Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Anda Adam (gurmandă): “Dacă o să mă vedeți cu burtă, anul ăsta, înseamnă că am mîncat prost, nu înseamnă că am burtă pentru că sînt însărcinată, exclus.”

Zoom Anda Adam (gurmandă): “Dacă o să mă vedeți cu burtă, anul ăsta, înseamnă că am mîncat prost, nu înseamnă că am burtă pentru că sînt însărcinată, exclus.”

Gen Toxina boutulinică

Grigore Cartianu (vidanjor media): “Cică (n.r. – Cruduța) l-a făcut pe croat la card… și-a ajuns cu Botoxul spart. Din cauza unor asemenea gonflate nu au timp cei de la 112 de cazuri disperate precum cel al Alexandrei…” (Facebook, 9 februarie)

Aparent, pentru Grigore Cartianu, supranumit și Grégoire Écrivain sau “Miroși, uită-te la tine cum miroși”, faptul că o femeie a fost agresată fizic e suficient de amuzant ca să facă versuri despre asta. Mai mult, femeia aia o merita și mai e și-o nenorocită pentru că a îndrăznit să sune la Poliție. Bine, nu e ca și cum cineva ar fi avut vreodată o pretenție de la cineva care toată viața lui a mîncat must cu lopata, dar să nu uităm că omul a scris cîndva o poezie lacrimogenă despre tigroaica evadată de la Zoo Sibiu. Cine știe, poate tigroaica aia nu era nici botoxată și nici n-a îndrăznit să țină linia ocupată la 112.

 

Gen Săpunul Duru

Cristina Șișcanu (nu are probleme de greutate): “Am slăbit și pentru că mă mîncați voi de posterior și s-a micșorat. Mulțumesc.” (Libertatea, 7 februarie)

În aceste condiții, felicitări echipei de mîncători, dar nu vă lăsați pe tînjeală. Se mai văd niște colăcei acolo și poate facem ceva și cu gușa.

 

Gen Calule, mașină mică, unde-l duci pe Ionică?

Alexandra Stan (cîntăreață cabalină): “Eu, dacă nu sînt fericită, nu mă simt împlinită, (…) dacă văd că sînt constrînsă, mi se pare că e o problemă, sînt un fel de cal sălbatic. Nu-mi place să fiu îmblînzită, așa, foarte ușor.” (Libertatea, 6 februarie)

E drăguț cum Alexandra Stan crede că, spre deosebire de ea, restul oamenilor se simt împliniți doar atunci cînd sînt nefericiți. Pe de altă parte, ar trebui să fie atentă cui spune chestia cu calul sălbatic. Să nu uităm că există și metode nasoale de îmblînzire cabalină. De exemplu, integrarea lor treptată în salamul de Sibiu.

 

Gen Plouă, plouă, bărbuțele se ouă

Gina Pistol (viitoare doamnă Smiley): “Îmi place de el… Nu numai pe bărbuță îl mîngîi. Îl mîngîi peste tot.” (Libertatea, 6 februarie)

Vedeți, asta lipsește în multe relații: doamnele și domnișoarele se rezumă doar la bărbuță și uită de restul. Dar nu și Gina. Bravo, Gina, spune-le secretul tău. Spune-le cum îl împiedici pe Smiley să se transforme în Fațătristă, Fațăcareplînge sau chiar Joker.

 

Gen Șaorma scapă torma

Anda Adam (gurmandă): “Dacă o să mă vedeți cu burtă, anul ăsta, înseamnă că am mîncat prost, nu înseamnă că am burtă pentru că sînt însărcinată, exclus.” (Libertatea, 5 februarie)

Heh, deci de-asta sînt locurile alea speciale în autobuz, metrou și tramvai, care arată o femeie cu o umflătură în dreptul burții. Fie pentru femei însărcinate, fie pentru femei care au băgat noaptea o șaorma de la Socului. Asta explică și de ce sînt așa de des ocupate.

 

Gen Pasionată de relație

Simona Trașcă (într-o relație): “Am ieşit în oraş şi la masa respectivă erau foarte mulţi bărbaţi. N-am vrut să îi salut şi să fac cunoştinţă cu ei pentru că am o relaţie… Îţi dai seama… Cînd eşti cu regele României nu poţi să stai la masă la pionii (…), mi-a cumpărat o lesă, dar de latex, şi nişte cătuşe cu puf.” (Spynews, 5 februarie)

Sîntem foarte curioși care erau cotele la casele de pariuri că Simona Trașcă o să facă vreodată în viața ei o referință la șah. Am zice că mari. Dacă vedeți un cetățean care fuge pe stradă beat de fericire strigînd “Am cîștigat cu pionii! Am cîștigat cu pionii!”, să știți că despre asta e vorba.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Institutul pentru Combaterea Horelor

  7 iulie 2020

  Fenomenul horelor românești din primul război mondial a tulburat comandamentul german, care nu prea înțelegea tehnica de luptă a valahilor ce se învîrteau de mama focului înainte de apusul soarelui, […]

 • Limitele unui jucător de golf

  7 iulie 2020

  De pe pajiștea unde obișnuiește să joace golf, președintele Iohannis se pregătea să lanseze România. Din trusa de crose l-a ales mai întîi pe Ludovic Orban, deși putea să aleagă […]

 • Legea și Constituția nu poartă mască. Să le muim!

  7 iulie 2020

  Nu există, am cercetat, nici măcar o singură obligație legală ca onor Constituția să poarte mască atunci când intră într-un spațiu public închis. Nici celelalte legi, ordonanțe simple sau de […]

 • Crime cu miros de pandemie

  30 iunie 2020

  În vreme ce-n largul oceanului patru scafandri s-au repezit cu cuțitele asupra unei balene, să-i taie otgoanele plasei de pescuit ce-o ținea prizonieră, la noi patru polițai au ajutat un […]

 • Vacanța mare

  30 iunie 2020

  Pînă acum, virusul a întrecut știința și, după cum se vede, nu dă semne de oboseală. Fără vaccin și fără tratament, societatea dă din colț în colț, libertatea individuală scade, […]