Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Andreea Marin (zînă a cuvîntătoarelor și necuvîntătoarelor): “Animalele noastre ne liniștesc. Am nevoie de echilibru“

Zoom Andreea Marin (zînă a cuvîntătoarelor și necuvîntătoarelor): “Animalele noastre ne liniștesc. Am nevoie de echilibru“

Gen Sexul slab și urît

Alexandru Arșinel (Rinichi Martin): “Dacă îl cunoști pe Ilie, nu te poți supăra vreodată pe el. Știți de ce i-a zis ziaristei din Anglia ce i-a spus, că e urîtă? M-am uitat și eu la ea. Era urîtă. Îmi pare rău de ieșirea asta, dar el, fiind căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup, și-ar fi dorit să facă performanță. Ceva l-a iritat oricum, sînt convins că are o justificare. Acea jurnalistă l-a provocat, a venit să îl filmeze. Năstase a fost un inventator în tenis și a devenit cunoscut tocmai pentru umorul său, pentru faptul că aduce bucurie pe chipul oamenilor.” (Digi Sport Matinal, 23 aprilie)

Este extrem de ciudată aversiunea lui Alexandru Arșinel pentru femeile urîte, avînd în vedere că și ele au tot doi rinichi de donat șmecherilor care sar peste cozi, ca și restul oamenilor.

 

Gen Dan Negru, băi!

Dan Negru (stereotip TV): “Ilie Năstase acuzat de rasism pe toate canalele media din lume! Iaca, sînt avocatul lui cu o poveste pentru hater-i: Arthur Ashe a fost primul tenisman negru care a cîștigat US OPEN și Wimbledon! În ’75, Ilie juca la dublu cu Ashe și a intrat în teren vopsit pe față cu cremă de ghete de culoare neagră, arătîndu-și astfel solidaritatea cu Arthur Ashe în lupta împotriva rasismului.” (Facebook, 23 aprilie)

Am verificat cele mai recente descoperiri în domeniul rasismului și am descoperit, în mod surprinzător, că e un stereotip rasist să te vopsești negru pe față, indiferent de an, cu excepția cazului în care ești Michael Jackson. Și nu, faptul că un om pe care-l cheamă Negru ne zice altceva nu contează.

 

Gen Cartea Junglei

Andreea Marin (zînă a cuvîntătoarelor și necuvîntătoarelor): “Animalele noastre ne liniștesc. Am nevoie de echilibru în viața mea. Îmi place adrenalina, dar e nevoie de un echilibru. Ciclul vieții pe care îl vezi la aceste animăluțe. E important pentru un copil să fie printre animale…” (Libertatea, 21 aprilie)

Și tocmai de-aia e bine să-ți crești copiii în societate.

 

Gen Dezonorată instanță

Adriana Bahmuțeanu (clientă fidelă a tribunalelor): „Am fost cu unul din băieții mei la dentist și i-a zis doctorului: «Doctore, ai grijă cum umbli la dinții mei, că dacă mă doare ceva te dau în judecată!!!!». Cînd un copil de numai șase ani spune asta, te pune pe gînduri…” (Libertatea, 20 aprilie)

Nu înțelegem de ce Bahmuțeanca s-a panicat așa. Nu e ca și cum ăla mic l-ar fi amenințat pe dentist că divorțează și dup-aia îl terfelește ani la rînd la televizor.

 

Gen Gură de slăbire

Monica Tatoiu (absență TV): “Soțul meu e constănțean, crescut la gura portului. Cînd el vorbește ar trebui să fie doar bip-uri. Jumătate din ce zice el ar fi doar bip-uri, că așa era în port. El întotdeauna îmi zice: «Dar pe mine de ce nu mă întreabă nimeni nimic?». Păi, dacă tu vorbești, totul este doar bip, bip. (…) E inginer de calculatoare.” (Agro TV, 20 aprilie)

N-am mai auzit de ingineri de calculatoare din Constanța, dar dacă domnul Tatoiu chiar se ocupă cu asta, atunci nu-i de mirare de ce vorbește cu atîtea bip-uri: așa comunică inginerii cu calculatoarele în limbajul roboților.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]

Cele mai citite