hoțului cinstit care, după ce vinde […]

 • Patimile după DNA

  23 aprilie 2019

  2.807 magistrați, adică 1.962 de judecători și 845 de procurori, au avut sau au dosare la DNA. Dintr-un total de cam 6.900 de magistrați, instalați în instanțele și parchetele României, […]

 • Anticomunismul și antisecurismul

  23 aprilie 2019

  Augustin Lazăr era anticomunist printr-o stranie contaminare. A fost iradiat cu anticomunism. Pentru că Augustin Lazăr lupta cu Dragnea-PSD, și se știe foarte bine că Dragnea-PSD e comunism – Ciuma […]

 • Sărutul dat leprosului

  16 aprilie 2019

  Cînd comuniștii au descoperit în arhivele Siguranței burgheze că eroul atîrnat pe sfîrcul sirenei de la Atelierele Grivița era un jalnic informator răsărit din flegmele clasei muncitoare ca Afrodita din […]

 • Dacă Lazăr nu e, nimic nu e

  16 aprilie 2019

  Augustin Lazăr cară în spinare ranița securiștilor, aia de care Turcescu pretindea că se lepădase, și în care zac, împachetate în polietilenă, duhorile unei tinereți dedicate carierei. Dar, cîtă vreme […]

romania100