Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Andreea Antonescu (mîhnită): „A început să-mi sugereze să fac topless de față cu ei, lucru care mi-a stîrnit o mîhnire.“

Zoom Andreea Antonescu (mîhnită): „A început să-mi sugereze să fac topless de față cu ei, lucru care mi-a stîrnit o mîhnire.“

Gen Arată-ne mîțele

Andreea Antonescu (mîhnită): „Eu nu am ajuns în Survivor România să mă trag de șireturi cu vreunul dintre concurenți și am încercat să îi pun la punct. (…) Cînd am intrat în echipă, unul dintre băieți, nu îi voi da numele, a început să-mi sugereze să fac topless de față cu ei, lucru care mi-a stîrnit o mîhnire.“ (Cancan, 12 aprilie)

E fascinant cît de bine e construit Survivor România, astfel încît să reflecte cît mai realist lupta de supraviețuire care se dă zilnic în România. Ai grupul de muncitori în construcții care fluieră după gagici și le fac propuneri indecente, ai colegii de serviciu care sînt numai lapte și miere pînă te lucrează pe la spate, ai vedeta expirată care caută atenție ca să nu moară de foame. Mai lipsesc doar mașinile parcate pe trotuar printre care nu poți să treci cu căruciorul copilului și popririle neanunțate de la ANAF.

 

Gen Publicul, al 12-lea homofob

Victor Pițurca (spaima fundașilor): „Rotaru voia să-l dea afară și pe italian, pe Mangia, l-a prins că-i trimitea mesaje unui jucător care era bulangiu.“ (Sport.ro, 9 aprilie)

Dacă vi se pare că Pițurcă a făcut o remarcă deplasată, doar vi se pare. În realitate e foarte atent cu political corectness-ul încă din 2010, cînd Marian Iancu l-a făcut „homosexual“ la televizor, iar, în replică, Piți l-a numit „garoi de 200 de kile de rahat“, dar măcar nu s-au insultat.

 

Gen Volkswagen Pensat

Vica Blochina (caută om cu permis): „Am un anunț de făcut! (…) Caut un șofer! Criteriile: tînăr, frumos, nu foarte deștept, isteț, nu gras – să aibă mușchi. Sub nici o formă să nu fie pensat. Nu-mi plac bărbații pensați, mi se pare penibil. (…) Și să fie foarte haios. Am foarte multe drumuri de făcut și vreau să-mi țină de urît cineva.“ (Spynews, 9 aprilie)

Și uite așa apar anunțurile alea pe site-urile de vînzări auto: „Tînăr, nu gras, haios, nepensat. Nu bate, nu troncăne. Folosit foarte puțin să conducă o bătrînică pînă la biserică și să-i țină de urît“.

 

Gen Respect pentru societate

Ana Maria Prodan (posesoare de croșeu): „Reghecampf niciodată nu ar face așa ceva, are niște principii de viață și o dragoste pentru familia lui și un respect față de societate, în primul rînd, încît nu s-ar uita vreodată nici la femei ușoare, nici la site-uri, nimic.“ (Spynews, 9 aprilie)

În primul rînd, Reghecampf n-ar face asta niciodată pentru că se teme să n-o ia pe coajă ca Dan Alexa. Dar și partea cu respectul pentru societate e foarte importantă. Probabil, nimeni nu-l întrece pe Reghecampf la reciclat selectiv, la plata datoriilor către bugetul local, la votat.

 

Gen Cheluțu Sabău

Tavi Colen (Colenuțu): „Am colegi ofticați că piesa lui Cheluțu a lui Dorian are 21 de milioane de vizualizări. Voi aveți impresia că puștii din ziua de azi mai sar gardul să-și rupă blugii la un concert cu Cenaclul «Flacăra»? (…) Fetele care își rupeau hainele să mă tragă de păr sau să le semnez pe țîțe au dispărut de mult!“ (Spynews, 6 aprilie)

Avem mari dubii că acele fete au existat vreodată. Cel mult poate era vorba de vreun băiat mai grăsuț cu voce subțirică. În schimb, poate că domul Tavi Colenuțu ar trebui să-și deschidă un atelier de croitorie. Nu de alta, dar pare fascinat de lucruri rupte: blugi, haine etc.

1 comentariu

  1. #1

    @antonescu: toate au mahnire toti au erectzie..
    @putzirca: beshi..
    @ana prodan: ..
    @tavi: visatorule LOL

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint