Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Anna Lesko (divă de Instagram): “Tu, hateriță, sexualitatea îți trezește teama, nu ești capabilă să te bucuri de extazul corpului tău”

Zoom Anna Lesko (divă de Instagram): “Tu, hateriță, sexualitatea îți trezește teama, nu ești capabilă să te bucuri de extazul corpului tău”

Gen Creierul mic, mare și mijlociu

CRBL (dansator cu kendama): “De foarte mult timp sînt interesat de tot ce înseamnă această piață de criptomonede, de blockchain, am studiat foarte bine subiectul. Am înțeles că blockchain-ul nu înseamnă criptomonede, ele sînt construite cu ajutorul acestei tehnologii. (…) Am construit compania CryptoDATA – mai bine zis brand-ul CryptoDATA – cu niște băieți cu care colaborez de vreo trei ani. Vrem ca amprenta noastră să rămînă în istorie. Am inventat tehnologia de comunicare criptată VOBP, pe care am introdus-o în telefoanele, laptop-urile, cam toate device-urile construite de noi.” (Libertatea, 4 octombrie)

E foarte posibil ca CRBL chiar să fie un guru în blockchain, adică după cariera profesionistă de kendamist și aia de breakdancer, de ce n-ar fi? Singura problemă e că, din modul în care descrie situația, pare mai degrabă c-a fost păcălit de un băiat din Obor să cumpere Bitcoin și acum a inventat o scuză foarte elaborată ca să nu-i spună soției despre asta.

 

Gen Gura jucăciosului adevăr grăiește

Rebecca Nicolescu (actriță în serialul Profu’): “Producătorul m-a lăsat așa cum sînt în viața de zi cu zi. În serial sînt o pipiță proastă căreia îi pasă doar de faptul cum arată. Am și o parte din genul ăsta în mine, dar nu e 100%.” (Libertatea, 5 octombrie)

Se vede că noua generație de actori tineri e mult mai dezghețată. Pe vremuri, publicului îi lua ani de zile ca să afle genul ăsta de cancanuri, iar acum le află direct de la sursă. Bravo.

 

Gen Pițiping-pong

Ioana Simion (cea mai recentă copilă de mingi a lui Ilie Năstase): “Este o ținută oferită de fostul meu soț, inclusiv mașina este de la el. Și trebuie să recunosc că eram mult mai aranjată și cochetă pînă să-l cunosc pe Ilie. Am primit foarte multe haine și genți de la el. La orice aniversare, ieșire, că era Paris sau Dubai, îmi cumpăra mereu de la dimante pînă la mașini. (…) Așadar, cînd m-a cunoscut Ilie, știam ce brand-uri s-aleg, nu m-a luat chiar așa, de la colțul străzii. Nu sînt o pițipoancă pe care a luat-o și a îmbrăcat-o Ilie.” (Click!, 3 octombrie)

Nu știm de ce, dar din descriere (mașini, genți, diamante) pare că doamna a fost combinată înainte cu Ion Țiriac. Deci poate, pînă la urmă, și Ilie Năstase și-a mai coborît din standarde și nu mai e atît de selectiv cum a fost cu celebra Brigitte Năstase.

 

Gen Chiloți, ard în chiloți

Anna Lesko (divă de Instagram): “Tu, hateriță, sexualitatea îți trezește teama, nu ești capabilă să te bucuri de extazul corpului tău, te apucă tabuurile și neliniștea, restricții culturale și familiale cînd vine vorba despre sex, cînd trebuie să îți lași corpul să vorbească. Ești o femeie în captivitate, prinsă în capcana sexualității reprimate. Nu-i așa că este cel mai simplu să arunci cu noroi (curvă, tîrfă, stricată, concubină, vrăjitoarea) decît să te confrunți cu profunzimea îndoielilor tale personale?” (Spynews, 3 octombrie)

Totul ca totul, dar haideți să nu ne luăm de extazul corpului nimănui, că nu-i frumos. Și să vă învățați minte data viitoare să mai căutați poze cu Anna Lesko în chiloți pe Instagram. Uite ce pățiți dacă nu sînteți cuminți: cădeți în capcana sexualității reprimate.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Cinci ani de singurătate

  12 noiembrie 2019

  “Politicienii sînt ca scutecele. Trebuie schimbați des și din același motiv.” Vechiul aforism, atribuit lui Mark Twain, n-are trecere la români. Președintele României se schimbă doar o dată la zece […]

 • Barna, puntea suspinelor

  12 noiembrie 2019

  USR, alături de PLUS, părea să se poată transforma într-un partid important. Nu atât de important încât să conducă, prea curând, singur, dar suficient de important încât să înceapă să […]

 • Cum am ratat eu scaunul cu patru picioare de la Cotroceni

  5 noiembrie 2019

  După ce ani de zile și-a înmuiat batistuţa de la piept într-o esență de patchouli extrasă din brînza neaoșă de burduf, naţionalistul de operetă Rareș Bogdan și-a imaginat că țara […]

 • Președintele pe care l-am pierdut

  5 noiembrie 2019

  Așa sînt mereu zilele dinainte: însorite și nepăsătoare. Nimic nu arată că ne confruntăm cu involuția speciei prezidențiale și cu abisul celor cinci ani care vin gata irosiți. Să ni-l […]

 • O șansă istorică

  5 noiembrie 2019

  A fost nevoie de 30 de ani pentru ca Ludovic Orban să primească și el o șansă reală în politica mare. Chiar dacă, de-a lungul vremii, șanse a mai avut, […]