Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Asta-i ciuma ce-am ciumit

Zoom Asta-i ciuma ce-am ciumit

Un cuplu de mongoli a murit de ciumă bubonică după ce a mîncat rinichii cruzi ai unei marmote. Iată, prieteni, adevărul gol-goluț. Mai țineți minte marmota aia care învelea ciocolată în reclama de la Milka? Aici a ajuns. În niște mongoli. Măcar acum știm de ce învelea ciocolata.

Un copil de 11 ani a încercat s-o mituiască pe Jacinda Arden, prim-ministrul Noii Zeelande, cu 5 dolari ca să aloce mai mulți bani pentru studiul științific al dragonilor. Mă gîndesc că doamna prim-ministru Viorica Dăncilă ar fi refuzat din start orice tentativă de mită pentru că 5 dolari sînt mult prea puțini, după care ar fi fugit să se ascundă într-o debara, ar fi închis ușa pe dinăuntru și ar fi rugat pe cineva să verifice dacă dragonii chiar există în realitate.

Un parc din Germania a anunțat că va crea zone speciale pentru traficanții de droguri. Îmi închipui că o să fie ca țarcurile pentru cîini de la noi. Vînzătorii și cumpărătorii or să se întîlnească într-un spațiu delimitat de garduri, or să se miroasă prietenește în fund, or să facă schimb de marfă, după care or să se alerge fericiți prin țarc sub efectul boabelor.

Vladimir Putin a înscris opt goluri într-un meci demonstrativ de hochei împotriva cîtorva guvernatori locali. Iată o performanță pe care nici măcar vestitul primar fotbalist de la Timișoara, Nicolae Robu, nu o poate egala prea curînd. Deși poate că cineva ar trebui să-i pună pe cei doi mari sportivi față în față.

Un bărbat din Canada susține că un urs negru trece în fiecare dimineață prin curtea lui, îi mituiește cîinele cu oase de căprioară, după care își vede de lucru liniștit, căutînd mîncare prin tomberonul de gunoi. Iată de ce ursul n-are coadă. Pentru că e corupt pînă în măduva oaselor de căprioară.

În schimbul unui nou tratat de pace, Coreea de Nord le cere americanilor să trimită în vizită jucători faimoși de baschet din NBA. Pare că zvonurile sînt adevărate și Kim Jong-un chiar vrea să-și facă echipă de baschet profesionist: Focoasele Nucleare din Phenian.

Medicii din Marea Britanie avertizează că operațiile de mărire de penis nu funcționează și că efectul obținut este de multe ori o surpriză neplăcută. De exemplu, poate să-ți crească un penis pe cap sau poți să-ți pierzi poziția în partid.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Poate fi un orbete președinte de țară?

  20 august 2019

  Klaus Iohannis a pierdut ocazia de-a juca o scenetă biblică pe țărmul Mării Negre fiindcă, dacă s-ar fi aplecat asupra soldățelului american leșinat și l-ar fi cărat în brațele-i vînjoase […]

 • Președintele armatei moarte

  20 august 2019

  Marți, 20 august, peluza Casei Albe va duce iar povara președintelui Iohannis. Sînt fire de iarbă care au avut norocul să geamă sub pantofii unui Macron, unui Netanyahu, unei Merkel […]

 • Politiciene disperate

  20 august 2019

  Ne îndreptăm, cu pași mari, spre momentul în care va fi aproape obligatoriu ca politica să fie condusă de către femei. Dintr-un domeniu eminamente patriarhal, politica tinde să devină tărâmul […]

 • “Întîmplări din irealitatea imediată”

  13 august 2019

  Aflînd că pușcăriile românești sînt mari producătoare de scriitori bine furajați, o editură newyorkeză i-a făcut domnului Gheorghe Dincă o ofertă de nerefuzat pentru publicarea unui bestseller memorialistic cu titlul […]

 • Planul Marshall pentru săraci

  13 august 2019

  America și Occidentul european trag fără chef de o căsnicie obosită, împovărată de ani și de plictiseală. Duși sînt anii logodnei, cînd generalul Marshall a descălecat la Paris din spinarea […]