Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Anda Adam (uuu selecta): “Cel puțin la noi în familie, ordinea este așa: orgasmul culinar și după aia celălalt orgasm”

Zoom Anda Adam (uuu selecta): “Cel puțin la noi în familie, ordinea este așa: orgasmul culinar și după aia celălalt orgasm”

Gen Un fleac, maț ciuruit

Anda Adam (uuu selecta): “Cel puțin la noi în familie, ordinea este așa: orgasmul culinar și după aia celălalt orgasm. Dar fără ceva în burtică nu cred că vine celălalt…” (Cancan, 25 aprilie)

Categoric, totuși, cel mai important în viață rămîne să nu greșești niciodată orificiul pe care îți bagi sarmale în corp, altfel orgasmul poate să fie ceva foarte neplăcut.

 

Gen Nevasta lăutarului în timp

Dan Bursuc (rozător infidel): “O soție de muzicant știe ce are de făcut, te înțelege în toate. Cînd intru pe poartă, sînt alt om. Cînd ies de pe poartă, sînt liber și independent. Nu vreau să se înțeleagă ceva greșit, dar asta e. Noi mai avem păcate. Ea s-a mai prins, iar eu am recunoscut că am păcătuit. Am zis că e ca și cu o țigară: am fumat, am scrumat și am plecat mai departe.” (Spynews, 25 aprilie)

Nu putem decît să ne închipuim ce-a crezut biata femeie cînd i-a zis Dan Bursuc că se duce cu cîntatul la premiile Gopo. “Hai, bă, Dane, mai las-o și tu naibii de treabă. Una e să inventezi ceva ca să te vezi cu vreo parașută, și alta e să mă minți cu nerușinare în halul ăsta. Cum să te primească la Gopo cu manele?”

 

Gen Popa prostuț

Dorian Popa (cîntăreț minimalist): ”Eu merg pe stilul minimalist. Vreau un televizor de doi metri.” (Spynews, 25 aprilie)

Greu de înțeles ce vrea Dorian Popa să compenseze cu televizorul ăla, Johnule! Poate un “hîț” prea mic. Sau poate, pur și simplu, stilul minimalist l-a obligat să-și cumpere o bibliotecă imensă și n-are cu ce s-o umple.

 

Gen Dealul operat al Golgotei

Bianca Drăgușanu (mîntuitoarea buzelor și sprîncenelor): “Am iertat de prea multe ori, chiar dacă știam că nu o să se schimbe niciodată și chiar dacă știam că am fost trădată și vîndută, așa cum a făcut Iuda cu Iisus.” (Wowbiz, 28 aprilie)

Am auzit că paralelele între Iisus și Bianca nu se termină aici. Cică și Bianca a atins fruntea unei femei care nu mai putea să meargă și, ca prin minune, n-a putut să meargă nici după eveniment, dar măcar avea buzele mărite și sprîncenele tatuate.

 

Gen Orice șut în ciur e un pas înainte

Cristian Popescu Piedone (găinar): “În 1996, Iisus mi s-a arătat în ciurul de legume. Mă uit la flacăra lumînării şi parcă văd ceva deosebit în ciur. Zic: ce naiba, am halucinaţii? Îl întreb pe un ospătar ce vede în ciur. Îmi zice că verdeaţă pentru cartofi. Îl întreb pe al doilea, îmi răspunde la fel. Și încă aşa de vreo cîteva ori. Apoi am înţeles că Iisus mi se arătase, de fapt, mie. De ce în acea seară? Momentul coincide cu cel în care Iisus a fost răstignit pe cruce, la vîrsta de 33 de ani, cît aveam şi eu atunci.” (Wowbiz, 28 aprilie)

E amuzant cum Iisus i s-a arătat lui Piedone tocmai într-un ciur cu legume. Probabil, așa a reușit să-l și observe. Dacă i se arăta Iisus într-o ceafă la grătar, probabil n-am fi aflat niciodată. Pentru că Iisus e important, dar nu așa de important ca un grătărel proaspăt.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
 • Cum a inventat mama lui Liviu Dragnea la ea în sat capotul, umbrela și bulzul geto-dac

  21 mai 2019

  Liviu Dragnea i-a smuls lui Petre Daea ciosvîrta oii de la gură, jucîndu-se cu ministrul Agriculturii de-a Don Quijote. Se vede însă că elevul Dragnea Liviu n-a aprofundat romanul cu […]

 • Să rezolvăm Securitatea!

  21 mai 2019

  Președintele României, Traian Băsescu, a fost securist (sînt documente). Premierul României, Radu Vasile, a fost informator al Securității (a recunoscut-o public fostul președinte Emil Constantinescu). Premierul Theodor Stolojan a lucrat […]

 • Despre ce vorbim?

  21 mai 2019

  Taximetriștii sunt pesediști, la asta se rezumă scandalul Uber. La fel ca pesediștii, ei nu au respect pentru reguli. Sunt mitocani, fac prețuri, conduc mașini mizerabile, la fel cum Liviu […]

 • Sasus captivus

  14 mai 2019

  Dacă C.T. Popescu și Emil Hurezeanu ar fi trăit pe vremea summit-ului de la Maglavit, cînd un cioban mut a purtat convorbiri rodnice cu Dumnezeu, n-am nici o îndoială că […]

 • Mahmurul și-a făcut datoria

  14 mai 2019

  Din denunțurile scoțienilor Walker, Ballantine și Chivas, care au continuat să colaboreze cu ofițerul Traian Băsescu și după ce acesta s-a repatriat de la Anvers, se înțelege că fostul președinte […]

romania100