Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Andreea Marin (Zîna Surprizelor):„Să ne dăm cu toții hainele jos și să vezi ce repede crește audiența.“

Zoom Andreea Marin (Zîna Surprizelor):„Să ne dăm cu toții hainele jos și să vezi ce repede crește audiența.“

Gen Războiul celor două Oane

Oana Zăvoranu (despre Oana Roman): „A fost odată ca niciodată o «fetiță» cu mare poftă de mîncare. Părinții credeau că o să îi treacă, dar pofta de mîncare și apetitul pentru scandal și mizerie au crescut direct proporțional cu dimensiunile «trupului» ei. (…) O cheamă Onuca Pateuț, dar mai nou răspunde la numele de Peppa Pig. Peppa a crescut și îi place la televizor, deși televizorului nu îi place deloc de ea. Peppa a tot încercat să se aciuiască pe lîngă locuri unde se poate mînca ca să facă reclamă și un timp chiar i-a mers, pînă cînd patronii restaurantelor au ajuns la concluzia că nu mai au mîncare pentru clienți și au gonit-o.“ (Cancan.ro, 4 noiembrie)

Oana Roman (despre Oana Zăvoranu): „Brînză bună în cel mai prost burduf de cîine.“(La Măruță, 2 noiembrie)

Iată un spectacol cu artiști de bîlci pe care nimeni nu și-l dorea neapărat, că și-așa e suficientă suferință. În cazul Oanei Zăvoranu pare tot mai clar că, din cauza pandemiei, unele medicamente se găsesc mai greu și s-au închis și toate magazinele de cămăși cu mîneci lungi. În cazul Oanei Roman, pe bune? Tot replici legate de mîncare?

 

Gen Porcuța cu doi bani

Bianca Drăgușanu (Ion Creangă cu silicoane):„Cîndva, a fost o scroafă îndrăgostită de lux și genți! Această scroafă s-a îndrăgostit de un bărbat căsătorit sau într-o relație… Desigur, pentru a-și întreține viața luxoasă! Ai grijă… această scroafă este foarte drăguță! Și are un posterior mare, gras și o gură mare cu care poate mînca sau suge orice vede!“ (Spynews, 1 noiembrie)

E amuzant cum toate divele și-au descoperit talentul epic de povestitoare în perioada asta și se înțeapă una pe alta la operație cu mici povestioare cu tîlc și pilde sfătoase. Cea mai mare problemă e că,datorită stilului cotit pe după cotețul porcului, de foarte multe ori se pierd în detalii și nu mai înțelegi despre cine-i vorba: „Stai așa, vorbește despre altcineva sau își povestește chiar viața ei?“.

 

Gen Jos textila

Andreea Marin (Zîna Surprizelor):„Să ne dăm cu toții hainele jos și să vezi ce repede crește audiența.“(Libertatea, 6 noiembrie)

Iată, în sfîrșit, o emisiune care ar surprinde pe mulți.

 

Gen Grasul din mînecă

Sali Levent (vedetă la el pe scara blocului): „Am început o nouă viață acum doi ani, după ce m-am lăsat de substanțe interzise. Consumam substanțe, pentru că eram supărat pe banii mei, nu-i mai haleam. (…) Mă luam de copii grași, de fete, eram un derbedeu, eram un copil foarte rău. Îmi pare rău pentru cum eram.“(Spynews, 8 noiembrie)

Ce n-am înțeles foarte bine e dacă s-a lăsat doar de droguri sau și de hărțuit copii grași, că ambele sînt vicii cel puțin la fel de mari, adică am auzit că există localuri speciale doar pentru cei care hărțuiesc copii grași, ca să nu mai zicem de țări care au legalizat asta.

 

Gen Mitică la pandemie

Dumitru Dragomir (oracolul din Bălcești): „Toți s-au vindecat cu tratatamentul-minune de la clinica lui Gigi Becali, cu pastilele acelea aduse din Rusia, omologate acolo, în China sau India.“(Spynews, 8 noiembrie)

Putem foarte ușor să ne închipuim cum decurge o vizită la clinica lui Gigi Becali: „Ce te doare, hahalero? Te doare stomacul? Ia pastilele astea pentru inimă sau pentru ficat, luate din Japonia sau Cuba. O să te facă să te simți mai bine sau mai rău. Și ce naiba tot bagi în tine atîtea pastile? L-ai cunoscut pe domnul Iisus?“.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cum să nu murim

  19 ianuarie 2021

  Mihai Eminescu a învățat să moară cu mult înainte de-a muri la un azil de nebuni și-a mai murit o dată cînd a ajuns nume de cofetărie în orășelele de […]

 • Școală să fie, dar și pușcărie!

  19 ianuarie 2021

  România se împarte iar în două: vaccinații și ceilalți. Elixirul Pfizer vine în doze mici și selective, așa că viața normală are de stat la coadă încă multe luni. Așa […]

 • Ce frumoasă vaccinare!

  19 ianuarie 2021

  „Trebuie să fim pregătiți și tocmai de aceea am convocat astăzi o întâlnire cu ministrul Sănătății și cu experții din domeniul vaccinologiei. Am evaluat stadiul pregătirilor României și am discutat […]

 • Metamorfoza țăranului român

  12 ianuarie 2021

  Dacă pînă acum cinci-șase ani mă dădeam de ceasul morții că boarea societății de consum a ocolit satele românești, astăzi cantitatea de supermarket-uri și de superbet-uri pe cap de băștinaș […]

 • Vaccinați, băieți, orice, numai vaccinați!

  12 ianuarie 2021

  Campania de vaccinare a devenit o tristă eroare de vorbire. Iohannis și-a retras capul din prompter și l-a lăsat pe bietul colonel Gheorghiță să încaseze singur cartușele urii populare, pe […]