Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Andreea Bălan (cea mai bună dansatoare din showbiz): „Eu am devenit cea mai bună dansatoare din showbiz din cauza ta!”

Zoom Andreea Bălan (cea mai bună dansatoare din showbiz): „Eu am devenit cea mai bună dansatoare din showbiz din cauza ta!”

Gen Nobodi

Alex Bodi (soțul Biancăi Drăgușanu): „Cînd Notre Dame ardea în Paris, întreaga suflare online suferea. Aici nu mai plîngeți și postaţi! Şi nu mai donați bani că nu se publică, nu? Siberia e prea departe și acolo nu-i mai filmează nimeni pe «patrioții» ăștia și pe iubitorii de istorii! Planeta e a tuturor, nu doar unele trofee!” (Wowbiz, 17 august)

E remarcabil cum într-un singur ciclu de metamorfoză de la omidă la fluture, Bianca Drăgușanu a reușit să se transforme, de la o atîrnache de vedete, într-o vedetă care lansează propriii ei atîrnache nou-nouți. De exemplu, acest băiat îngrozitor de îngrijorat de incendiile din Siberia, și pe bună dreptate, căci vedeta pe care o atîrnăcește e extrem de inflamabilă.

 

Gen Moș Crăciun e un psiholog

Andreea Bălan (cea mai bună dansatoare din showbiz): „Noi am crezut foarte multe lucruri greșite una despre alta și noi nu ne-am suportat ani de zile sau nu am vrut să ne apropiem una de alta ani de zile. (…) Complexul meu cu vocea a fost mereu din cauza ta și a tatălui tău, care îmi spuneați: tu ești mică, ești blondă, nu știi să cînți, știi doar să dansezi! Eu am devenit cea mai bună dansatoare din showbiz din cauza ta!” (Wowbiz, 14 august)

Uau, cine ar fi crezut că experiența muzicală traumatizantă André, din anii 2000, se va transforma peste douăzeci de ani în experiența traumatizantă André 2, faza pe psihanaliză și terapie de grup? Există un motiv pentru care a trecut atîta timp: ca să uităm! De ce trebuie neapărat să scurmăm chestiile din nou? Oare ce surprize sumbre ne rezervă viitorul? “Cursuri practice de stomatologie și meditație cu Costi Ioniță?”, “Animal X – cursuri de parenting și puericultură?”.

 

Gen Vraja mării

Monica Tatoiu (nudistă): “Eram doar eu cu Victor, pescăruşii şi peştii cînd am făcut plajă goi. Erau zeci de golfuri. Apoi ne duceam unde erau turiştii. Ştii ce mişto e să faci baie fără costum?!” (Wowbiz, 13 august)

Hai, că turiștii și-o meritau, ce dracu’ făceau acolo? Dar pescărușii și peștii ce vină aveau? Vorba lu’ domnu’ soț al lu’ Bianca: “Planeta e a tuturor, nu doar unele trofee”.

 

Gen Mila și Axinte

Cristina Șișcanu (miloasă): “Îmi este milă de copiii pe care ar putea să-i aibă Oana Zăvoranu. Ea a moştenit averea, noi ne chinuim să ne creştem copiii, muncim pentru fiecare bănuţ.” (Wowbiz, 13 august)

E foarte posibil ca doamna Șișcanu să nu înțeleagă cum funcționează mila. De obicei ți-e milă de ăia săraci, nu de ăia care au moștenit o bardai averea fără să facă nimic. În fine, din fericire, singurii copii de care o să aibă vreodată parte Oana Zăvoranu sînt ăia suficient de fraieri ca să intre în căsuța ei de turtă dulce din pădure.

 

Gen Aviz și preaviz

Victor Slav (băiat meteo): “Și un singur lucru mai vreau să spun, Bianca: ca să facem sex, trebuia să te anunț cu minimum 24 de ore înainte, să ai timp să te pregătești.” (Cancan, 18 august)

Pare că Bianca are foarte multe lucruri în comun cu service-ul unde-mi fac eu revizia de obicei: reclame pe toate gardurile, calitate îndoielnică a manoperei, prețuri umflate cu pompa și, la final, tot singur rezolvi treaba.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Șato falit

  21 ianuarie 2020

  Anul trecut, cam pe vremea asta, am intrat ca un domn într-o bancă, fluturîndu-mi hlamida gloriei, și am ieșit într-o jumătate de oră, ponosit ca un homles fără pensie și […]

 • Pe cale de dispariție

  21 ianuarie 2020

  Gîndacul croitor al stejarului a apărat Valea Oltului mai îndîrjit decît au făcut-o dacii lui Scorillo și ai lui Decebal. A oprit buldozerele, planul de fezabilitate și fondurile europene doar […]

 • Răul cel mai cinic

  21 ianuarie 2020

  A devenit extrem de plictisitoare, ba pe alocuri chiar enervantă, mantra asta cu alesul între răul cel mai mic și răul cel mai mare. Sunt din ce în ce mai […]

 • Constituție, prostituție…

  14 ianuarie 2020

  A existat, după 1990, un moment încare Constituția României putea fi modificată, schimbată în bine. Era epoca în care o alianță politică obținuse peste 60% din locurile din Parlament. Se […]

 • Istoria în adormire

  14 ianuarie 2020

  Dacă turiștii sovietici înarmați cu drujbe, fitile de lampă și scrumbii afumate nu s-au sfiit în decembrie ‘89 să se cațăre pe acoperișurile caselor conspirative ale Securității și să tragă […]