Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Aplaudacii și romanii

Zoom Aplaudacii și romanii

Iohannis și-a pus consilierul de la Cotroceni ministru al Educației. Îi știți pe cei care stau în platourile emisiunilor TV și aplaudă când li se face semn? Eh, peneliști li se mai spune.

Sorin Cîmpeanu, într-un ultim de gest mizerabil: „Am considerat că această demisie e necesară pentru a nu periclita reforma în educație“. În sensul că e un rău mai mare pentru care își sacrifică răul personal. Mișto, #SatanLike.

Mugur Isărescu a zis că 60-80% din inflaţie vine din preţurile la energie. Iar cu asta munca sa pe octombrie s-a încheiat.

Într-un acces de cruzime, Virgil Popescu și-a scos puțin la plimbare, prin curte, criminalul interior: „Vom trece cu certitudine această iarnă, eu îmi doresc să o trecem“. Acuma, și cum om avea zile.

Virgil Guran, omul care a jucat nebunia și s-a internat ca să scape de condamnare pentru fraudă, spune că nu prea le are el cu facturile, nu citește contorul: „Sincer să fiu, nu mă înțelegeți greșit. Nu mă uit. M-a ajutat Dumnezeu, mulțumesc și lui Dumnezeu. Chiar nu contează 50 de lei sau ceva de genul ăsta. Am casă destul de mare“. Da’ de unde, nu știe să citească. Tot e bine că nu a răspuns în lunga tradiție: Nu știu cât costă, că nu consum curent, mă îngrașă.

Deputatul Aurel Bălăşoiu, exclus din PSD în urma unui scandal sexual. Panarama, ciocănea și altceva decât pe alegătorul de rând.

1 comentariu

  1. #1

    Alo, domnu Guran, e de 50 de ori nu e 50 de RON! Sa va ajute Dumnezeu cum va doresc eu….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint