Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Aseară ți-am luat hijab…

Zoom Aseară ți-am luat hijab…

Angela Merkel s-a întîlnit cu regele Salman al Arabiei Saudite fără să poarte nimic pe cap, așa cum prevăd legile saudite. Din fericire, regele Salman a salvat situația purtînd două baticuri ca să compenseze.

Apropo de chestii de pus pe față, ultraconservatorii de la UKIP au promis că persoanele care lucrează cu albine fac excepție de la legea pe care vor s-o propună și care va interzice acoperirea feței în public indiferent de sex sau religie. Probabil că medicii, sudorii, scafandrii și luptătorii din trupele speciale nu sînt atît de importanți pentru UKIP – în schimb, apicultorii, da.

Președintele Donald Trump a declarat că haosul din mandatul său de pînă acum s-a datorat Constituției Americii, care e mult prea strictă. Probabil cel mai restrictiv articol e ăla care zice că n-ai voie să pornești un război nuclear dacă te dai cu autobronzant.

Un băiat de 25 de ani și rapper-ul Ja Rule au vîndut mii de bilete la un festival de muzică pe o insulă din Bahamas. Problema e că, odată ajunși acolo, cei mai mulți dintre participanți au descoperit că festivalul nu există și vilele de lux promise sînt doar niște corturi de refugiați. Ce poveste familiară! Pare fix același lucru pe care l-a pățit oricine și-a făcut vreodată concediul la Mamaia.

Un spiritist thailandez s-a înjunghiat din greșeală în inimă și a murit în timpul unui ritual care ar fi trebuit să dovedească că e nemuritor. Poate că-i mai bine să nu judecăm. Ce om n-a ținut la un moment dat în viață un cuțit foarte lung în mînă și n-a strigat “Sînt nemuritor!”?

Locuitorii de pe malurile lacului Loch Ness sînt destul de îngrijorați că monstrul cu același nume n-a mai fost văzut de nimeni de aproape opt luni. Cine știe, poate că-i în Serbia, cu un pașaport fals de turist sloven, sau poate că are o emisiune pe Prima TV.

Autoritățile ruse vor să-l condamne la trei ani de închisoare pe bărbatul prins jucînd Pokemon Go într-o biserică. Mai multe organizații umanitare au decis să protesteze împotriva deciziei, spunînd că la închisoare e foarte greu să joci Pokemon Go, mai ales după ce-l scapi pe Pikachu la dușuri.

O firmă de fashion a scos pe piață blugii gata murdari, care costă 350 de dolari perechea. Parcă e destul de puțin pentru ceva gata murdar. Poate n-ar strica să poți adăuga și niște jeg opțional: 10 dolari transpirația, 20 de dolari pata de ketchup, 15 dolari găinațul.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • Dacă…

  17 iulie 2018

  Dacă în locul mahmurilor șefi de stat care pritocesc soarta lumii s-ar fi întîlnit la Helsinki căpitanii echipelor de fotbal ce-au pompat bucurie, vreme de trei săptămîni, pe străzile globului […]

 • Pușcăria ca poliție politică

  17 iulie 2018

  Un document scos de Băsescu din vechea lui arhivă neagră arată felul în care inculpaților li se anulează șansa unui proces corect. Asta se face “în conformitate cu dispozițiile articolului […]

 • Nea Delirache

  17 iulie 2018

  Au dat-o jos pe Kövesi, pedestrimea pesedistă voia să plece la casele ei, când s-a auzit Liviu Dragnea: Nuuu, mai stați, lupta abia acum începe! Mai repede depistezi așchii de […]

 • Cum a reușit Klaus Iohannis să despartă calul de porumbel

  10 iulie 2018

  După ce s-a jucat o lună de zile de-a Petrarca, domnul Iohannis a scos-o pe Laura din cărți, spulberînd mitul iubirii eterne. Nu i-a fost foarte greu pentru că acolo […]

 • 11 ani cu revocare

  10 iulie 2018

  “…indiferent cît de atacați am fost, indiferent cît de umiliți am fost în fața societății, în fața familiilor noastre, tîrîți în noroi, fără posibilitatea de a ne apăra…”, zice Kövesi […]