Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Andreea Marin (zînă): „Și eu, la rîndul meu, sînt prințesa cuiva”

Zoom Andreea Marin (zînă): „Și eu, la rîndul meu, sînt prințesa cuiva”

Gen Dar și bărbații

Sînziana Buruiană (bălărie): “Era să avem accident la Peștera Polovragi. Chiar am zis mereu că nu mă voi duce niciodată acolo. Este locul unde a murit mama surorilor Gabor, dar și bărbații au avut tot felul de întîmplări. Bine, noi treceam pe șosea. E posibil să nu aibă legătură cu locul, dar eu m-am gîndit cînd am văzut.” (Libertatea, 5 mai)

Așa mă gîndesc și eu de fiecare dată cînd ies pe-afară. “Ia uite, planeta Pămînt, locul unde au murit milioane și milioane de dinozauri cînd a fost accidentul ăla nasol cu piatra care a căzut din cer. E posibil să n-aibă legătură cu locul, dar eu m-am gîndit.”

 

Gen Cea mai proastă meserie e la mezelărie

Florin Pastramă (vedetă pe val): “Le-am dovedit tuturor că sînt Florin Pastramă din toate punctele de vedere.” (Ferma vedetelor, 2 mai)

Gurile rele zic că există deja fani ai nimicului existențial care s-au apucat să facă teste online “Cît de Florin Pastramă ești” și le-a ieșit că sînt Florin Salam din toate punctele de vedere, sau chiar Florin Mușchiuleț Afumat.

 

Gen Femeie cu doi de F

Matei Negrescu (filozof feminist): “Femeia, să-i spunem Femeia… se bucură de o frumusețe exterioară pe măsura celei interioare, se prezintă cît mai naturală, este o fire introspectă, căreia nu-i este greu să-și conștientizeze sau să-și confrunte propriile frici și bariere. Are fundul Ioanei, dar nu este neapărat Ioana, pentru că mai reține și un pic mister. E înăltuță, pasională, are spiritul aventurii și mă stimulează creativ. În definitiv, Femeia este cea care mă face să vreau să fiu mai bun, care mă face să uit de mine și de egoismul meu nativ, este slăbiciunea mea, iar eu, puterea ei.” (Click!, 3 mai)

Sîntem destul de siguri că nimeni nu l-a întrebat nimic pe Matei Negrescu despre Femeie, pentru că nu știe nici dracu’ cine e Matei Negrescu. Nici măcar noi, cei care scriem aceste rînduri, nu știm cine e, dar bănuim că e vreun concurent care a fost dat afară de la vreo emisiune cu vedete, unde el era vedeta. Iată unde s-a ajuns, prieteni: au apărut atîtea reality show-uri cu vedete peste noapte, că deja televiziunile și-au epuizat toate stocurile de vedete de mîna a doua, a treia și a patra, și au început să bage oameni luați la întîmplare de pe stradă.

 

Gen Prințesa surprizelor

Andreea Marin (zînă): „Am primit la Londra o replică a inelului Prințesei Diana. Și eu, la rîndul meu, sînt prințesa cuiva.” (Libertatea, 3 mai)

E destul de ușor să vizualizăm momentul: platoul emisiunii Surprize, surprize!, Andreea Marin se scaldă în lumina unui reflector. Cu mișcări grațioase de felină din Moldova, diva surprizelor invită în platou următorul invitat: întreaga populație a unei țări. “Oameni buni, știți de ce v-am invitat aici? Am hotărît să fiu prințesa voastră! Nu-i minunat?” Aplauze furtunoase.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale