Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Anna Lesko (divă de Instagram): “Tu, hateriță, sexualitatea îți trezește teama, nu ești capabilă să te bucuri de extazul corpului tău”

Zoom Anna Lesko (divă de Instagram): “Tu, hateriță, sexualitatea îți trezește teama, nu ești capabilă să te bucuri de extazul corpului tău”

Gen Creierul mic, mare și mijlociu

CRBL (dansator cu kendama): “De foarte mult timp sînt interesat de tot ce înseamnă această piață de criptomonede, de blockchain, am studiat foarte bine subiectul. Am înțeles că blockchain-ul nu înseamnă criptomonede, ele sînt construite cu ajutorul acestei tehnologii. (…) Am construit compania CryptoDATA – mai bine zis brand-ul CryptoDATA – cu niște băieți cu care colaborez de vreo trei ani. Vrem ca amprenta noastră să rămînă în istorie. Am inventat tehnologia de comunicare criptată VOBP, pe care am introdus-o în telefoanele, laptop-urile, cam toate device-urile construite de noi.” (Libertatea, 4 octombrie)

E foarte posibil ca CRBL chiar să fie un guru în blockchain, adică după cariera profesionistă de kendamist și aia de breakdancer, de ce n-ar fi? Singura problemă e că, din modul în care descrie situația, pare mai degrabă c-a fost păcălit de un băiat din Obor să cumpere Bitcoin și acum a inventat o scuză foarte elaborată ca să nu-i spună soției despre asta.

 

Gen Gura jucăciosului adevăr grăiește

Rebecca Nicolescu (actriță în serialul Profu’): “Producătorul m-a lăsat așa cum sînt în viața de zi cu zi. În serial sînt o pipiță proastă căreia îi pasă doar de faptul cum arată. Am și o parte din genul ăsta în mine, dar nu e 100%.” (Libertatea, 5 octombrie)

Se vede că noua generație de actori tineri e mult mai dezghețată. Pe vremuri, publicului îi lua ani de zile ca să afle genul ăsta de cancanuri, iar acum le află direct de la sursă. Bravo.

 

Gen Pițiping-pong

Ioana Simion (cea mai recentă copilă de mingi a lui Ilie Năstase): “Este o ținută oferită de fostul meu soț, inclusiv mașina este de la el. Și trebuie să recunosc că eram mult mai aranjată și cochetă pînă să-l cunosc pe Ilie. Am primit foarte multe haine și genți de la el. La orice aniversare, ieșire, că era Paris sau Dubai, îmi cumpăra mereu de la dimante pînă la mașini. (…) Așadar, cînd m-a cunoscut Ilie, știam ce brand-uri s-aleg, nu m-a luat chiar așa, de la colțul străzii. Nu sînt o pițipoancă pe care a luat-o și a îmbrăcat-o Ilie.” (Click!, 3 octombrie)

Nu știm de ce, dar din descriere (mașini, genți, diamante) pare că doamna a fost combinată înainte cu Ion Țiriac. Deci poate, pînă la urmă, și Ilie Năstase și-a mai coborît din standarde și nu mai e atît de selectiv cum a fost cu celebra Brigitte Năstase.

 

Gen Chiloți, ard în chiloți

Anna Lesko (divă de Instagram): “Tu, hateriță, sexualitatea îți trezește teama, nu ești capabilă să te bucuri de extazul corpului tău, te apucă tabuurile și neliniștea, restricții culturale și familiale cînd vine vorba despre sex, cînd trebuie să îți lași corpul să vorbească. Ești o femeie în captivitate, prinsă în capcana sexualității reprimate. Nu-i așa că este cel mai simplu să arunci cu noroi (curvă, tîrfă, stricată, concubină, vrăjitoarea) decît să te confrunți cu profunzimea îndoielilor tale personale?” (Spynews, 3 octombrie)

Totul ca totul, dar haideți să nu ne luăm de extazul corpului nimănui, că nu-i frumos. Și să vă învățați minte data viitoare să mai căutați poze cu Anna Lesko în chiloți pe Instagram. Uite ce pățiți dacă nu sînteți cuminți: cădeți în capcana sexualității reprimate.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]

 • Nu-l deranjați pe mandolinist!

  19 mai 2020

  Ludovic Orban s-a trezit, fără voia nimănui, un soi de stăpân absolut al României pe durata stării de urgență și, mai nou, pe durata stării de alertă. Din angajatul fictiv […]

 • Sfînta Mona

  12 mai 2020

  Săptămîna trecută, la Ateneu, a avut loc congresul băutorilor de spirt medicinal din România, cu ocazia însființirii celor doisprezece martiri căzuți la datorie într-o singură zi după ce s-au împărtășit […]

 • Sfînta prostie și păcătoasa fecioară din Luxemburg

  12 mai 2020

  Pe lista templelor prostești, ridicate de români unor zeități greșite, pe locul doi, după edificiul cu nume de cod Petrov, vine sanctuarul Laurei Codruța Kövesi. Închinători aiurea s-au mai găsit […]