Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Andreea Bălan (cea mai bună dansatoare din showbiz): „Eu am devenit cea mai bună dansatoare din showbiz din cauza ta!”

Zoom Andreea Bălan (cea mai bună dansatoare din showbiz): „Eu am devenit cea mai bună dansatoare din showbiz din cauza ta!”

Gen Nobodi

Alex Bodi (soțul Biancăi Drăgușanu): „Cînd Notre Dame ardea în Paris, întreaga suflare online suferea. Aici nu mai plîngeți și postaţi! Şi nu mai donați bani că nu se publică, nu? Siberia e prea departe și acolo nu-i mai filmează nimeni pe «patrioții» ăștia și pe iubitorii de istorii! Planeta e a tuturor, nu doar unele trofee!” (Wowbiz, 17 august)

E remarcabil cum într-un singur ciclu de metamorfoză de la omidă la fluture, Bianca Drăgușanu a reușit să se transforme, de la o atîrnache de vedete, într-o vedetă care lansează propriii ei atîrnache nou-nouți. De exemplu, acest băiat îngrozitor de îngrijorat de incendiile din Siberia, și pe bună dreptate, căci vedeta pe care o atîrnăcește e extrem de inflamabilă.

 

Gen Moș Crăciun e un psiholog

Andreea Bălan (cea mai bună dansatoare din showbiz): „Noi am crezut foarte multe lucruri greșite una despre alta și noi nu ne-am suportat ani de zile sau nu am vrut să ne apropiem una de alta ani de zile. (…) Complexul meu cu vocea a fost mereu din cauza ta și a tatălui tău, care îmi spuneați: tu ești mică, ești blondă, nu știi să cînți, știi doar să dansezi! Eu am devenit cea mai bună dansatoare din showbiz din cauza ta!” (Wowbiz, 14 august)

Uau, cine ar fi crezut că experiența muzicală traumatizantă André, din anii 2000, se va transforma peste douăzeci de ani în experiența traumatizantă André 2, faza pe psihanaliză și terapie de grup? Există un motiv pentru care a trecut atîta timp: ca să uităm! De ce trebuie neapărat să scurmăm chestiile din nou? Oare ce surprize sumbre ne rezervă viitorul? “Cursuri practice de stomatologie și meditație cu Costi Ioniță?”, “Animal X – cursuri de parenting și puericultură?”.

 

Gen Vraja mării

Monica Tatoiu (nudistă): “Eram doar eu cu Victor, pescăruşii şi peştii cînd am făcut plajă goi. Erau zeci de golfuri. Apoi ne duceam unde erau turiştii. Ştii ce mişto e să faci baie fără costum?!” (Wowbiz, 13 august)

Hai, că turiștii și-o meritau, ce dracu’ făceau acolo? Dar pescărușii și peștii ce vină aveau? Vorba lu’ domnu’ soț al lu’ Bianca: “Planeta e a tuturor, nu doar unele trofee”.

 

Gen Mila și Axinte

Cristina Șișcanu (miloasă): “Îmi este milă de copiii pe care ar putea să-i aibă Oana Zăvoranu. Ea a moştenit averea, noi ne chinuim să ne creştem copiii, muncim pentru fiecare bănuţ.” (Wowbiz, 13 august)

E foarte posibil ca doamna Șișcanu să nu înțeleagă cum funcționează mila. De obicei ți-e milă de ăia săraci, nu de ăia care au moștenit o bardai averea fără să facă nimic. În fine, din fericire, singurii copii de care o să aibă vreodată parte Oana Zăvoranu sînt ăia suficient de fraieri ca să intre în căsuța ei de turtă dulce din pădure.

 

Gen Aviz și preaviz

Victor Slav (băiat meteo): “Și un singur lucru mai vreau să spun, Bianca: ca să facem sex, trebuia să te anunț cu minimum 24 de ore înainte, să ai timp să te pregătești.” (Cancan, 18 august)

Pare că Bianca are foarte multe lucruri în comun cu service-ul unde-mi fac eu revizia de obicei: reclame pe toate gardurile, calitate îndoielnică a manoperei, prețuri umflate cu pompa și, la final, tot singur rezolvi treaba.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

 • Petroave!

  10 septembrie 2019

  Cea mai jalnică scuză este, totdeauna, „N-am știut!“. Copiilor poți să le-o ierți, dar adulților, nu. Mai ales că un principiu de drept spune că necunoașterea legii nu te absolvă […]

 • Nimerick

  3 septembrie 2019

  De mori ca mîine, scapi de-o povară: frica de moarte o să dispară și-o să te-apuce, unsă cu miere, o mare poftă de înviere.  

 • Adevărul e că nu se mai muncește, tovarăși

  3 septembrie 2019

  Analfabet și criminal, Nicolae Ceaușescu sare în ajutorul urmașilor săi președinți. Rafala care l-a împiedicat să ni se destăinuie pe larg începe să rănească un public tot mai numeros. Pe […]