Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ați julit-o!

Zoom Ați julit-o!

Elena Udrea îl acuză pe Mihai-Răzvan Ungureanu de lipsa de unitate a dreptei, pentru că nu s-a dorit o fuziune între Forța Civică și Mișcarea Populară. Eu, unul, nu mă gîndisem neapărat la fuziune, cît mai degrabă la ceva prin absorbție. Însă, la cum stau procentele între cei doi, mi-e că MRU va fi cel cu julituri în genunchi a doua zi.

Victoria Nuland: "SUA se vor concentra pe eliminarea corupției din Europa de Est". Dar repede, da, că dacă mai întîrzie SUA puțin, vor trebui să elimine mai întîi Armata Roșie și pare că nu e tocmai așa ușor cum părea odată.

Deci EBA: "Stolojan reprezintă în PE trecutul comunist al țării". Iar tu, puiuț de comunist, prezentul. Cît despre viitor nici nu mai poate fi vorba.

Patriarhul Daniel: "Pelerinajul de Florii e un semn de speranță". Aha, am înțeles, domnule Ciobotea, și-acuma zi-ne cît înseamnă asta în bani!

Emil Boc a alergat la un maraton de 6 kilometri la Cluj-Napoca. Mamă, mamă, mult! Asta, pentru un om normal, vine cam 14-15 kilometri. Bravo, domnule Boc, să-nțelegem că în următoarul mandat de prim-ministru nu mai luați avionul pînă la București?

După atacul lui Băsescu la Gabriela Firea, Victor Ponta este absolut convins că, după decembrie, Traian Băsescu va ajunge în pușcărie. Pe-asta cu Băsescu la pușcărie puteți s-o folosiți fără ghilimele, domnule Ponta, că prima oară s-a dat pe net.

Traian Băsescu îl preferă pe Mircea Geoană candidat la președinție din partea USL. Bravo, mă! Și Geoană l-ar prefera pe Geoană dacă ar fi să-și aleagă un contracandidat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

 • România din ce în ce mai puțin educată

  4 august 2020

  Klaus Iohannis este profesor. Nu și-a mai exercitat meseria din 1997, e drept, acela fiind anul în care a părăsit definitiv catedra pentru un post în administrație. Mai întâi inspector […]

 • Martirii carantinei

  28 iulie 2020

  Printr-o ironie a sorții, săptămîna trecută Marea Neagră și-a luat și ea rația de libertate, fiindcă din două sute de mii de samavolnici care s-au scăldat în lipsa de respect […]

 • Cel mai scump dulap din istorie

  28 iulie 2020

  „Am obținut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro“, a zis președintele Iohannis, și s-au găsit destui să se repeadă să-i pupe mîinile ca unui binefăcător. Banii ăștia, […]