Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Apa rece, pietrele rămân

Zoom Apa rece, pietrele rămân

Discuția despre apa caldă în București ar trebui să dispară. Îmi aduc aminte cu relativă scârbă despre campania de acum patru ani în care Firea era prezentată ca aia care ne dă apă rece, iar dacă vine Nicușor, vom avea apă caldă. Minciună. Apă rece dau mațele bolnave ale Bucureștiului pentru care e nevoie de miliarde de euro. Acel București care se tot deteriorează în timp ce noi ne alergăm pe holuri ca elevii la școală.

Multe discuții serioase sunt ratate din pricina luptei politice și a lipsei de sinceritate și de asumare: țevile se vor sparge ani și ani de-acum înainte, indiferent cine va fi primar. Ce poate însă un primar să facă este să prezinte pașii mai mărunți sau mai mari pe care îi propune pentru următorii patru ani în privința înlocuirii țevilor și a infrastructurii de apă și încălzire. Însă asta e greu de făcut la modul profesionist când televiziunile sunt plătite de partide și când orice apucătură democratică a dezbaterilor electorale s-a dus dracului.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    soluția nu este înlocuitea țevilor ce crapă periodic și umplu orașul de șantiere și spărturi în asfalt ci centralele de bloc, soluția practicată interbelic de bunicii noștri mai deștepți decât noi deoarece nu aveau mințile încețoșate de comunism și de centralismul său idiot.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint