Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Anglia susține că a vrut să iasă de bunăvoie de la Euro, n-a fost bătută în finală

Zoom Anglia susține că a vrut să iasă de bunăvoie de la Euro, n-a fost bătută în finală

Răsturnare de situație în cazul finalei Euro 2020, cîștigată de Italia la penalty-uri, după ce premierul britanic Boris Johnson a declarat că Anglia a ieșit de la Euro pentru că așa a vrut ea, nu pentru că a jucat mai slab și a ratat mai multe lovituri de la 11 metri. „Totul face parte din strategia noastră genială de Brexit. Mai întîi ne-am retras din Uniunea Europeană, apoi ne-am retras de la Euro chiar în finală“, a declarat Johnson, circulînd pe partea greșită a drumului. „De ce facem asta? Pentru că fotbalul englez își dorește mai multă independență. Ne-am săturat să jucăm numai cu echipe străine și imigranți care le fură pîinea de la gură fotbaliștilor noștri englezi. De-acum înainte fotbalul chiar se întoarce acasă pentru că o să ne facem propriile campionte europene și mondiale la care să jucăm numai noi.“

Decizia curajoasă a Angliei de a se retrage la penalty-uri a fost sărbătorită în toată țara cu cîrnați și fasole la micul dejun, însuși prințul Harry declarîndu-se mulțumit de faptul că și-a botezat labradorul negru, inspirat fiind de calitatea jocului Angliei.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale