Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Andreea Mantea (pițiponcuță): “Am plîns foarte tare pe acest scaun uitîndu-mă la serialele turcești“

Zoom Andreea Mantea (pițiponcuță): “Am plîns foarte tare pe acest scaun uitîndu-mă la serialele turcești“

Gen Dat în bărci

Surse din apropierea lui Cristi Borcea (surse): “Puțini știu că prima lor ieșire a fost pe iaht, în Italia. Atunci, în urmă cu ani de zile, s-a consolidat iubirea dintre ei, în ciuda faptului că erau căsătoriți și păreau legați de alte persoane pe viață. Pînă la urmă, destinul a făcut în așa fel ca ei să fie împreună și, acum, la ieșirea bărbatului din închisoare, vacanța să se deruleze în locul în care dragostea plutește în aer.” (Wowbiz, 30 iulie)

Băi, ce înseamnă să ai iaht și să mergi cu el în Italia, imediat începe dragostea să plutească și destinul să se deruleze – altfel, nici o șansă. Magie curată! A, și nu uitați niciodată că sursele din apropierea cuiva vorbesc întotdeauna despre el cu “bărbatul”.

 

Gen Ați avut scaun astăzi

Andreea Mantea (pițiponcuță): “Am plîns foarte tare pe acest scaun uitîndu-mă la serialele turcești sau auzind fel și fel de vești, de lucruri…” (Wowbiz, 30 iulie)

Probabil e un scaun foarte trist. Cineva ar trebui să-i curme suferințele și să-l înlocuiască cu un scaun mai vesel sau măcar mai rezistent la lacrimi.

 

Gen Harbuz de putere

Mădălin Ionescu (diareic): „Sînt praf!!! De cinci ore zac! Asta după ce am mîncat dintr-un pepene achiziționat din piață! Am ajuns să mîncăm pepeni cu aromă de pepene! Ce bagă producătorii în ei? Autoritățile trebuie să investigheze urgent compoziția acestor pepeni mari, dar foarte periculoși pentru sănătatea noastră! Producătorii acestor lubenițe sînt inconștienți! Astăzi am mîncat doar pepene și două bucăți de brînză – tot din piață! Deși persoana de la care am cumpărat brînză e de încredere. Achiziționez de ani de zile brînză de la ea. Breaking news: Și soacra mea are o stare de rău stomacal și ea nu a mîncat… brînză.” (Facebook, 30 iulie)

Breaking news: Autoritățile trebuie să investigheze de urgență acești producători inconștienți de știri de căcat, foarte mari, dar foarte periculoase pentru sănătatea oricui.

 

Gen Car cu boli psihice

Oana Zăvoranu (fata lui Lucifer, fiul izgonit): „Am avut un derapaj și mi-am indus că sînt fata lui Lucifer, că nu mă înțelegea nici mama, nimeni. Am dat toate icoanele, pe stilul lui Lucifer, fiul izgonit. Casa mea era neagră. Mi-a fost greu, eu trăiam în acea întunecime, am făcut pactul cu Diavolul, mi-am scris numele cu sînge, am crezut că m-a abandonat Dumnezeu. M-am dus de urgență la spital, că îmi era rău. Cînd mă băgau în ambulanță am zis: Doamne, iartă-mă pentru ce am făcut. Am promis că schimb toată casa. Eram satanistă, nu făceam sacrificii de animale pentru că sînt iubitoare. M-am autodistrus, știu ce înseamnă să auzi voci. Era să îl omor pe Alex, m-am uitat pe camerele de supraveghere, mă plimbam cu cuțitul prin casă, nu știam ce e cu mine.” (Libertatea, 28 iulie)

Probabil chiar zilele astea, Lucifer, fiul izgonit, își face cruce și se gîndește cu ce a greșit în viață să aibă o fată ca Oana Zăvoranu. Genul ăsta de momente te fac să-ți schimbi cariera sau măcar să redecorezi prin casă, că, vorba aia, nici măcar să sacrifici capre nu te mai lasă familia.

1 comentariu

 1. #1

  “…locul în care dragostea plutește în aer.”. Asta mi-a adus aminte de un documentar despre diferenta dintre ciuma bubonica si ciuma pulmonara.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cel mai primejdios drum

  11 mai 2021

  Marele explorator care a călcat pe spinarea aligatorilor din mlaștini, dansînd pe buza prăpăstiilor cu rucsacul în spinare, înfășurat în voalul de zăpadă al miresei din Kilimanjaro, după ce a […]

 • Baroni, aruncați armele!

  11 mai 2021

  La parastasul ursului Arthur nu s-a auzit nici un bocet pesedist. Nici liberalii și nici ungurii nu s-au grăbit să-și tragă mucii la căpătîiul splendidei fiare. Toți iubitorii de natură […]

 • Vaccinații über alles

  11 mai 2021

  Bâjbâim neputincioși încă de la începutul lui 2020, în încercarea de a găsi un dușman cât de cât decent. Să fie măcar vizibil, să-l putem fotografia, filma și expune public, […]

 • De ce e mai coruptă stînga decît dreapta

  4 mai 2021

  Cine a furat mai mult: PDSR-ul lui Ion Iliescu în lungul și înverșunatul lui jaf din anii ’90 sau CDR-ul lui Constantinescu în haotica guvernare din anii 1996-1999? Cine s-a […]

 • Emasculata concepție

  4 mai 2021

  De ce se ratează complet partidele și politicienii așa-zis noi atunci când ajung la putere sau în apropierea ei? E o întrebare pe care uneori nici măcar nu vrem să […]