Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Asta-i ciuma ce-am ciumit

Zoom Asta-i ciuma ce-am ciumit

Un cuplu de mongoli a murit de ciumă bubonică după ce a mîncat rinichii cruzi ai unei marmote. Iată, prieteni, adevărul gol-goluț. Mai țineți minte marmota aia care învelea ciocolată în reclama de la Milka? Aici a ajuns. În niște mongoli. Măcar acum știm de ce învelea ciocolata.

Un copil de 11 ani a încercat s-o mituiască pe Jacinda Arden, prim-ministrul Noii Zeelande, cu 5 dolari ca să aloce mai mulți bani pentru studiul științific al dragonilor. Mă gîndesc că doamna prim-ministru Viorica Dăncilă ar fi refuzat din start orice tentativă de mită pentru că 5 dolari sînt mult prea puțini, după care ar fi fugit să se ascundă într-o debara, ar fi închis ușa pe dinăuntru și ar fi rugat pe cineva să verifice dacă dragonii chiar există în realitate.

Un parc din Germania a anunțat că va crea zone speciale pentru traficanții de droguri. Îmi închipui că o să fie ca țarcurile pentru cîini de la noi. Vînzătorii și cumpărătorii or să se întîlnească într-un spațiu delimitat de garduri, or să se miroasă prietenește în fund, or să facă schimb de marfă, după care or să se alerge fericiți prin țarc sub efectul boabelor.

Vladimir Putin a înscris opt goluri într-un meci demonstrativ de hochei împotriva cîtorva guvernatori locali. Iată o performanță pe care nici măcar vestitul primar fotbalist de la Timișoara, Nicolae Robu, nu o poate egala prea curînd. Deși poate că cineva ar trebui să-i pună pe cei doi mari sportivi față în față.

Un bărbat din Canada susține că un urs negru trece în fiecare dimineață prin curtea lui, îi mituiește cîinele cu oase de căprioară, după care își vede de lucru liniștit, căutînd mîncare prin tomberonul de gunoi. Iată de ce ursul n-are coadă. Pentru că e corupt pînă în măduva oaselor de căprioară.

În schimbul unui nou tratat de pace, Coreea de Nord le cere americanilor să trimită în vizită jucători faimoși de baschet din NBA. Pare că zvonurile sînt adevărate și Kim Jong-un chiar vrea să-și facă echipă de baschet profesionist: Focoasele Nucleare din Phenian.

Medicii din Marea Britanie avertizează că operațiile de mărire de penis nu funcționează și că efectul obținut este de multe ori o surpriză neplăcută. De exemplu, poate să-ți crească un penis pe cap sau poți să-ți pierzi poziția în partid.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
 • Cum a inventat mama lui Liviu Dragnea la ea în sat capotul, umbrela și bulzul geto-dac

  21 mai 2019

  Liviu Dragnea i-a smuls lui Petre Daea ciosvîrta oii de la gură, jucîndu-se cu ministrul Agriculturii de-a Don Quijote. Se vede însă că elevul Dragnea Liviu n-a aprofundat romanul cu […]

 • Să rezolvăm Securitatea!

  21 mai 2019

  Președintele României, Traian Băsescu, a fost securist (sînt documente). Premierul României, Radu Vasile, a fost informator al Securității (a recunoscut-o public fostul președinte Emil Constantinescu). Premierul Theodor Stolojan a lucrat […]

 • Despre ce vorbim?

  21 mai 2019

  Taximetriștii sunt pesediști, la asta se rezumă scandalul Uber. La fel ca pesediștii, ei nu au respect pentru reguli. Sunt mitocani, fac prețuri, conduc mașini mizerabile, la fel cum Liviu […]

 • Sasus captivus

  14 mai 2019

  Dacă C.T. Popescu și Emil Hurezeanu ar fi trăit pe vremea summit-ului de la Maglavit, cînd un cioban mut a purtat convorbiri rodnice cu Dumnezeu, n-am nici o îndoială că […]

 • Mahmurul și-a făcut datoria

  14 mai 2019

  Din denunțurile scoțienilor Walker, Ballantine și Chivas, care au continuat să colaboreze cu ofițerul Traian Băsescu și după ce acesta s-a repatriat de la Anvers, se înțelege că fostul președinte […]

romania100