Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ana Morodan (contesă digitală): “Toată comunitatea de persoane care gătesc sînt convinsă că mă va crucifica în urma acestei declarații”

Zoom Ana Morodan (contesă digitală): “Toată comunitatea de persoane care gătesc sînt convinsă că mă va crucifica în urma acestei declarații”

Gen Ilf și Morcov

Ana Morodan (contesă digitală): “Toată comunitatea de persoane care gătesc sînt convinsă că mă va crucifica în urma acestei declarații. Dar sînt pregătită! Uită-te la unghiile mele. Cum să tai morocovi?” (Libertatea, 15 septembrie)

Iată o idee genială de reality show care ar prinde la orice oră: Vedete la morcov, o emisiune în care diverse vedete se întîlnesc nas în nas cu cele mai mari temeri ale lor. Ana Morodan se poate intersecta cu tăiatul de morcovi, Iulia Albu se poate întîlni cu un uliu porumbar care să-i alerge găina, iar Mihai Sturzu de la Hi-Q ne poate povesti cum nu știe să meargă pe bicicletă, dar poate să conducă un avion. Prezentator ar trebui, desigur, să fie Mihai Trăistariu, omul care și-a forțat morcovul să apară în chiloți pe Facebook.

 

Gen Soțul neprins e negustor cinstit

Gabriela Cristea (soție): „Soțul meu e om, bărbat, tată, amant, băiețel, iubitor, harnic, delăsător, comic, șarmant, frumos, tînăr, fresh.(Libertatea, 15 septembrie)

În limbaj de corporație, asta înseamnă să te zgîrcești la angajare. În loc să angajezi 15 oameni, fiecare cu cîte o funcție, mai bine angajezi un fraier care să le facă pe toate, dar să fie plătit o singură dată. În locul soțului doamnei Gabriela, ne-am contacta sindicatul: “Nu e normal, domnule, să mă oblige să fiu și bărbat, și amant, și tînăr, și fresh, eu aplicasem doar pentru om și băiețel. Ăștia își bat joc de noi”.

 

Gen Admiră-mă, gură, că ți-oi da friptură

Gheorghe Turda (general de muzică populară): „Admiratoare sînt, eu le admir, cine poate să mă admire. (…) Eu nu sînt lemn-tămîie, poate mai apar cu cineva la braț. Cred că va fi o relație foarte discretă, prea multă publicitate nu e bună. S-a exagerat mult, eu am vrut un lucru serios, dar nu a ieșit. Trebuie să vorbim mai puțin, sînt niște intimități care nu trebuie date publicității. Depinde de caracterul fiecăruia, de situație.” (Spynews, 11 septembrie)

Poate că domnul Gheorghe Turda ar trebui să-și încerce norocul pe aplicațiile de dating, gen Tinder, fix cu fraza asta: “Admiratoare sînt, eu le admir, cine poate să mă admire”. Sîntem siguri c-or să pice în plasă o groază de domnișoare profunde care pun zilnic pe Facebook citate din Octavian Paler și Arsenie Boca.

 

Gen Calul de dar nu se caută la buze

Alex Bodi (soț de Bianca Drăgușanu): “Iubirea dintre animale şi oameni e cea mai curată! Indiferent de cît timp trece, ele te iubesc la fel!” (Wowbiz, 15 septembrie)

Mă rog, acum depinde și de animal. Am auzit că iubirea dintre oameni și porci spinoși poate să fie destul de murdară, ca să nu mai zicem dureroasă și ilegală, dar fiecare cu bucuria lui. Dacă omului îi plac ornitorincii nu te poți băga în iubirea lor curată și nemuritoare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]