Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Andreea Bănică (talentată în bucătărie): „De ce toată lumea rîde cînd spun rahat? Așa e rețeta.”

Zoom Andreea Bănică (talentată în bucătărie): „De ce toată lumea rîde cînd spun rahat? Așa e rețeta.”

Gen Cine trece Velea seacă, cu șosete și cu geacă

Alex Velea (bum shakalaka mai fierbinte ca vara): „Cînd l-am văzut la cinema pe papițoiu’ ăsta închipuit de Abi-Laby, am crezut că a venit să vîndă semințe sau să fure telefoane. (…) Tot insiști cu fashion-ul ăsta care ție ți-e străin definitiv. Nu te ajută nici trupu’, nici mecla. (…) Dacă erai mai educat și știai cînd să îți păstrezi modestia și cînd să aplici tupeul ăsta de garoi, nu luai paharu’ ăla în față și îți rămînea și urechea intactă. Mi-e milă de tine.” (Spynews, 5 ianuarie)

Tensiunea între greii industriei muzicale românești a atins cote alarmante. Să ne rugăm ca, în ritmul ăsta, să nu se întîmple o tragedie ca în duelul dintre Tupac și Biggie. De exemplu, cineva ar putea să dea naibii pe altcineva. Cineva ar putea să pornească o bătaie cu perne sau cu borsetele. Cineva ar putea să-și piardă cel mai de preț lucru pe lumea asta: o unghie.

 

Gen Asta-i parcarea mea, o fac la rochiță și sanda

Nicole Cherry (se bagă că știe că-i iese): „Parcările sînt foarte ușoare pentru mine. Nu sînt genul ăla care caut minute întregi un loc pînă mi se pare că aș putea băga mașina acolo. Eu mă bag că știu că-mi iese.” (Libertatea, 4 ianuarie)

Îhîm. Așa a zis și băiatul ăla cu BMW-ul pe care l-a pupat în fund tramvaiul. „N-ai tu treabă, boss. Mă bag pe linia de tramvai că știu că-mi iese.”

 

Gen Made in China

Matteo (trubadur internațional): „N-am învățat chineza, dar fanii mei de acolo mă înțeleg, pentru că este o limbă foarte grea, în schimb, sînt prezent acolo și pe rețelele lor de socializare. (…) Fanii asiatici pot spune că sînt fanatici, în sensul bun al cuvîntului. Dar am observat că, în ultima vreme, și românii sînt ceva mai entuziasmați.” (Libertatea, 4 ianuarie)

Iată un ideal la care tot mai mulți cîntăreți din România ar trebui să aspire: să cînți atît de neinteligibil încît, din greșeală, să începi să vorbești chineză și să-i atingi la inimioară pe fanii asiatici, care sînt fanatici, dar în sensul bun al cuvîntului.

 

Gen Fie ca lumina sărbătorilor

Vica Blochina (fire realistă): „În 2020 îmi doresc să fac foarte mulți bani. Nu pot să mint să zic că, vai, îmi doresc fericire și să fie totul în echilbru, să fiu zen. Nu. Eu îmi doresc bani, foarte mulți bani.” (Libertatea, 31 decembrie)

Nu vrem să ne grăbim cu predicțiile, dar, dacă ar fi să pariem, am zice că doamna Vica nici măcar nu s-a obosit să-și pună busuioc sub pernă de Bobotează ca să-și viseze ursitul. Și-a pus bani ca să viseze bani.

 

Gen Cozonacul bîntuit

Andreea Bănică (talentată în bucătărie): „Nu știu să fac cozonaci. Dar fac ciocolată de casă, fac salam de biscuiți cu Lucian împreună. Adică Lucian face și eu, lîngă el, toc rahatul. Nu așa îi spune? De ce toată lumea rîde cînd spun rahat? Așa e rețeta. Se toacă rahatul la salam de biscuiți.” (Libertatea, 25 decembrie)

Și cică rahatul nici măcar nu e cel mai groaznic ingredient din salamul de biscuiți. Se zvonește că în salamul de biscuiți de Sibiu se bagă uneori și cal de biscuiți.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint