Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Anna Lesko (divă de Instagram): “Tu, hateriță, sexualitatea îți trezește teama, nu ești capabilă să te bucuri de extazul corpului tău”

Zoom Anna Lesko (divă de Instagram): “Tu, hateriță, sexualitatea îți trezește teama, nu ești capabilă să te bucuri de extazul corpului tău”

Gen Creierul mic, mare și mijlociu

CRBL (dansator cu kendama): “De foarte mult timp sînt interesat de tot ce înseamnă această piață de criptomonede, de blockchain, am studiat foarte bine subiectul. Am înțeles că blockchain-ul nu înseamnă criptomonede, ele sînt construite cu ajutorul acestei tehnologii. (…) Am construit compania CryptoDATA – mai bine zis brand-ul CryptoDATA – cu niște băieți cu care colaborez de vreo trei ani. Vrem ca amprenta noastră să rămînă în istorie. Am inventat tehnologia de comunicare criptată VOBP, pe care am introdus-o în telefoanele, laptop-urile, cam toate device-urile construite de noi.” (Libertatea, 4 octombrie)

E foarte posibil ca CRBL chiar să fie un guru în blockchain, adică după cariera profesionistă de kendamist și aia de breakdancer, de ce n-ar fi? Singura problemă e că, din modul în care descrie situația, pare mai degrabă c-a fost păcălit de un băiat din Obor să cumpere Bitcoin și acum a inventat o scuză foarte elaborată ca să nu-i spună soției despre asta.

 

Gen Gura jucăciosului adevăr grăiește

Rebecca Nicolescu (actriță în serialul Profu’): “Producătorul m-a lăsat așa cum sînt în viața de zi cu zi. În serial sînt o pipiță proastă căreia îi pasă doar de faptul cum arată. Am și o parte din genul ăsta în mine, dar nu e 100%.” (Libertatea, 5 octombrie)

Se vede că noua generație de actori tineri e mult mai dezghețată. Pe vremuri, publicului îi lua ani de zile ca să afle genul ăsta de cancanuri, iar acum le află direct de la sursă. Bravo.

 

Gen Pițiping-pong

Ioana Simion (cea mai recentă copilă de mingi a lui Ilie Năstase): “Este o ținută oferită de fostul meu soț, inclusiv mașina este de la el. Și trebuie să recunosc că eram mult mai aranjată și cochetă pînă să-l cunosc pe Ilie. Am primit foarte multe haine și genți de la el. La orice aniversare, ieșire, că era Paris sau Dubai, îmi cumpăra mereu de la dimante pînă la mașini. (…) Așadar, cînd m-a cunoscut Ilie, știam ce brand-uri s-aleg, nu m-a luat chiar așa, de la colțul străzii. Nu sînt o pițipoancă pe care a luat-o și a îmbrăcat-o Ilie.” (Click!, 3 octombrie)

Nu știm de ce, dar din descriere (mașini, genți, diamante) pare că doamna a fost combinată înainte cu Ion Țiriac. Deci poate, pînă la urmă, și Ilie Năstase și-a mai coborît din standarde și nu mai e atît de selectiv cum a fost cu celebra Brigitte Năstase.

 

Gen Chiloți, ard în chiloți

Anna Lesko (divă de Instagram): “Tu, hateriță, sexualitatea îți trezește teama, nu ești capabilă să te bucuri de extazul corpului tău, te apucă tabuurile și neliniștea, restricții culturale și familiale cînd vine vorba despre sex, cînd trebuie să îți lași corpul să vorbească. Ești o femeie în captivitate, prinsă în capcana sexualității reprimate. Nu-i așa că este cel mai simplu să arunci cu noroi (curvă, tîrfă, stricată, concubină, vrăjitoarea) decît să te confrunți cu profunzimea îndoielilor tale personale?” (Spynews, 3 octombrie)

Totul ca totul, dar haideți să nu ne luăm de extazul corpului nimănui, că nu-i frumos. Și să vă învățați minte data viitoare să mai căutați poze cu Anna Lesko în chiloți pe Instagram. Uite ce pățiți dacă nu sînteți cuminți: cădeți în capcana sexualității reprimate.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • O instituție anticreștină

  22 octombrie 2019

  După ce a apelat la criminaliști de import spre a studia colecția de oscioare a șefului de campanie electorală morbidă a lui Klaus Johannis, DIICOT-ul i-a refuzat lui Gheorghe Dincă […]

 • Dictatorul român

  22 octombrie 2019

  Dacă îl punem deoparte pe Emil-Constantinescu-Cel-Învins-De-Securitate, ca pe un fluture rar, orbit și el de strălucirea puterii, dar cu frumoase desene morale pe aripi, insectarul președinților noștri prezintă doar gîngănii […]

 • Bellocrația

  22 octombrie 2019

  Deși termenul poate părea o invenție recentă, nu este. „Bellocrat“ apare la Suetoniu, la Ovidius, Wolfgang Lazius, Johann Pistorius, Plinius, Abraham Bzowski, Scipione Ammirato, Bartholomeo Gramondo și poate și la […]

 • O găina beată va cînta cucurigu pe palatul Victoria, însă foarte încet, ca să nu-l trezească pe Klaus Iohannis

  15 octombrie 2019

  După ce o tînără iraniană și-a dat foc în piața publică fiindcă fusese condamnată pentru port ilegal de nădragi bărbătești, ayatollahii care le interziseseră femeilor accesul pe stadioanele din Teheran […]

 • Elegie pentru Ciuma Roșie

  15 octombrie 2019

  Guvernarea PSD zace azi în colbul istoriei minore, doborîtă de propria fudulie, otrăvită cu propria prostie și sfîrtecată de propria trădare. PNL și Klaus Iohannis se împăunează cu uciderea ei, […]