Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Andreea Marin (și mentorată, și cu banii luați): „Lazarov mi-a spus: «În primele luni nu ești plătită. Vei primi o școală de la un mentor ca mine, pe care nu ai bani să o plătești»”

Zoom Andreea Marin (și mentorată, și cu banii luați): „Lazarov mi-a spus: «În primele luni nu ești plătită. Vei primi o școală de la un mentor ca mine, pe care nu ai bani să o plătești»”

Gen Manelista lui Schindler

Adrian Necula (manager Dani Mocanu): „Deci nu s-a întîmplat pur și simplu nimic. E vorba de un videoclip la care conjunctura nefericită a fost că cel care conducea TAB-ul a acroșat o mașină. Atîta tot. Mașina respectivă e o mașină de epocă, este înmatriculată pe Anglia, poate să circule pe drumurile publice fără probleme. (…) Dani decît a închiriat pentru un videoclip lucrurile respective. N-are nici o legătură cu accidentul, cu acroșajul, cu celelalte pe acolo, care s-au vehiculat (…), sînt proprietari care au chiar și tancuri. Adi de la Vîlcea, spre exemplu, are un tanc. E al lui. Probabil că ni se pare nouă aiurea, dar afară, în străinătate, lucrurile astea sînt normale.“ (Ziare.com, 14 aprilie)

În primul rind, vina ar trebui să fie a noastră că sîntem proști și nu știam că toți maneliștii de la noi au propriile lor tancuri. Adevărul e că de ce să nu aibă tancuri? Tancurile sînt foarte utile, mai puțin dacă ești Adrian Copilul Minune și nu ajungi la periscopul din turelă. Dar hai să trecem peste detaliile astea și să încercăm să-i convingem pe Dani, pe Adi și pe toți prietenii lor blindați să plece să ajute Ucraina cu tancurile lor, că tractoare probabil că nu au.

 

Gen Batalionul Lazarov

Andreea Marin (și mentorată, și cu banii luați): „Lazarov mi-a spus: «În primele luni nu ești plătită, vreau să te văd că vii cu entuziasm la serviciu fără să fii plătită. Vei primi o școală de la un mentor ca mine, pe care nu ai bani să o plătești». S-au dovedit a fi adevăruri extraordinare.“ (Spynews, 17 aprilie)

Din propriile povestiri pare că Andreea Marin e o doamnă foarte ancorată în realitate, tocmai de-aia am fi foarte curioși să aflăm la cîți prinți nigerieni de pe Internet a trimis bani pînă acum, pentru că și asta e o școala pe care nu multă lume și-o permite.

 

Gen Nu mai face gotic

Cătălin Botezatu (feminist pînă la unghii): „Am unghiile negre de cînd aveam 19-20 de ani, dar n-a observat nimeni. Și în Romînia sînt vedete, gen Mutu, iar acestea sînt un trend gotic, un trend rock pe care l-au abordat toate vedetele mari internaționale, de la Messi, Ronaldo sînt sute de vedete (…), aceste unghii negre militează pentru libertatea și pentru drepturile femeii! Trebuia să profit să explic asta. Sînt bărbați care-și fac unghii negre în avantajul femeilor, să fie libere, să nu mai fie molestate.“  (Spynews, 16 aprilie)

Asta ar explica de ce foarte mulți meșteri și muncitori în construcții obișnuiesc să-și înnegrească unghiile cu ciocanul. Atunci cînd strigă obsecenități după gagici pe stradă vor de fapt să militeze pentru libertățile și drepturile femeilor într-un stil gothic și rock.

 

Gen De la Vama Veche în ureche

Mihai Trăistariu (băiat muncitor pe OnlyFans): „Două țepe financiare am luat chiar din relațiile mele trecute. Prima… în 2009. Ea era mega-fană Vama Veche. Așa că m-a rugat s-o împrumut cu 1.000 de euro ca să-i cheme pe cîntăcioși să cînte la ziua nepoatei ei. 2.000 de euro cereau atunci cei de la Vama. Așa că a mai făcut rost de la sor-sa de încă 1.000. La cîteva luni, ne-am separat drumurile… iar cei 1.000 de euro nu i-am mai văzut niciodată.“ (Spynews, 12 aprilie)

Sigur, nu-i frumos să fii țepuit la bani, totuși gîndul că banii lui Mihai Trăistariu au ajuns în cele din urmă la Tudor Chirilă face cumva lucrurile mult mai amuzante. Dumnezeu știe prin ce chiloți au trecut banii ăia, totuși sperăm că Tudor i-a folosit pentru lucruri utile, gen SMS-uri pentru Eurovision.
1 comentariu

 1. #1

  Cum e Replantatul asta nemultumit? Si-a facut rost de o femeie pe 2-3 luni cu 1000 de Euro!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Țarul

  22 noiembrie 2022

  El a crezut că trupul său conține ca pajiștea, doar zumzet de albine, că pîlcuri de păduri mirositoare vin să îl spele noaptea pe picioare, cu praf din corn de […]

 • Ei nu sunt ca ceilalți. Sunt ca ceilalți cu ceva tupeu în plus

  22 noiembrie 2022

  Dacă unul de-al nostru, unul dintre oamenii buni, de omenie, care timp de doi ani n-a pus pe limbă altceva decât muie cu soia, din aia bună, în Piața Victoriei, […]

 • Vampirii poporului, mai bogați ca niciodată

  21 noiembrie 2022

  Azi, Ciucă zice una. Mîine, Ciolacu zice alta. Liberalii și pesediștii duc „o luptă pentru pensiile românilor“. Cu cît să crească oare: cu 10%, cît zic unii? Cu 15%, cît […]

 • O profeție

  15 noiembrie 2022

  El a sosit să-și caute coșciugul și a scurmat vreo șapte văi cu plugul, dar supărat s-a dus să se îmbete în crîșmă, la doi pași de rîul Lethe. A […]

 • Vrem o țeapă ca afară

  15 noiembrie 2022

  Omenirea pare să fi intrat, de o bună bucată de vreme, în epoca traiului în lumi paralele, mare parte dintre ele imaginare. E plină planeta de multimiliardari cu averi care […]

 • Miliarde

  14 noiembrie 2022

  Mai țineți minte alea 80 de miliarde de euro pe care le aducea Iohannis? Era vara anului 2020, acum aproape doi ani și jumătate. Iohannis venea de la Bruxelles. Gîfîia […]

bijuterii argint