Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Anamaria Prodan (stand-down comediant): „Dacă se eliberează un loc de lîngă mine, se va aşeza cineva care merită.“

Zoom Anamaria Prodan (stand-down comediant): „Dacă se eliberează un loc de lîngă mine, se va aşeza cineva care merită.“

Gen De mă voi așeza, pe mulți am să popesc și eu

Anamaria Prodan (stand-down comediant): „Dacă se eliberează un loc de lîngă mine, se va aşeza cineva care merită.“ (Libertatea, 5 decembrie)

Anamaria Prodan pare o persoană foarte selectivă cu cine are voie să se așeze lîngă ea și cine n-are voie. Mai precis, pare genul de om care își pune sacoșa de rafie cu cumpărături de la Jumbo pe scaunul de lîngă ea ca să fie sigură că n-o deranjează nimeni cu sărăcia. Totuși, din ce-am înțeles, marea problemă a lui Reghe nu era cu așezatul, ci cu faptul că se scula prea des.

 

Gen Dramele Irinucăi

Irina Tănase (jumătate de mustață): „Eu am o relație cu Liviu Dragnea de atît de mulți ani încît fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit.“ (Cancan, 5 decembrie)

Ce-i drept, e ușor de înțeles de ce Liviu Dragnea ar fi invidios pe fostul iubit al Irinei. Dacă e căsătorit și are copii înseamnă că poate fura de la copii oricînd vrea el, fără să ajungă la pușcărie.

 

Gen Așa îmi vine

Antonia (n-are un motiv): „Am fost obsedată să fac fețe amuzante de cînd eram mică (OK, fețele mele erau amuzante pînă în punctul în care deveneau urîte), dar ce, asta mă definește. Asta apropo de comentariile cu «De ce te strîmbi mereu?». N-am un motiv! Așa îmi vine!“ (Libertatea, 5 decembrie)

Marea dramă a Antoniei e de fapt alta: de Velea nu se ia nimeni cînd se strîmbă, în principal pentru că nu-și dă nimeni seama dacă chiar se strîmbă sau așa e el.

 

Gen Băiatul cu florile

Cătălin Botezatu (fan secera și ciocanul): „Familia Ceaușescu era o familie extrem de simplă, de normală. Erau haioși, se distrau. Cred că ar fi putut face lucruri frumoase, dacă ar mai fi trăit. Noi am avut o relație foarte frumoasă și foarte bună. Într-un complex de împrejurări, doamna Elena Ceaușescu a anunțat că mă dorește doar pe mine să îi ofer flori, am devenit într-un mod tacit preferatul ei. (…) Au urmat și intimități, dar mai tîrziu. Dar nu era ușor să fiu preferatul Elenei Ceaușescu. La fiecare ofertă de flori, trebuia să fiu cu analizele la zi, nu trebuia să fiu răcit.“ (Libertatea, 1 decembrie)

Aproape că ar mai fi meritat încă 30 de ani de comunism doar pentru ca Cătălin Botezatu să poată înflori ca un crin delicat și suav în glastra cu floricele speciale a tovarășei Elena Ceaușescu.

 

Gen Atenție, curbe periculoase

Dani Mocanu (viitor scriitor): „Îmi plac curvele, îmi plac curvele mult de tot, maxim, eu iubesc curvele. Îmi place o curvă din aia frumoasă, știi ce zic, bandită!“ (Spynews, 1 decembrie)

Are Dani Mocanu așa un stil subtil de a se exprima, că la sfîrșitul zilei nici nu înțelegi bine: îi plac curvele sau nu?

 

Gen Încrîncenarea moarte n-are

Mihai Trăistariu (victimă a Eurovision-ului): „De Crăciun îmi doresc Eurovision-ul, ar fi a douăsprezecea încercare. (…) Treaba asta e în gena mea, de prin gimnaziu, cînd eram olimpic, eram cu învățătură multă, lupta pentru premii s-a manifestat și în muzică, am vrut concursuri. Mi-am lucrat atît vocea asta ca să stau cu ea neexploatată?!“ (Libertatea, 2 decembrie)

Cel mai amuzant lucru care ar putea să se întîmple în condițiile astea ar fi ca Trăistariu să găsească o melodie beton, să cîștige calificările la Eurovision, să fie cotat ca unul din marii favoriți ai concursului, dar să nu poată participa pentru că n-are certificat verde. Desigur, ar fi un cadou prea mare de Crăciun.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Țarul

  22 noiembrie 2022

  El a crezut că trupul său conține ca pajiștea, doar zumzet de albine, că pîlcuri de păduri mirositoare vin să îl spele noaptea pe picioare, cu praf din corn de […]

 • Ei nu sunt ca ceilalți. Sunt ca ceilalți cu ceva tupeu în plus

  22 noiembrie 2022

  Dacă unul de-al nostru, unul dintre oamenii buni, de omenie, care timp de doi ani n-a pus pe limbă altceva decât muie cu soia, din aia bună, în Piața Victoriei, […]

 • Vampirii poporului, mai bogați ca niciodată

  21 noiembrie 2022

  Azi, Ciucă zice una. Mîine, Ciolacu zice alta. Liberalii și pesediștii duc „o luptă pentru pensiile românilor“. Cu cît să crească oare: cu 10%, cît zic unii? Cu 15%, cît […]

 • O profeție

  15 noiembrie 2022

  El a sosit să-și caute coșciugul și a scurmat vreo șapte văi cu plugul, dar supărat s-a dus să se îmbete în crîșmă, la doi pași de rîul Lethe. A […]

 • Vrem o țeapă ca afară

  15 noiembrie 2022

  Omenirea pare să fi intrat, de o bună bucată de vreme, în epoca traiului în lumi paralele, mare parte dintre ele imaginare. E plină planeta de multimiliardari cu averi care […]

 • Miliarde

  14 noiembrie 2022

  Mai țineți minte alea 80 de miliarde de euro pe care le aducea Iohannis? Era vara anului 2020, acum aproape doi ani și jumătate. Iohannis venea de la Bruxelles. Gîfîia […]

bijuterii argint