Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Andreea Bălan (trupa André): “Mirosul de ceapă e sexy. E foarte tare!”

Zoom Andreea Bălan (trupa André): “Mirosul de ceapă e sexy. E foarte tare!”

Gen Ce-i asta, girafă?

Ramona Gabor (creatură minunată): „Călătoria mea în Thailanda a fost uimitoare! Am avut șansa să mă conectez cu atîtea creaturi minunate. (…) Preferatele mele au fost girafele, poate și pentru că semăn puțin cu ele, dar și puii de tigrii sînt atît de pufoși. Elefanții m-au uimit cu dimensiunea lor și m-au convins că trebuie să merg la sală mai des.”. (Libertatea, 6 ianuarie)

Sincer, nu observasem pînă acum că Ramona Gabor poate să alerge cu pînă la 56 de kilometri pe oră, că are gîtul așa de lung încît trebuie să-și depărteze picioarele din față ca să poată bea apă sau că uneori se ridică atît de repede ca să mănînce frunze de acacia încît leșină. Dar dacă ea zice asta, înseamnă că așa e.

 

Gen Pielea întinsă care nu spune o poveste nu primește lichide

Denisa de la Bambi (de la Bambi): „Din păcate, nu consum lichide, iar pielea mea are mult de suferit în perioada aceasta a anului. Am făcut un experiment în mașină și mi-am pozat mîna înainte și după ce am folosit o singură dată, pe rînd: toner, emulsion și S-energy intensive hydro cream. Știam că sînt bune, pentru că le folosesc zilnic pe față, însă poza asta recunosc că m-a șocat pînă și pe mine!” (Libertatea, 6 ianuarie)

E atît de bună povestea asta încît cineva de la Hollywood ar trebui să facă un film de groază despre asta. O fată dintr-o trupă de care nimeni nu-și mai amintește de 15 ani face un experiment nebunesc în propria ei mașină. În urma experimentului se naște un monstru îngrozitor – șoc și groază: mîna machiată cu smîrcîz.

 

Gen Nici o masă fără pește

Laurette (prezență discretă): “Sutien port rar, iar chiloțeii roșii i-am ținut în geantă, de Revelion, ca să-mi aducă noroc.” (Antena 1, 4 ianuarie)

Ar trebui ca Laurette să fie un exemplu pentru noi în noul an. E bine să-ți ții chiloții în geantă, nu pe tine, și nu doar de Revelion, ci și după ce mănînci la KFC sau consumi pepene cu bere, de exemplu.

 

Gen Ceapă și spadă

Andreea Bălan (trupa André): “Mirosul de ceapă e sexy. E foarte tare!” (Libertatea, 2 ianuarie)

E clar că Andreea n-a avut parte de afrodiziace de calitate pînă acum: șosete murdare, mirosul de transpirație din cursele low-cost București-Milano sau groapa de gunoi Glina.

 

Gen Cine are, scaun are

Gigi Becali (om cu principii): “Eu îl bat cu o mînă pe Syda, nu-mi trebuie două mîini. Dacă vreau îl bat chiar cu mîna lui. (…) Eu dacă îi dădeam un pumn lui Syda îl adormeam direct, nu mai era nevoie ca să se mai scoale. Ăsta a fost norocul lui, că nu s-a sculat de pe scaun. Dacă se scula de pe scaun îl loveam, nu poți lovi un om care stă pe scaun.” (Spynews, 2 ianuarie)

La cum o spune Gigi Becali, lucrurile chiar par să se lege. Scrie în Biblie, scrie în Constituție, scrie și-n legea germană a purității berii: “Nu poți lovi un om care stă pe scaun. Dar dacă se scoală, poți să-l bați și cu o mînă, iar acea mînă poate să fie chiar mîna lui de zdreanță, derbedeu și hahaleră”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Dragi cetățeni români!

  3 decembrie 2019

  Klaus Iohannis nu-i chiar nepotul feldmareșalului Mackensen, dar cu siguranță cîțiva uncheși de-ai săi au bătut pas de defilare pe Calea Victoriei în 1916, cînd nemții au intrat ca-n brînză […]

 • România normală

  3 decembrie 2019

  Nimeni nu știe cum arată România Normală, cu atît mai puțin noul președinte Iohannis, care a apărat acest slogan cu fălcile încleștate, ca și cum s-ar fi temut să nu […]

 • Ruleta românească

  3 decembrie 2019

  Rar a fost dat României să vadă sinucigași mai talentați decât cei din Guvernul Orban. Ar fi, poate, un spectacol simpatic dacă nu i-ar afecta pe deja din ce în […]

 • Rușinea de a fi stîngist

  26 noiembrie 2019

  Datorită mamuților cu păr, cu burtă sau cu chelie din PSD, intelighenția românească de stînga, rușinată, se dopează cu praful marxismului prin cafenele obscure sau prin facultățile de Filosofie, așteptînd […]

 • Țară, țară, vrem președinte!

  26 noiembrie 2019

  Klaus Iohannis și-a anunțat candidatura la președinția României, pentru un al doilea mandat, în iunie 2018, cu aproape un an și jumătate înainte de alegerile prezidențiale. De atunci, KWI așteaptă […]