Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Andreea Mantea (hey, pisiiii): “Ajunsesem să mă masez cu palincă, voiam să ard grăsimea.”

Zoom Andreea Mantea (hey, pisiiii): “Ajunsesem să mă masez cu palincă, voiam să ard grăsimea.”

Gen Nu merg în cluburi, dar…

Oana Zăvoranu (fiica lui Lucifer): „Nu merg în cluburi (și bine fac), dar aseară, pentru soțul meu și cîțiva prieteni apropiați, am mers… Rezultatul?… Tragic! Prostituție juvenilă, drogangeală, beție, decadență și deșertăciune în masă… Așa ceva n-am văzut în viața mea… Am stat deoparte, că nu am cum să mă întîlnesc pe vreun plan, de orice fel, cu caricaturile care, în afară de nimic… nu fac nimic.” (Libertatea, 5 august)

Și, vorba aia: ăștia erau doar oamenii din anturajul Oanei, să-i fi văzut pe ăilalți cum erau…

 

Gen Păpușă, cine e la ușă?

Lavinia Pîrva (Andreea Marin pe stil nou): „Cînd eram micuţă şi suna cineva la uşă, îmi aduc aminte că mă ascundeam sub masă pentru că toţi, toate persoanele care veneau la noi acasă aveau tendinţa să mă tragă de obraji. Şi în momentul acela, la vremea aia, eram foarte supărată din cauza acestor gropiţe. Acum m-am obişnuit şi îmi plac. Fac acum parte din farmecul meu.” (Libertatea, 4 august)

Cel mai probabil, așa l-a și cunoscut pe viitorul ei soț, Ștefan Bănică Jr. Ea se ascundea sub masă de vizitatori, el se ascundea de gura lumii care-i spunea să nu mai pocnească neveste. A fost magic.

 

Gen Son of a bici

Divă de Nuba (norocoasă): “Am fost cuplată cu un fotbalist de la Națională care mă bătea cu biciul ca-n Fifty Shades of Grey! Cînd făceam dragoste, puneam filmul și repetam ce vedeam acolo. Ne-a plăcut foarte mult să experimentăm lucruri noi. Deși mulți consideră aceste lucruri ciudate, noi am fost deschiși. Și nu considerăm că am făcut nimic greșit. Așa am ales noi să ne iubim. Am avut o relație frumoasă.” (Cancan, 5 august)

Iată, în sfîrșit, și o veste bună: măcar un jucător de la Națională mai bate ceva, că altfel echipa – nici o șansă!

 

Gen Dieta cu tărie

Andreea Mantea (hey, pisiiii): “Știți șunculița care îți atîrnă? Grăsimea de jos a dispărut, dar la mine a rămas cea mai de sus. Ajunsesem să mă masez cu palincă, voiam să ard grăsimea.” (Wowbiz, 26 iulie)

Nu știu exact cum funcționează o asemenea dietă, dar discuția asta despre șuncă, palincă și grăsime îmi face poftă să pun mîna pe niște pită și niște ceapă, și să pun de-o masă cîmpenească pe ziar.

 

Gen

Atenție!

Maria Ghiorghiu (clarvăzătoare): “Doresc însă să-i atenționez pe toți participanții la festivalul Untold să fie foarte vigilenți și, de ce nu, să se distreze bine. Dacă în 2016 nu s-a întîmplat nimic, din fericire, asta nu înseamnă ca eu sînt mincinoasă sau că nu se va întîmpla niciodată.” (Wowbiz, 3 august)

Iată o avertizare clară că toți participanții la Untold or să moară. Poate nu acum, poate de bătrînețe, dar la un moment dat or să moară, iar Maria Ghiorghiu a prezis asta.

 

Gen

Cinci săptămîni cu creierul balon

Daniela Crudu (n-a mai fost la capătul lumii): ”Îți dai seama, Africa practic e la capătul lumii, iar la capătul lumii n-am mai fost! O singură frică am: mi-e teamă să nu am unde să mă aranjez”. (Click!, 4 august)

O altă teamă legitimă ar fi ca Daniela să nu cadă de pe capătul lumii, fiind cunoscut faptul că Pământul e plat și susținut de niște elefanți care stau pe o broască țestoasă. Pe de altă parte, sigur se apucă ea de ceva ca să nu cadă, e imposibil…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • Mișcarea paltoanelor îmblănite

  18 decembrie 2018

  În vreme ce coana Europa acuză dureri intercostale pe partea stîngă, datorită icterului galben franțuzesc ce s-a întins pînă la Budapesta, României nu i s-a umflat ficatul în stradă, așa […]

 • Proasta înțelegere a luptei

  18 decembrie 2018

  Statul paralel, invizibil, subteran – oricare i-ar fi numele – rămîne, pentru PSD, o enigmă. Chiar dacă îi simte efectele, PSD nu poate să și-l explice. Nu-i poate înțelege mecanica […]

 • 10 miliarde de bani

  18 decembrie 2018

  Liviu Dragnea a scuipat în spațiul public, prin strungăreața formată de amnistie și grațiere, un ditamai fondul de investiții locale de zece miliarde. Ce fel de miliarde? De bani. Încă […]

 • O, ce veste minunate!

  11 decembrie 2018

  Ultraliberalul Macron s-a comportat ca un peștișor de acvariu dispus să facă ordine în ocean. Adică să-i scutească pe marii rechini de taxa pe pradă și să le mărească guvizilor […]

 • Manu militari

  11 decembrie 2018

  Un grup organizat de generali SRI înfășurat, ca un fular de postav, în jurul președintelui Iohannis, la Alba Iulia. O imagine-stigmat, rămasă pe umărul Centenarului, în lipsă de altceva mai […]

romania100