Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Antonia (cîntăreață metalică): „În pat scot sunete de animal. Mi se pare anormal să nu scoți sunete.”

Zoom Antonia (cîntăreață metalică): „În pat scot sunete de animal. Mi se pare anormal să nu scoți sunete.”

Gen Fantezie cu rahat

Cristina Ich (iubită de Piți Jr.): “Eu urăsc rochiile de mireasă și nu aș purta așa ceva niciodată! Eu nu cred în povești cu prinți și prințese. Sînt fană «Scufița roșie», cred în lupi. Plus că «măritișul» ăsta are rostul lui! La mine, ori e cînd trebuie, ori niciodată! Te căsătorești… ca să ce? Că ai copil? Nu, fraților, te căsătorești că mori după aia (…). Nu vreau rahat de ochii lumii, să arăt că-s măritată.” (Wowbiz, 10 noiembrie)

E foarte important să crezi în lupi în ziua de azi, mai ales că știm cu toții zicala aia înțeleaptă: “Înăuntrul nostru sînt doi lupi care se luptă. Unul e fostul fotbalist Dănuț Lupu, celălalt e cîntărețul de muzică populară Lupu Rednic”.

 

Gen Sfîrcul de pădure

Antonia (cîntăreață metalică): „Noi facem dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc! Pe sîni, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri pe sfîrcuri. (…) În pat scot sunete de animal. Mi se pare anormal să nu scoți sunete.” (Wowbiz, 9 noiembrie)

Putem să ne închipuim discuțiile care se poartă acolo. “Ca ce animal vrei să fac azi în pat, baby?” “Hai să încercăm un lemur, frățiwear!” “Un lemur cu pierce-uri în sfîrcuri, baby, că lemurii au multe sfîrcuri?” “Știi foarte bine ce-mi place, frățiwear.”

 

Gen Facebucă

Ana Baniciu (alintată Funduleț): “Eu cred că este mai important ce fac eu în general sau, pe lîngă posterior, mai există și un suflet, mai există și niște sentimente.” (Libertatea, 10 noiembrie)

Probabil de-asta există și toți muncitorii ăia în construcții care fluieră după gagici și le strigă pe stradă: “Mînca-ți-aș sufletul ăla de campioană! Uite, bă, Dorele, cîtămai sentimentele are nebuna aia!”.

 

Gen Manelism fără frontiere

Sorina Ceugea (manelistă măritată cu Danezu): “Cînd am ajuns în Thailanda, în bagajul de mînă nu mai aveam camera video cu obiective, încărcătorul și blitzul (…), am sunat la aeroportul din Beijing în care uitasem toate sculele acelea, dar nu am reușit să ne înțelegem cu cei de acolo care, efectiv, nu înțelegeau ce am pățit, parcă habar nu aveau de engleză. (…) Am ieșit să mîncăm și Danezu a observat că la masa de lîngă noi erau nişte chinezi. Am decis să le punem o întrebare, că nu se costa nimic. Am avut surpriza să știe să vorbească engleza, așa că au sunat ei la aeroport și au reușit să se înțeleagă cu cei de acolo.” (Wowbiz, 8 noiembrie)

Firește, doar un manelist pe nume Danezu putea să găsească niște chinezi în Thailanda care să-l ajute. Ar trebui să ne bucurăm de genul ăsta de miracole mici cît mai putem. În curînd s-ar putea să se supere chinezii și să mai facă un Mare Zid ca să-i oprească pe maneliști să treacă.

 

Gen Eu pup johnul Popii

Dorian Popa (hîtz): „Johnule, noi nu căutăm senzaţionalul, nu căutăm de fapt şi de drept absolut nimic, doar am vrut să vin aici (n.r. – la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal) să simt energia, să văd şi eu unde a putut trăi acest monstru, Johnule (…). Am făcut o cruce şi eu, şi nu ştiu, se spun atît de multe încît nu ştiu ce să cred. Nu ştim nici unii dintre noi ce să credem, însă sperăm ca sufleţele fetelor să fie totuşi aici pe Pămînt în continuare. O să mă uit şi eu puţin, aşa, pentru a înţelege ce am văzut la televizor.” (Wowbiz, 5 noiembrie)

Sigur, mulți dintre voi se vor întreba, probabil: “Johnule, ce-i în capul lui Dorian Popa, hîtz?”. Dar răspunsul stă chiar în declarația lui: “De fapt și de drept, absolut nimic”.

1 comentariu

 1. #1

  Din alte articole similare, inteleg ca “Johnul” este un companion tacut al marelui artist, cam ca si Gaman din Mesterul Manole de Lucian Blaga sau ca Roman Grue din Vlaicu Voda. Sau totusi raspunde? Devreme ce nu urmaresc epopeea vietii dlui Popa, nu am de unde sti.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]