Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Andreea Bălan (cîntăreață cu de toate): “Eu vreau să am în jurul meu oameni ambiţioşi ca mine… Acum două săptămîni am mîncat shaorma”

Zoom Andreea Bălan (cîntăreață cu de toate): “Eu vreau să am în jurul meu oameni ambiţioşi ca mine… Acum două săptămîni am mîncat shaorma”

Gen Doggystyle

Marina Almășan (Ceaiul cu bromură de la ora 5): „L-am achiziţionat pe Obama, un labrador negru tuci, că de asta îl cheamă Obama, în luna în care am divorţat de Victor Socaciu. (…) Unul dintre colegii mei, la un moment dat, venind la mine acasă şi văzînd cu cîtă dragoste mă priveşte Obama, mi-a spus: «Mă, Marina, tu ştii că eu am senzaţia că labradorul vostru, într-o existenţă anterioară, cred că ţi-a fost iubit sau ceva, pentru că se uită atît…» Şi vreau să spun că eu nu cred în existenţe anterioare, dar am fost atentă din acel moment la Obama şi, cînd îl văd cu ochii ăia, mă gîndesc: «Mă, dar dacă există viaţă anterioară, dacă eu cu Obama am fost iubiţi?». Şi mă uit aşa, cu milă, şi îl întreb: «Obama, tu m-ai iubit pe mine?». După care zic: «Doamne, iartă-mă, eu m-am ţicnit!».” (Spynews, 17 februarie)

Și voi care ziceați că la TVR e plictiseală și pensionăreală… Poftim, rasism și bestialitate într-un singur paragraf. N-am înțeles de ce doamna Almășan nu l-a botezat Dan Negru pe labrador dacă tot era negru, dar cu siguranță nu-i în regulă ce se întîmplă acolo. Adică, dacă Obama doar stă și se uită ca un fost iubit, nu-i nici o problemă, dar dacă mai începe să facă și poze sau să pună lăbuța, cineva cred că trebuie să facă baie cu furtunul.

Gen Lasă-mă, papa, la carne

Andreea Bălan (cîntăreață cu de toate): “E foarte greu să găseşti oameni determinaţi… Eu vreau să am în jurul meu oameni ambiţioşi ca mine… Acum două săptămîni am mîncat shaorma, mi-a adus soțul meu George.” (Libertatea, 18 februarie)

Habar n-aveam că șaorma se încadrează la categoria ambiție și determinare. Dacă știam, probabil am fi fost cel mai ambițios și plin de determinare popor din lume.

Gen Tare și apăsat la Cioc

Cezar Laurențiu Cioc (psiholog Libertatea): “Conform semnăturii ei, Andra se află în perioada vieții în care are aceeași tendință precum Universul: de a se extinde, de a se expanda.” (Libertatea, 17 februarie)

Din păcate, nu putem să fim de acord cu domnul Cioc. Pentru o femeie care a născut doi copii, Andra nu s-a extins și expandat deloc. E în totală armonie cu Universul peste tot.

Gen Facerea de bine e prezicere de mamă

Carmen Harra (postzicătoare): ”În 2018 vor fi două sau trei persoane foarte importante care vor dispărea din perimetru și, din nefericire, este extrem de dureros pentru că nu se mai nasc oameni ca ei, nu vor mai fi oameni de asemenea calibru.” (Antena 3, 17 februarie)

Pentru a concluziona îl vom parafaza pe inegalabilul Gică Hagi: “Viața are trei etape: te naști și mori”. Important e să nu sărim gardul, pentru că rîdem, glumim, dar nu ieșim din perimetru.

Gen Nebune d-astea

Oana Zăvoranu (zeiță): “Mai sînt d-astea nebune care spun că nu vor să își facă nici o procedură, că dacă au 60 de ani vor să se vadă. Să fie la ele, noi nu ne dorim. Noi ne dorim, dacă avem 80 de ani, să arătăm ca la 40, dar să nu se vadă că am sfîrcurile la sprîncene.” (Spynews, 19 februarie)

S-o auzi pe Oana Zăvoranu vorbind despre nebunie e poezie pură. În special pentru că are mai multă experiență decît oricine altcineva în domeniu. Temerile ei sînt însă nefondate. Nu există nici un risc să ajungă cu sfîrcurile la sprîncene la 80 de ani. Există, în schimb, șanse destul de mari ca sfîrcurile ei să înceapă să se certe cu celelalte voci și să fie nevoie de o operație de legare de mîneci la spate.

1 comentariu

 1. #1

  Super tare, numai ca media (tabloide, chiar si unele ziare asa- zise serioase cum ar fi evz, ……, teveuri garla) este suprasaturata de vipuri care mai de care mai tunate, fufe fara o meserie ( ca cea mai veche din lume, fie la ele acolo, nu se pune), guriste ca doar nu cantarete, modelinguiste (ce disperare la un post pentru o captura foto cu “actrita” ghenea!?!? care a avut un rol intr- un film cu mosi in care intra goala intr- o sauna), fapt pentru care va propun ca rubrica asta sa devina permanenta, ca exemple sunt garla. Nu de alta dar unii parinti, cu precadere mamele, isi arunCA COpiii in bratele pungasilor in speranta unor profituri facile cu scoala ( educatie adica) cat mai putina si aia rasolita. Oare, mamicile nu au vazut, auzit de campania ” metoo” a marilor staruri lumesti, pardon ,mondial? Marian

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Hora statică

  14 iulie 2020

  Sfaturile medicale ale specialistului în matematica de liceu Klaus Iohannis, aureolate de farmecul repetitiv al îndemnurilor domnului diriginte către indisciplinații cetățeni ai acestei țări de-a sta pitulați în casă, de […]

 • Partidul, mai feroce ca COVID-ul

  14 iulie 2020

  Cele patru stadioane din București pe care urmau să se antreneze Ibrahimovici și Messi nu-s gata. N-am reușit să terminăm nici linia de metrou care i-ar fi adus de la […]

 • Dați-vă juriștii la școală!

  14 iulie 2020

  Cum te întorci prin vreun partid din România dai de câte un jurist, specialist în Drept, absolvent de Drept, avocat, și tot așa. Mulți dintre parlamentari sunt absolvenți de Drept, […]

 • Institutul pentru Combaterea Horelor

  7 iulie 2020

  Fenomenul horelor românești din primul război mondial a tulburat comandamentul german, care nu prea înțelegea tehnica de luptă a valahilor ce se învîrteau de mama focului înainte de apusul soarelui, […]

 • Limitele unui jucător de golf

  7 iulie 2020

  De pe pajiștea unde obișnuiește să joace golf, președintele Iohannis se pregătea să lanseze România. Din trusa de crose l-a ales mai întîi pe Ludovic Orban, deși putea să aleagă […]