Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ana Morodan (cruelă digitală): „Pentru mine, să pot să o portretizez pe Cruella a însemnat îndeplinirea unui vis din copilărie“

Zoom Ana Morodan (cruelă digitală): „Pentru mine, să pot să o portretizez pe Cruella a însemnat îndeplinirea unui vis din copilărie“

Gen Flori, pete și băieți

Ana Morodan (cruelă digitală): „Pentru mine, să pot să o portretizez pe Cruella a însemnat îndeplinirea unui vis din copilărie. Cruella este larger than life. Este cea care te învață cu adevărat să te iubești pe tine și să înțelegi că să poți să rîzi de tine și de lume este una dintre calitățile care te fac cu adevărat memorabil.“ (Libertatea, 12 iunie)

O afirmație foarte sinceră și curajoasă, mai ales că majoritatea copiilor visează să fie unicorni, prințese și roboți Transformers, nu să omoare și să jupoaie sute de pui de dalmațian ca să-și facă o haină de blană pe care oricum nu poți s-o porți nicăieri că sar activiștii și te împroașcă cu cerneală. Dar altfel, respect, Ana Morodan, poate merge încercat c-o haină de porumbei mai întîi.

 

Gen Romprest = Mafia

Culiță Sterp (manelist atletic): „N-am crezut că o să mănînc din gunoaie. La Survivor mi-am demonstrat abilitatea asta.“ (Libertatea, 10 iunie)

Faptul că două dintre cele mai urmărite emisiuni de la noi, Chefi la cuțite și Survivor, sînt despre mîncat, una dish-uri complicate, alta din gunoi, spune foarte multe despre preocupările și obsesiile poporului român. Partea bună e că faimosul Culiță Sterp are mereu o masă asigurată în sectorul 1 din București, unde lumea se trezește cu dish-ul aruncat în fața ușii.

 

Gen Brînză bună în burduf de Snoop Dogg

Ioniță din Clejani (capul familiei Clejanian): „Fulgy se inspiră de la Cardi B, Snoop Dogg, Kardashian etc. Abordează stilul lor de a se promova, și asta a făcut și acum. Se vorbește despre Fulgy acum. Dacă pui litera F pe Google, apare primul. Cînd a făcut muzică clasică, nimeni nu a întrebat de el.“ (Libertatea, 7 iunie)

E drept că n-am mai verificat de mult ce mai face Snoop Dogg, dar dacă a ajuns să se implice personal în sabotarea familiei din Clejani și în coruperea tînărului Fulgerică, înseamnă că se plictisește rău de tot și urăște muzica clasică. Să-ți fie rușine, Snoop Dogg, te-am scos de la inimă! De ăilalți cu care te-ai încîrdășit să ne distrugi valorile nici nu mai vorbesc.

 

Gen Comuna din Periș

Cornel Dinu (monsieur Mister): „Îmi aduc aminte cînd am jucat în ’76 cu Franța, Platini se uita că eu, Sandu Mircea, Lucescu vorbeam o franceză, hai să-i spun, bunicică. Eu am luat meditații la cinci ani la franceză. Zice: «Dar voi vorbiți franceză?». «Băi, dobitocule, noi știm mai bine literatura franceză decît voi»!“ (Digisport, 9 iunie)

Dintre toate lucrurile care nu s-au întîmplat niciodată, ăsta nu s-a întîmplat cel mai mult. Dar martorii oculari spun că, imediat după aceea, Platini s-a supărat și a început să-i recite lui Dinu pasaje întregi din Baltagul, Ion și Moara cu noroc, pentru că, vedeți voi, și el se apucase la cinci ani de meditații la română special ca să-i dea peste nas „procurorului“.
1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale