Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Andreea Bălan (amatoare de cărți și cu totul altceva): “El îmi dădea cărţi de teatru, iar eu îi dădeam cu totul altceva”

Zoom Andreea Bălan (amatoare de cărți și cu totul altceva): “El îmi dădea cărţi de teatru, iar eu îi dădeam cu totul altceva”

Gen Buzicul pămîntului

Brigitte Pastramă (divoasă): “Filmez un videoclip pentru Nana şi acum sîntem de la o fază la alta. Rolul meu în videoclip este o femeie de afaceri care conduce Mafia. Florin nu apare în acest videoclip, sînt înconjurată numai de persoane puternice.” (Spynews, 22 noiembrie)

Putem să deducem din asta că Florin Pastramă nu e o persoană foarte puternică sau, oricum, nu e genul de persoană puternică, dispusă să înconjoare pe nimeni într-un videoclip. Oricum, cu așa lideri, nici Mafia nu mai e ce era odată.

 

Gen Cimitirul Vesel de la Sămînța

Ștefan Bănică Jr. (băiat finuț): „M-am dus cu o fată pe care o plăceam foarte mult, la film, o ţineam de mînă, şi deodată am băgat mîna în buzunar şi s-a auzit aşa…  crîs-crîşc. Aveam seminţe. Îţi dai seama ce a crezut biata fată.” (Spynews, 22 noiembrie)

Avînd în vedere antecedentele lui Bănică Jr., probabil biata fată a crezut că o să și-o ia pe coajă cu un mănunchi de chei sau c-o șosetă plină de monede. Din fericire, episodul cu semințele a fost imortalizat și mai tîrziu în versurile “S-au văzut prima oară într-un parc din Titan, / El spărgea doar de floare, ea de bostan”.

 

Gen Bălan party

Andreea Bălan (amatoare de cărți și cu totul altceva): “Eu și George devenisem amici, schimbam cărţi! Am venit la spectacole de teatru, am păstrat legătura. El îmi dădea cărţi de teatru, iar eu îi dădeam cu totul altceva.” (Antena Stars, 22 noiembrie)

Nu fiți măgari. Poate cu “totul altceva” înseamnă cu totul altceva decît vă gîndiți voi. Poate îi dădea indicații cum să dea în oala cu sarmale sau cum să ducă castorul la veveriță.

 

Gen Moș Gherilă

Oana Roman (femeie): “Acum vreo 15 ani mergeam la ziua lui Nicu Gheară şi făcea o tombolă, toate femeile trăgeau un bilet şi primeau un cadou, ceva scump. Se mai aflau şi cadouri de la sex-shop. Eu am cîştigat, în 90% din cazuri, numai obiecte din acestea. Le puneam deoparte şi persoana care îmi făcea curat a găsit vreo zece jucării, era şocată.” (Cancan, 25 noiembrie)

Ideile exprimate în acest pasaj, pur și simplu, ne tulbură. S-au făcut prea multe asocieri greșite ca să mai putem continua să privim vreodată o jucărie sexuală cu respect. Totuși, surpriza persoanei care făcea curat sigur n-a fost la fel de mare ca atunci cînd a găsit camera aia de jocuri sado-maso în care atîrnau cîrnați pe pereți.

 

Gen A fost sau n-a fost

Cristina Ich (Pichurcă): “Ne-am împăcat. A fost o despărţire de cinci minute. În lăuzie se întîmplă, hormonii. Eu mă despart de cinci ori pe zi. Eu m-am despărţit ca să am cu cine să mă împac. Aşa este la moldovence. Alex Piţurcă, te iubesc, dar te şi urăsc.” (Spynews, 23 noiembrie)

Se vede că generațiile noi de pițiponci și pițipoance le sînt mult superioare generațiilor vechi de pițiponci și pițipoance. Păi, pe vremea lor, Bahmuțeanca și Prigoană, abia apucau să se certe și să divorțeze o dată pe săptămînă. Acum, de cînd cu Pițurcii și Ichii, și Biancele și Alecșii Bodi, și Carmenele de la Sălciua și Culiții Sterpi, trăim minimum 50 de despărțiri sau divorțuri pe minut și tot nu ne-ajunge, de lacomi după despărțiri ce sîntem.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]