Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Andreea Marin (nu se poate compara): „N-am mai întîlnit pe cineva atît de obsedat, pînă la urmă, de persoana mea, ca Mihaela Rădulescu!“

Zoom Andreea Marin (nu se poate compara): „N-am mai întîlnit pe cineva atît de obsedat, pînă la urmă, de persoana mea, ca Mihaela Rădulescu!“

Gen Sfîntul duș

Ramona Bădescu (a avut 20 de ani): „La 20 de ani mă consideram grasă, urîtă, făceam duş cu lumina stinsă.“ (Libertatea, 5 aprilie)

O asigurăm pe doamna Ramona că sîntem foarte sensibili la problema ei, mai ales că locuim în București și aici se întîmplă deseori să facem duș cu lumina stinsă, dar de cele mai multe ori stăm grași și urîți, cu lumina aprinsă, fără posibilitatea de a face duș.

 

Gen A mea e mai mare

Andreea Marin (nu se poate compara): „N-am mai întîlnit pe cineva atît de obsedat, pînă la urmă, de persoana mea, ca Mihaela Rădulescu! E trist! Între noi nu era deloc o competiție! Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică, de atunci, care era mult mai mică… nu se putea compara.“ (Libertatea, 3 aprilie)

Singura soluție civilizată ar fi ca cele două dive ale micului ecran, ambele ținte ale afecțiunii lui Elvis de România, să se întîlnească într-un platou de televiziune și să-și pună audiențele pe masă ca să și le măsoare.

 

Gen Primul kilometru de aventură de-o noapte din Moldova

Ștefan Mandachi (congruent): „Toate partenerele pe care le-am avut le-am înșelat pentru că îmi doream să fiu congruent cu sufletul meu. Cel mai mult îmi plac aventurile de-o noapte pentru că sînt cele mai cinstite. Tot ceea ce se întîmplă după o noapte deviază spre pretenții. (…) Nu este o aventură de o noapte, ci o avere de o noapte. Pentru că face bine și sufletului meu, și sufletului aventurierei.“ (La Măruță, 3 aprilie)

Pe lîngă faptul că domnul Mandachi nu pare să fi avut vreodată alt gen de relații în afară de relații plătite, e foarte amuzant cum încearcă să-și strecoare micuțul spirit antreprenorial chiar și în asta. „Vriei sî fași o aventurî di-o noapti? Greșît! Ieu ti pot învăța cum sî-ți construiești di la zero propria ta aventurî di-o noapti pi care s-o vinzi apoi șî să fași profit maxim!“

 

Gen Stan pățita

Alexandra Stan (prietenă cu Cheluțu): „Dorian Popa era talentat de mic, cel mai frumos din gașca lui. Stătea mai mult decît mine în fața oglinzii. Era super-romantic. Cînta, îmi trimitea versurile de la piese. Ne ziceam «My boo», poate și acum vorbește la fel, cu celelalte. Dar m-a înșelat cu o fată din Constanța, care avea super-mulți bani. L-am prins cu ea. A fost pe interes!“ (Kanal D, 31 martie)

Cumva pare că Dorian Popa nu s-a schimbat foarte mult de-a lungul anilor. Singura diferență e că acum s-a reorientat de la o fată cu mulți bani spre un buldog francez cu super-mulți bani căruia îi spune „My boo“. Să sperăm totuși că nu-i cîntă.

 

Gen S-a ajuns prea departe

Mihai Trăistariu (fire mai sensibilă): „Chiar nu vreau să îmi vînd maşina ca să am ce mînca. S-a ajuns prea departe! Am ajuns într-un punct în care nu m-am imaginat vreodată. A trecut aproape un an şi ceva de cînd s-a declanşat pandemia, iar noi, artiştii, sîntem lăsaţi pe ultimul loc. Noi sîntem firi mai sensibile şi dacă HoReCa a protestat, noi am rămas aşa, uitaţi de lume. (…) Mai am șase apartamente pe care le-am închiriat turiștilor în vara trecută.“ (Libertatea, 30 martie)

Un specialist în finanțe ar putea să-i sugereze lui Mihai să încerce să-și vîndă părul implantat în Turcia, fir cu fir. E o măsură drastică, dar se pare că tot mai mulți muritori de foame cu șase apartamente recurg la ea.

2 comentarii

  1. #1

    super !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint