Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Andra (cam măruță): „Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sînt gravidă“

Zoom Andra (cam măruță): „Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sînt gravidă“

Gen Guvernul Năstase

Ion Țiriac (mistreț): „Ilie Năstase e cel mai inteligent om de pe această planetă. Are 80 sau 85 de ani și nu a muncit nicio zi în viața lui. Iar acum i-a cumpărat soției o mașină de 250.000 de euro.“(GSP,6 septembrie)

E clar că Ilie Năstase nu mai e în forma de altădată pentru că altfel, pînă acum, i-ar fi băgat deja două mingi pe gît lui Țiriac, ca Djokovici arbitrei ăleia la US Open.

 

Gen În noapte mă trezesc, cu pizza de pe cer vorbesc

Andra (cam măruță): „Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sînt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întîmpla, atunci e binevenit. (…) E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sînt însărcinată.“(Libertatea, 4 septembrie)

Biata femeie, vă dați seama ce-i în viața ei? Nu era de ajuns că și-așa trebuie să-l explice pe Măruță la fiecare ieșire în public, acum trebuie să explice și de ce nu e însărcinată.

 

Gen Viața e frumoasă, dar merită trăită

Gabriela Cristea (gînditoare): „Pandemia asta ne-a schimbat hotarele spirituale. Ne-a dus de la agonie la extaz, ca să ne arunce iar în ghearele abisului.“(Libertatea, 2 septembrie)

Sîntem foarte curioși ce anume exact a dus-o la extaz pe Gabriela în pandemie, că pentru noi, restul, au fost numai agonie și ghearele abisului de la un capăt la altul, cu mici pauze pentru făcut pîine de casă.

 

Gen Cîntă, Cheluțu

Mihai Trăistariu (Prometeu modern): „Goana asta stupidă după bani și teama că ne lasă ăștia fără concerte la toamnă… mă fac să cînt la 20,30 un program de o oră, la un resort din stațiune.“(Libertatea, 2 septembrie)

Mihai ca Mihai,  atît poate, dar vă dați seama cît de inconștienți sînt unii conaționali dacă la un moment dat au zis: „La naiba cu COVID-ul ăsta! Eu merg să-l văd pe Mihai Trăistariu la mare, chiar dacă ar fi să mor!“.Vă dați seama ce-nseamnă să ai Mihai Trăistariu pe lista de comorbidități? Noi nu, dar probabil nu-i foarte plăcut.

 

Gen Cod cu săpun te speli pe piele, iar la suflet cu manele

Vali Vijelie (cod galben): „Și știi care-i frumusețea? N-o spun, pentru că… Da’ o spun pînă la urmă, că a trecut. Șeful Poliției era cu mine la masă, beam un șpriț. N-am primit amendă, ca să știți. N-am primit niciun fel de amendă. Am primit doar aplauze și respect.“(Spynews, 2 septembrie)

Probabil, viața de șef al Poliției e foarte dificilă în România, ai un program atît de încărcat încît la un moment dat nici nu-ți mai aduci aminte ce trebuia să faci. Să te vezi c-un interlop într-o biserică? Să iei șpagă o pizza? Să stai la șprițuri cu toți maneliștii?

 

Gen Mama Cărămida

Oana Roman (victimă):„Mi-a spus azi cineva o vorbă genială: «Un om de succes este acela ce poate construi ceva solid și durabil din cărămizile aruncate în el». Am încasat cărămizi cît pentru un cartier de zgîrie-nori. Măcar o fundație solidă am reușit. Poate și cîteva etaje. Mai am de terminat etajele superioare. Muncă în desfășurare.“(Spynews, 1 septembrie)

Simțim că aici e suficient loc de o glumă cu Godzilla și dărîmarea unor zgîrie-nori, de foame, prin centrul Tokyo-ului. Totuși, n-o s-o facem pentru că 95% din monștrii marini sînt neînțeleși, iar foamea e o chestie cît se poate de reală, de care nu se face mișto.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint