Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Aşa-i în penis!

Zoom Aşa-i în penis!

Din cîte-am înţeles, fetele bune se duc în paradis, iar cele rele – în America. Cum Judecata de Apoi e în continuare un concept problematic (recent, am citit în Libertatea că Dumnezeu există, deci sînt tentat să cred fix contrariul), pare destul de clar ce e de făcut. Şi asta doar privind-o, în toată splendoarea ei tabloidă, pe Mădălina Ghenea, cel mai competitiv produs de export al României. Sîmbătă, 20 octombrie 2012, Click!-ul făcea nişte dezvăluiri senzaţionale, ca să ţină pasul cu lumea bună din ţările civilizate, care au inventat banii şi jurnalismul: „Românca milionarului Butler, dată afară din liceu“. Sub genericul „Click! a aflat detalii inedite din viaţa româncei de care s-a îndrăgostit Gerard Butler“, aflăm că „EXCLUSIV! «Mădălina avea numai note mari, dar şi 100 de absenţe»“.

Verdict: BUNĂ DIMINEAŢA!

Mă bucur mult să aflu că ziarul Click! încă află chestii. În general, aşa merge treaba în meseria noastră. Problema de principiu e că PRO TV se afla în posesia acestor informaţii exclusive încă de acum un an. Cînd de Mădălina se îndrăgostise puţin un alt milionar de la Hollywood (vezi materialul de pe protv.ro sugestiv intitulat „Pozele pentru care românca lui DiCaprio a fost exmatriculată din liceu“). Dar înţeleg că problema reală e alta: în 25 de ani de viaţă, modeling şi dragoste, Mădălina Ghenea n-a fost în stare de altceva în afară de o amărîtă de exmatriculare. Cred că are urgentă nevoie de un expert în comunicare pe nume Cătălin Botezatu. Care ar putea descoperi încă 20 de motive noi pentru care Mădălina a fost dată afară din liceu, ca să le folosească exclusiviştii de la Click! data viitoare cînd româncuţa noastră se va cupla c-un profesor de la Hollywood.
 

Faptul că, într-o zi bună, Vadim poate să dea patru-cinci numere de nebunie nu mai miră pe nimeni, încă din nebunaticii ani ’90. Dar modul în care Tribunul s-a dezlănţuit recent, ca un taifun în călduri, asupra crăcănatului univers tabloid transcende orice barieră culturală. După ce ne-a tot povestit, din toate poziţiile cunoscute de canapeaua lui Capatos, cîte premiante babardea el într-o zi normală de lucru, Vadim a scos din mapa cu dezvăluiri artileria grea. Deunăzi, eruditul porno­star i-a răspuns Marioarei Zăvoranu, care afirmase că Oana are dovezi că europarlamentarul a recurs la vrăjitoare pentru a deveni mai potent: „Nu ştiu cum să-mi mai scurtez PENISUL, e prea lung! Am nevoie de o DRUJBĂ!“ (Libertatea, 19 octombrie).

Verdict: ROMANCING THE BONE

Sînt sincer dezamăgit. Să te cheme Vadim, să fii preşedintele Partidului România Mare şi să vorbeşti despre penisul tău longilin şi extremist fără o minimă referinţă culturală e de-a dreptul scandalos! Ar fi mers la fix primii 33 de centimetri din Odă în metru antic, dar ce să faci, te-n­ţelegi cu nebunu’?

Publicat în Cațavencii, nr 42, 24-30 octombrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint