Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Andreea Bălan: “A fost visul meu să am o rochie precum Daenerys din Game of Thrones!”

Zoom Andreea Bălan: “A fost visul meu să am o rochie precum Daenerys din Game of Thrones!”

Gen Sora exactă

Babi Minune (manelist): “€Vreau să țineți minte că la o soră nu îi ia locul nici nevasta!” (Wowbiz, 30 august)

Există cel puțin o activitate la care mă gîndesc în momentul ăsta la care ar fi ciudat dacă nevasta nu i-ar lua locul sorei. Pe de altă parte, cine sîntem noi să judecăm dragostea adevărată și obiceiurile culturale din anumite părți ale Moldovei?

 

Gen Futti fresh

Victoraș Micula (moștenitor carbogazos): “€Nu am agățat nimic pe litoral fiindcă fetele sînt leșinate de căldură.” (Wowbiz, 25 august)

Desigur, Victoraș ar putea să le stropească oricînd cu niște elixir magic de pere sau de grapefruit roz din gama Frutti Fresh. Pe de altă parte, e foarte posibil ca, făcînd asta, să le omoare de tot, deci mai bine să rămînă leșinate.

 

Gen Mama dragonilor e mereu gravidă

Andreea Bălan (iar, frate?): “A fost visul meu să am o rochie precum Daenerys din Game of Thrones! E un personaj puternic care reușeste să fie feminin și să îi inspire pe cei din jurul său prin calitățile de lider și de femeie independentă!” (Facebook, 3 septembrie)

Pe bune, mama dragonilor chiar e cea mai puternică imagine feminină din istoria omenirii. La naiba cu Maica Tereza, Ioana D’Arc, Marie Curie – să-i dăm Nobelul pentru pace lui Daenerys, să apară pe bancnote! Și după ce terminăm cu moda asta, hai să ne îmbrăcăm ca zombii ăia din Walking Dead.

 

Gen Șmecherii se cunosc, nu se inventează

Puya (La Familia): ”Sibiu, ăsta e orașul care a dat primul președinte rapper – Iohannis. Îl rugăm pe domnul președinte să nu-i uite pe oamenii care au stat la coadă să-l voteze”. (Cancan, 3 septembrie)

Domnule Iohannis, dacă ați auzit ce-a zis Puya despre dumneavoastră, nu-l băgați în seamă. Glumea. Nu vă apucați acum să vă băgați la concursuri de freestyle, ca Eminem în 8 Mile, că o să trebuiască să vorbiți. Și știm că nu vă place să vorbiți.

 

Gen Ai, n-ai mingea, tragi la poartă

Adrian Mutu (suflet sensibil), către viitoarea sa fostă soție: “Mi-am pierdut echilibrul pentru iubirea ta. În mîinele tale, eu am căzut, ai controlul asupra mea. Corpul tău mi-e închisoare.” (Cancan, 31 august)

Awwwww! Ce drăguuuuuț! Dar sigur ăsta-i singurul motiv pentru care și-a pierdut echilibrul? Și care-i regimul de închisoare? Deschis, închis, semi-deschis?

 

Gen Omul liliachiu

Daniela Crudu (Cruduță): „Era cald, stăteam cu geamurile deschise și vorbeam la telefon cu sora mea cînd m-am trezit cu un liliac în față. Era 2 noaptea, liniște deplină, așa că m-am speriat foarte tare și, din instinct, am aruncat cu telefonul după el. S-a speriat și el, săracul, și am crezut că a zburat înapoi afară. De unde! Rămăsese ascuns între obloane. Mă liniștisem, am sunat-o din nou pe sora mea și m-am apucat să îmi fac unghiile, cînd m-am trezit din nou cu el în față. M-am luptat cu el și, într-un sfîrșit, am reușit să îl dau afară.” (Libertatea, 7 septembrie)

Potrivit apropiaților, liliacul era liliac-vampir. Din fericire, n-a apucat să-și facă treaba, chestie care l-a scutit de foarte multe injecții și ședințe de terapie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Poate fi un orbete președinte de țară?

  20 august 2019

  Klaus Iohannis a pierdut ocazia de-a juca o scenetă biblică pe țărmul Mării Negre fiindcă, dacă s-ar fi aplecat asupra soldățelului american leșinat și l-ar fi cărat în brațele-i vînjoase […]

 • Președintele armatei moarte

  20 august 2019

  Marți, 20 august, peluza Casei Albe va duce iar povara președintelui Iohannis. Sînt fire de iarbă care au avut norocul să geamă sub pantofii unui Macron, unui Netanyahu, unei Merkel […]

 • Politiciene disperate

  20 august 2019

  Ne îndreptăm, cu pași mari, spre momentul în care va fi aproape obligatoriu ca politica să fie condusă de către femei. Dintr-un domeniu eminamente patriarhal, politica tinde să devină tărâmul […]

 • “Întîmplări din irealitatea imediată”

  13 august 2019

  Aflînd că pușcăriile românești sînt mari producătoare de scriitori bine furajați, o editură newyorkeză i-a făcut domnului Gheorghe Dincă o ofertă de nerefuzat pentru publicarea unui bestseller memorialistic cu titlul […]

 • Planul Marshall pentru săraci

  13 august 2019

  America și Occidentul european trag fără chef de o căsnicie obosită, împovărată de ani și de plictiseală. Duși sînt anii logodnei, cînd generalul Marshall a descălecat la Paris din spinarea […]