Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Anii ’90-’60-’90

Zoom Anii ’90-’60-’90

► Crin Antonescu crede că USL va avea o majoritate mai mare decît cea pe care a avut-o FSN în 1990. Într-adevăr, se vede la Antonescu stofa de lider: îi linişteşte pe oameni, le zugrăveşte un viitor frumos, le dă motive să mai spere. Căci ce altceva să-nţelegi din această asemănare cu gloriosul FSN şi mirificii ani ‘90?

► Totuşi, eu, unul, nu cred în spusele sale. Ar fi prea frumos! Probabil e o declaraţie de campanie şi, de fapt, tot ce-şi doreşte domnul Antonescu, la cum îl ştim, este o majoritate confortabilă, nici prea moale, nici prea tare, ca să nu ai dureri de spate, şi, dacă se poate, o Opoziţie care să nu facă gălăgie pînă pe la prînz.

► Traian Băsescu i-a felicitat pe profesorii şi absolvenţii Academiei Navale „Mircea cel Bătrîn“, care a împlinit 140 de ani. Preşedintele le-a spus profesorilor că, de-a lungul anilor, aceştia au avut rolul de a forma o elită. E vorba de elita creată pe lecturi din Levi’s Strauss – un dolar bucata, din Tanger – şi fini degustători de Merlot Ponty.

► Andrei Marga crede că Legea educaţiei a fost făcută de „oameni de la Cluj care nu au citit destul“. Sînt convins că n-ar fi ieşit o lege atît de proastă dacă legea era făcută de oameni de la Bucureşti care n-au citit destul.

► Din cauză că mulţi candidaţi sau primari ARD şi-au anunţat sprijinul pentru candidaţi ai USL la alegeri, Cris­tian Preda a făcut un apel disperat: „Puţină demnitate, vă rog!“. Răspunsul a venit imediat: Ne rogi de pomană. Nu mai dăm nimic în campania asta, pentru că, la cum sînt vremurile şi sondajele, nu ştim cînd mai recuperăm.

Publicat în Cațavencii, nr. 46, 21-27 noiembrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint