Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Atac de acord

Zoom Atac de acord

Guvernul Ponta a negociat la București cu o delegație FMI ce poate să facă și ce nu poate să facă din punct de vedere economic la anul. Concluziile au fost prezentate de prim-ministrul Ponta: va crește acciza la pensionari, va scădea CAS-ul la benzină și se va recalcula salariul minim. Mă rog, ideea ar fi că și-a notat și Chițoiu pe niște foi ce s-a discutat acolo.

De Halloween, Elena Udrea s-a costumat într-o vrăjitoare sexy. Atît de sexy și de provocatoare încît Baconschi s-a făcut mătură la picioarele ei.

Andrei Plăcintă a fost condamnat definitiv la patru ani și șase luni de închisoare cu executare. Să mai crezi că dacă plîngi în fața Elenei Udrea te ajută cu ceva!

Traian Băsescu a împlinit 62 de ani. Dacă pînă la vîrsta asta un om nu a construit un grup infracțional, nu a plantat cîteva dosare și nu a crescut o viperă la sîn, mai are vreme pînă în decembrie 2014.

Călin Popescu Tăriceanu s-a căsătorit pentru a cincea oară. Să fii nevasta lui Tăriceanu devine un eveniment din viața unei femei care mai devreme sau mai tîrziu tot va avea loc.

Gheorghe Zamfir povestește cum i-a declarat el război Satanei în 1984. După o astfel de declarație nu mai are rost să spunem cine a învins.

În week-end-ul trecut au fost oameni pe litoral care au făcut baie în mare. Dar nu trebuie să ne mire, dacă ne gîndim că 30% din români cred că țara merge într-o direcție bună.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint