Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Antonescu, invitat la emisiunea Laşul

Zoom Antonescu, invitat la emisiunea Laşul

 ► Occupy Bucureşti, formatul românesc al manifestaţiilor de pe Wall Street, a adunat în centrul Capitalei doar cîteva zeci de tineri. Dacă Occupy Bucureşti ar fi fost luat de Pro TV, probabil că am fi avut un rating de cîteva milioane de oameni în stradă.

 ► Crin Antonescu îi face laşi pe Liiceanu şi Pleşu, pentru că nu protestează la mitocăniile lui Traian Băsescu. Ce-nseamnă să nu-ţi pui ceasul să sune! Dacă s-ar fi trezit cu vreo două luni în urmă, ar fi urmărit şi el contrele dintre Pleşu şi Băsescu. 

 ► Etienne Davignon, preşedintele grupului Bilderberg, a venit la Bucureşti ca să vorbească despre Uniunea Europeană. Ziariştii români au observat un singur lucru: Davignon avea unghiile murdare. Probabil că aceasta e strategia celor din Bilderberg de a distrage atenţia de la strategiile prin care stăpînesc lumea. Să nu uităm că acum doi ani, în timp ce rîdeam de gaura din pantoful lui Jeffrey Franks, semnam un împrumut de cîteva zeci de miliarde.

 ► Silviu Bian, preşedintele Oficiului Naţional pentru Ocuparea Forţei de Muncă, a fost arestat în flagrant pentru o mită de 80 de mii de lei. Vă daţi seama cît de disperaţi sînt românii să muncească dacă sînt dispuşi să dea o sumă ca asta pe un loc de muncă.

 ► Leşinuri, înghesuială, sarmale la Sfînta Parascheva. Mare mirare, la ce succes are, dacă nu i-a încolţit lui Vanghelie ideea că poate s-o aducă de Revelion să cînte la Romexpo.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale