Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Baconschi, mult nimic pe bani mulți

Zoom Baconschi, mult nimic pe bani mulți

La mijlocul lunii iulie, Ministerul de Externe a fost obligat să-l angajeze pe Teodor Baconschi, acesta apărând în minister cu o foaie prin care arăta că autosuspendarea în care se aflase pentru a sluji oameni și partide a încetat.

Și MAE a fost obligat să-l angajeze, Baconschi făcând parte, din 1998, din corpul diplomatic al României, iar din 2006 având chiar rang de ambasador. Cum funcția de “cel care apasă cu curul pe scaun prin MAE” era deja ocupată, lui Baconschi i s-a dat de lucru la biroul de implementare a proiectelor incluse în strategia UE pentru Regiunea Dunării. Exact, adică să facă mult nimic. Nu știm dacă Baconschi a acceptat greu acest post – probabil, pentru a-l face mai atractiv, i s-a zis că acolo va fi subalternul unui tip chel care miroase a alcool de la primele ore ale dimineții.

Ideea e că din iulie, de când și-a plimbat rangul de ambasador prin MAE, nimeni nu a mai dat de Baconschi prin instituție. Doar cei șapte mii de lei salariu reușesc să-l găsescă cu regularitate la finalul fiecărei luni.
Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    Noi, romanii, chiar sintem idiotii universului?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint