Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

ATI de la Vâlcea

Zoom ATI de la Vâlcea

România poate trata cel mult 1.361 de cazuri grave de COVID-19 simultan. Nu mai spunem cum le tratează, că s-ar putea să mai scădem o mie și din numărul ăsta.

Rata mare de vindecare din Timişoara s-ar datora folosirii a două medicamente antivirale. Purtător de cuvânt al spitalului „Victor Babeș“ din Timișoara a zis: „M-au sunat și din Elveția să le spun numele. Nu pot. Nu am dat încă la nimeni, nu am aprobarea spitalului“. Iartă-i, boss! A ajuns tehnologia unde a ajuns, dar nici chiar așa, să poată să-ți bage prin telefon un plic în buzuanr. Altfel, să remarcăm pentru a nu știu câta oară, în aceste zile grele, solidaritatea de care dă dovadă globul.

Președintele Klaus Iohannis a făcut un apel către cei în vârstă: „Dragi pensionari, nu vă expuneți inutil unui risc uriaș“. Domnule președinte, peste un milion dintre ei au 704 lei pensia, credeți-mă, nu se mai sperie chiar atât de ușor și nu e ca și cum moartea le-ar răpi următoarea croazieră pe Mediterană și vacanța din Țara de Foc.

Secretarul general al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, Tudor Şimota, internat cu diagnosticul de coronavirus. Of, și ți-am zis să dai Roșu și după aia să bagi în casă, tu nu și nu, că prinzi trei lămâi.

Ministrul Educației spune că nu se va îngheța anul școlar. Mno, se panicaseră părinții văzând temperaturile de afară.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale