Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Anda Adam (femeie pasionată de înmulțire): “L-am luat de montă! Cu omul ăsta, dacă fac un copil sau fac șase, toți or să fie foarte frumoși.”

Zoom Anda Adam (femeie pasionată de înmulțire): “L-am luat de montă! Cu omul ăsta, dacă fac un copil sau fac șase, toți or să fie foarte frumoși.”

Gen Victor Monta

Anda Adam (femeie pasionată de înmulțire): “Pentru că eu mi-am luat un soț atît de frumos, încît chiar îmi doresc să semene copiii cu el, că de aia l-am luat așa frumos! L-am luat de montă! Cu omul ăsta, dacă fac un copil sau fac șase, toți or să fie foarte frumoși.” (Libertatea, 22 aprilie)

Pe lîngă soțul de montă, mai există desigur și alte tipuri de soți care cresc pe lîngă casa omului: soțul de jug, care cară pungile prin parcarea supermarket-urilor, soțul de concurs, care dă foarte bine la concursuri și întreceri, dar nu nu știe să facă nimic altceva, și desigur soțul de lupte, căruia trebuie să-i tai urechile și coada ca să n-aibă probleme cînd se bate cu ceilalți soți.

 

Gen “S-o ce?” “Sorin”

Sorin Brotnei (manager păr): “Noi ne-am cunoscut într-un loc foarte neaşteptat, ea a venit cu un membru al familiei ei pentru un consult la clinica de transplant de păr pe care o manageriez. După cinci minute eu am fost fascinat de ea, mi-a plăcut atît de mult. La un moment dat, în timpul consultului, mi-am dat seama că, de fapt, persoana cu care venise nu era soţul ei, ci un membru al familiei, așa că am început cu o glumă, cu două. Ea era așa, foarte cerebrală, verticală, nu a răspuns sub nici o forma glumelor mele.” (Antena Stars, 22 aprilie)

Putem doar să ne închipuim genul de glume pe care cineva le face într-o clinică de transplant de păr ca să impresioneze o gagică: “Șiiii? Ai venit să plimbi chelul?”, “Vrei să te duc în spate să-ți arăt unde ținem părul ăla bun?”, “Îți place ce păr am pe cap? Stai să vezi ce păr am în palme”, “Ai văzut părosul din Rhodos?” etc.

 

Gen Cu moartea pre moarte umflînd

Bianca Drăgușanu (buza și cureaua lată): „Unii au impresia că eu mănînc Botox la micul dejun. E adevărat că sînt operată. Eu nu am ascuns asta niciodată. Nu am venit ca unele să zic că mi s-au umflat buzele pentru că am mîncat ardei iute sau că mi-am pus nu ştiu ce măşti şi de aia nu mai am riduri. Eu am recunoscut toate intervențiile. Dacă nu le convine la unii invidioşi, e problema lor. Eu o să mă operez pînă mor.” (Click!, 20 aprilie)

Cînd ai atîtea operații, marea problemă, atunci cînd mori, o să fie ce să facă cu tine: să te îngroape sau să te recicleze, că oricum e suficient plastic îngropat în pămînt și plasticul se descompune în o mie de ani.

 

Gen La donna è mobilă

Ana Baniciu (baniciune): „Sînt singură de ceva timp. Cred că nici eu nu-l cunosc încă (n.r. – pe viitorul iubit). Cred că bărbaţilor le plac fetele un pic mai nemobilate.” (PRO TV, 18 aprilie)

Din contra, din ce-am auzit noi, bărbaților le plac fetele mobilate, pentru că asta îi scutește de foarte multe drumuri la Ikea.

 

Gen Cocoș Anel

Iulia Albu (cloșcă fashion): “Într-o lume nebună ca cea în care trăim nu prea mai poți avea vreo mare surpriză. Așadar de ce nu ar avea cont de Instagram chiar și un cocoș? Dumnezeu știe că gîște au destule!” (Instagram, 17 aprilie)

Marea problemă a cocoșului Iuliei Albu n-a fost niciodată cocoșul, ci stăpîna lui. Acum, că a scăpat pe Instagram, n-ar fi de mirare să aflăm că pintenatul și-a dat seama că poate să se descurce și singur, și să ceară divorțul pentru că femeia moțată îl face de rîs.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Crime cu miros de pandemie

  30 iunie 2020

  În vreme ce-n largul oceanului patru scafandri s-au repezit cu cuțitele asupra unei balene, să-i taie otgoanele plasei de pescuit ce-o ținea prizonieră, la noi patru polițai au ajutat un […]

 • Vacanța mare

  30 iunie 2020

  Pînă acum, virusul a întrecut știința și, după cum se vede, nu dă semne de oboseală. Fără vaccin și fără tratament, societatea dă din colț în colț, libertatea individuală scade, […]

 • Încă puțină cenzură, că nu dați de la voi

  30 iunie 2020

  De ani de zile, Facebook, cel puțin, acționează arbitrar și nejustificat într-un demers constant de amuțire a vocilor care nu respectă comoditatea politică. Dar nu este de ajuns, se pare, […]

 • Plai cu boi

  23 iunie 2020

  Cînd dăm și noi orbește în gropi, apelăm la postumele buruienoase ale tutorelui nostru suprem, Mihai Eminescu, la micile bijuterii fără perdea, comise cu autoironie prin hîrtoapele existenței sale năprasnice: […]

 • Păcănele mii și stele făclii

  23 iunie 2020

  E mare urgență să fie ajutate două ramuri economice, zice Guvernul: HoReCa și păcănelele. HoReCa apare în pozele cu premierul și cu președintele. Are cînd chipul măsliniu al libanezului Murad, […]