Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Antonia (cîntăreață cu o poartă foarte atrăgătoare): “Nu am închis poarta de tot. Poate apare și al patrulea copil.”

Zoom Antonia (cîntăreață cu o poartă foarte atrăgătoare): “Nu am închis poarta de tot. Poate apare și al patrulea copil.”

Gen Ce-a fost mai întîi, omul sau găina?

Cătălin Botezatu (plin de respect): “Încep ziua cu un gel de curățare. Apoi cremă antirid și una pentru zona din jurul ochilor. Cînd nu am aceste creme la mine, folosesc un boster. Are efect de Botox. În rest, folosesc fiole. În special cura de 14 zile cu 14 fiole din oul Babor. Cîte una pe zi. Înainte de un eveniment aplic o fiolă pe față, pentru un efect maxim. (…) Nu am încetat niciodată să am grijă de mine. Este o formă de respect pentru mine și pentru cei din jurul meu.” (Libertatea, 19 iunie)

Adevărul e că, pînă să înceapă Cătălin fiolele din oul Babor, începusem să simțim că respectul lui pentru noi a scăzut, ba chiar atinge cote alarmante. Imediat ce-a început să pună iar mîna pe ouă, efectul a fost instantaneu. Lui i-a crescut respectul de nu se vede. Nouă ne-a crescut respectul. În general, toată lumea s-a umplut de respect.

 

Gen Regele popului

Randi (iubitor de fa minor): “Dragostea răsare în cele mai neaşteptate locuri, ca să zic aşa, deci, sincer, mă aştept să mi se întîmple şi mie, dacă li s-a întîmplat altora. (…) Stai să ajung să am vîrsta aia şi să mă combin cu cineva care tocmai a făcut majoratul, şi atunci o să îţi spun, că deocamdată nu ştiu. Nu cred că o să se întîmple vreodată, cel puţin acum nu aş lua de nevastă o fată de 16 ani.” (Spynews, 29 iunie)

Declarațiile lui Randi sînt pline de optimism și poftă de viață. De exemplu, pe noi ne-au făcut să sperăm că or să ajungă și la ofițerii de la Crimă organizată. Nu de alta, dar în majoritatea județelor e destul de ilegal să fii un cîntăreț celebru care agăță fete de 16 ani.

 

Gen Rezistența din nunți

Roxana Mihalache (logodnica lui Radu Mazăre): “Nu avem meniu, nu avem nimic, o să fie pur şi simplu o căsătorie simplă, astea sînt condiţiile. Normal, o să am o rochie, dar nu o să fie nici o roche specială. La căsătorie participă familia. Sîntem nişte oameni normali, ca toţi oamenii care fac o căsătorie, atîta tot.” (Spynews, 28 iunie)

Adevărata întrebare este ce rochie va purta Radu Mazăre. Sau, cine știe, poate o să meargă pe o croială clasică și-o să apară în vechea uniformă de ofițer SS.

 

Gen Vrei să-ți zic adevărul? Vrei? Vrei? Vrei? Vrei?

Brigitte Sfăt (viitoare Pastramă): “Viața mea nu este de circ. Eu fac lucruri frumoase, mă duc la biserică. (…) Florine, vrei să spun acum tot adevărul? Îți dorești lucrul ăsta? Să spun care e adevărul real? Eu vreau o viață frumoasă. Băăăi! Vrei să-ți zic adevărul?! Și de ce sînt supărată? Pe bune? Chiar asta vrei? Să spun adevărul? Vrei să spun adevărul? Da sau nu? Te întreb, da sau nu, vrei să spun adevărul? Da sau nu. Tatăl nostru care ești în ceruri… nu vreau să zic mai mult.” (Wowbiz, 1 iulie)

Florine, sperăm din tot sufletul că vrei să-ți spună tot adevărul! Îți dorești? Vrei adevărul real? Zi, vrei? Vrei? Pe bune, vrei? Florine, vrei? Zi dacă vrei! Vrei? Te întreb, vrei? Atunci zi “Înger, îngerașul meu”.

 

Gen Poartă-n casă

Antonia (cîntăreață cu o poartă foarte atrăgătoare): “Nu am închis poarta de tot. Poate apare și al patrulea copil.” (Click!, 21 iunie)

Ar fi fost și păcat să închidă poarta. Așa fată tînără și drăguță… Sigur Alex Velea e încă interesat de poarta ei. Și dacă el nu mai vrea, poate să-l cheme pe Duckadam să-i apere poarta. “Apără Duckadam!”

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Poate fi un orbete președinte de țară?

  20 august 2019

  Klaus Iohannis a pierdut ocazia de-a juca o scenetă biblică pe țărmul Mării Negre fiindcă, dacă s-ar fi aplecat asupra soldățelului american leșinat și l-ar fi cărat în brațele-i vînjoase […]

 • Președintele armatei moarte

  20 august 2019

  Marți, 20 august, peluza Casei Albe va duce iar povara președintelui Iohannis. Sînt fire de iarbă care au avut norocul să geamă sub pantofii unui Macron, unui Netanyahu, unei Merkel […]

 • Politiciene disperate

  20 august 2019

  Ne îndreptăm, cu pași mari, spre momentul în care va fi aproape obligatoriu ca politica să fie condusă de către femei. Dintr-un domeniu eminamente patriarhal, politica tinde să devină tărâmul […]

 • “Întîmplări din irealitatea imediată”

  13 august 2019

  Aflînd că pușcăriile românești sînt mari producătoare de scriitori bine furajați, o editură newyorkeză i-a făcut domnului Gheorghe Dincă o ofertă de nerefuzat pentru publicarea unui bestseller memorialistic cu titlul […]

 • Planul Marshall pentru săraci

  13 august 2019

  America și Occidentul european trag fără chef de o căsnicie obosită, împovărată de ani și de plictiseală. Duși sînt anii logodnei, cînd generalul Marshall a descălecat la Paris din spinarea […]