Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Au ieșit sperietorile să apere ascultările ilegale

Zoom Au ieșit sperietorile să apere ascultările ilegale

Monica Macovei nu este intrigată de faptul că CCR a declarat neconstituționale ascultările făcute de SRI, ci că SRI are servere de un miliard de euro pe care DNA nu le are. Mă rog, ideea ar fi, după mintea lui Macovei, că dacă nu lăsăm SRI-ul să asculte, suntem buni de plată. Dați un miliard și intrăm în legalitate. Altfel, gândiți-vă cât pornache se poate depozita de-acum la SRI în serverele alea care rămân fără utilizare. Aa, și încă ceva: serverele alea nu pot fi mutate de la SRI la DNA, că nu te joci așa cu bunurile instituțiilor, proprietatea e sfântă. Evident, e o prostie ce spune Macovei cu serverele, dar vine pe aceeași strategie pe care o vedem la toți lobbyștii: să-i înspăimântăm pe oameni cu ceva până rezolvăm problema.

UNPR va merge singur la alegerile locale, a zis Neculai Onțanu. Și tot singur probabil că se va întoarce, fără nici un vot.

Cătălin Predoiu demarează negocierile cu Băsescu pentru susținerea lui Ludovic Orban la Capitală. Legat de susținere, istoria celor doi e cunoscută. Sunt mulți martori care pot jura cu mâna pe inimă că Băsescu și Orban s-au susținut în multe dimineți unul pe altul.

Dan Adamescu sub control judiciar și cu o cauțiune de zece milioane de lei. Ce ciudat, în serverele alea de un miliard de euro de la SRI, ani la rând, nu s-a făcut loc pentru nici o înregistrare despre jaful din asigurări. Probabil, înregistrările sunt pe serverele alea cu jaful pădurilor. Da, pe serverele pe care se calculează profitul afacerilor SRI.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint